Co Vam tu chyba alebo ako ste spokojny s forom?

To bolo tusim v nejakej pesnicke.. :slight_smile:

no…výrok “je niečo zhnité v štáte dánskom” pochádza z historie (i keď neviem kto a kedy ho vyslovil :blush: ). Faktom je že sa používá tak často, že budí dojem, že je z nejakej pesničky.

Ináč Štefan alias Dialničiar alias Dy možno za to nemože že to takto robil. Nepáči sa mi ale, že by toto musel človek robiť preto, že je členom nejakej záujmovej skupiny a niekomu z inej záujmovej skupiny sa jeho názory nepáčia. Pokiaľ ovšem nemanipuluje a nezavádza. To by mi ale pripadalo dosť ubohé praktikovať na verejnom odornom fóre, ktoré si predstavujem ako nejaký fan klub s prispievateľmi-nadšencami.

Shakespeare - Hamlet :question:

Shakespeare - Hamlet :exclamation:

Tak to tusim zacina.

je tam aj “stavat ci nestavat” - that’s the question :stuck_out_tongue:

bingo! stavať či nestavať!

Nečítal ste niekto Hamleta až dokonca, že aký je tam uvedený rok dokončenia D1? :smiley:

Suhlasim s tebou. Ono taketo veci tu robia dost zmatok a chaos. Teda aspon ja som mal z toho poriadny “maglajz” (najma teraz, ked som bol dlhsiu dobu mimo forum), kedze s ludmi co tu prispievaju sa nepoznam osobne, iba cez toto forum, takze tazko zistit (kedze niesom admin), ci je niekto skutocnou osobou, alebo len fiktivnou, resp. ci niekto pouziva viacero nickov.
Mozno by nebolo odveci urobit nejake stretnutie clenov fora. To davam na zvazenie najma Aquilovi, ako site adminovi. Chystala sa tu sice uz dlhsiu dobu exkurzia, ale zatial sa neuskutocnila a nebolo by zle (pretych co by o to mali zaujem) sa stretnut aj osobne. Nemuselo by ist o nic honosne, stacilo by nejake male stretnutie/posedenie v nejakom prijemnom prostredi.
Zaroven by som chcel vyzvat vsetkych (plati ako pre Štefana, tak aj pre ostatnych), ktori tu prispievate, aby ste (ak je to mozne) vystupovali pod jednym nickom. Sprehladni a zjednodusi sa tym mnoho pomotanych zalezitosti (ktorych nejasnost mozno vy nevnimate, alebo to vnimate inak, ako niektorí “menej zasvateni” clenovia fora).
Nehovoriac o tom ze sa tym zvysi aj serioznost a doveryhodnost fora!
Takze prosim, uz ziadne “virtualne” osoby..
Dakujem. Lukas.

bodrik, mcmillan,

s tým súvisí táto téma: dialnice.info/viewtopic.php?t=5517 .

Len doplním:

Nie som záujmová skupina. Ak tak potom za www.nacg.ca , alebo som záujmová skupina v role: otec. Za záujmovú skupinu považujete koho :question: Bez ohľadu na to, že nie som záujmová skupina, tak sú ľudia, ktorým sa nepáči, že tu prispievam. Je to ich problém. Nič im nebráni sem prísť a vyvracať moje napísané.

no, mne tu trosku vadilo (spätne) to ucelove zomieranie osob
keby jedna, povedzme
ale bolo toho na mensi cintorin :wink:

v poslednej dobe mi zomreli dvaja velmi dobri kamarati v mladom veku, z nicoho nic a necakal som, ze to so mnou tak zamava, bol to sok
je to ine, ak je niekto starsi ci vazne chory, clovek s tym trochu rata

takze asi preto mi to trosku vadi

mne ako cloveku nie z oboru stavebnictva tu chyba popis krokov pripravy dialnic/RK… :blush:

… pripravuje sa … dialnice.info/viewtopic.php?t=4953

dik, len ta tema bola zamknuta, tak som nevedel ci sa s tym bude nieco robit…

Ona je zamknutá, lebo sa pripravuje obsah. Mám to stále v pláne doplniť, on ten glosár bol vo veľkej miere v septembri zamknutý a veľa tém ani nebolo, len treba byť trpezlivý, dám tam základné informácie v priebehu pár týždňov. Stačí :question:

Ešte som ani nezaznamenal cez IS, že by niekto chcel niečo doplniť sám do tejto zatiaľ zamknutej témy.

Odomknúť ju je najľahšie.

Niečo málo je tu: dialnice.info/viewtopic.php?t=3264 . :sunglasses:

Sekcia Glosár je tá, ktorá mňa osobne trápi už dosť dlho. A ako vidím, tak aj vás niektorých.

Je veľmi náročné dopĺňať sem odborné príspevky. Pokiaľ by som tak mal robiť na 100%, tak vám garantujem, že väčšina z vás z nich nepochopí nič.

Preto ja som zvolil strednú cestu, že skôr vysvetľujem, dávam odkazy a odpovedám na priame otázky. Väčšina otázok bola zodpovedaná a podstatne som rozšíril zoznam tém, tak by kopírovali problematiku výstavby cestnej siete.

Otázka je, či vám to stačí :question: :unamused:

zdravim adminov…

jeden dotaz… Mozno sa to tu uz riesilo, mozno nie.. mozno je to zaujimave, mozno je to zbytocne…

Toto asi pozname.. to je ku kazdej teme, kde prispevky su na viac stranok:
[ Choď na stránku: 1 … 9, 10, 11 ]

Neslo by to doplnit nasledovne?

[ Choď na stránku: 1 … 9, 10, 11 … Všetko ]

po kliknutí na odkaz Všetko, by sa v novom okne zobrazila kompletna stranka.. nie clenena na jednotlive podstranky.. ale vsetko od zalozenia temy az po posledny prispevok…

Nevyhoda:

• zataz servra a liniek pri generovani stranky pri temach, ktore su dost rozsiahle
  • pri rozsiahlej teme dost dlhe citanie :slight_smile:

Vyhoda:

• niekedy kvoli suvislostiam je vhodne, aby som videl vsetko spolu ako je pisane… hlavne vtedy, ked si chcem po dovolenke precitat vsetko od zaciatku a pod…

Dakujem za akukolvek odpoved

Možno by tu bola dobrá jedna vec :arrow_right: Keď si otvorím profil nejakého užívateľa, vypísalo by mi aj Dátum posledného príspevku.

tukni na Hladat vsetky prispevky od uzivatela XY

Naco sluzi volba “Zobrazit prispevky bez odpovedi”? Ja som nenasiel nejake prakticke vyuzitie (pre mna).

v principe je to na to, aby nezostali niektore otazke nezodpovedane, ale tunak to renderuje logicky hlavne clanky z monitoringu tlace …

Nebudu sa nejak v nazve temy s hlasovanim odlisovat hlasovania ktorym uz vyprsala platnost?