Kde sú tie príspevky teraz ? … lebo bol tam jeden dôkaz ktorý mi teraz mizol a neviem sa na neho odvolať .
si ma kusok predbehol ![]()
ta tema bola rozdelena na povodne este k teme prispevky, teda tema o energetike
dialnice.info/viewtopic.php?t=2636
a dalsia uz off-topic cast, bola presunuta do tejto novej temy
Adoas a jeho banda vs. dialnice.info
toto je časť ( ucelená aby sa nepovedalo že manipulujem ) adoasovho príspevku s trash:
Pre mna je zaujímavé toto : Tak ja som vobec nepisal smerom na Johhana ze nema argumenty ale smerom na teba - takze teraz si sa chytil sam. Dokaz
a tu je konkrétne čo napísal Ut Mar 07, 2006 20:12 Predmet: mega - reakcia
) …
Adoas no to si strelil hodne vedľa a vysoko zarúbal
Poučovať Johhana o energetike je asi ako poučovať Bila Gatesa o Windowse
Fakty ziadne - len konstatovanie, … hlavne Johhan vobec neragoval. Asi nema argumenty. Bill Gates - genius ale produkt ktory sa stal monopolom nie je ani zdaleka dokonaly. ![]()
![]()
Tak ADOAS toto bolo o čom ?? Dal som si tú robotu že som to všetko vyhľadal a dal dokopy. Všetky príspevky sú na webe len sú rozhádzané.
ADOAS SOM SKLAMANÝ SKLAMANÝ SKLAMANÝ a to ešte aký bude sklamaný Johhan lebo si ťa veľmi vážil aj keď si mal absolútne iný názor. Že si sa znížil ku lži aby tvoja pravda bola neotrasiteľná.
Zbohom ![]()
Aquila týmto ťa prosím aby bol nick tob.tob zmazaný zo zoznamu užívateľov. Vďaka. Bude to tu kľudnejšie keď tu nebudem.
tob.tob, ja som tiez z adoasa nesmierne ale nesmierne sklamany ako to vyeskaloval. ako tu zacal urazat, klamat a zavadzat.
tiez som si ho hrozne vazil, ale toto co predvadza v poslednej dobe je hroza.
inak ten prispevok z trashu som vytiahol a pridal do temy
Adoas a jeho banda vs. dialnice.info
dialnice.info/viewtopic.php?p=19526#19526
inak zmazany bol na adoasovu ziadost ![]()
p.s. z fora ta nevymazam … nikoho nemazem, a uz vobec nie teba, ktory tu mal tolko vela prinosnych prispevkov
a dufam, ze toto znechutenie z adoasa ta coskoro opusti a sem tam tu zavitas.
To sa dobre ohovara bez pritomnosti druhej strany, co? Aj keby ste mali pravdu (k comu sa nechcem vyjadrovat), je to neslusne takto… ![]()
To sa dobre ohovara bez pritomnosti druhej strany, co? Aj keby ste mali pravdu (k comu sa nechcem vyjadrovat), je to neslusne takto…
nikto tu nikoho neohovara bez pritomnosti druhej strany. druha strana si kopu veci uvedomila a tu je vysledok, t.j. ospravedlnenie, ktore je chvalihodne, ale kopu veci uz nevrati spat …
pekny den, admin ![]()
jeden detail chcem spisat, mozno v prospech, mozno nie, rozhodnutie je na programatorovi a adminovi
na hlavnej stranke je aj moznost oznacit vsetko ako precitane…
ak si na hlavnej stranke vpravo hore kliknem na “Zobrazit nove prispevky od poslednej navstevy”, tak dostanem na dalsej stranke zoznam tem, kde je nieco nove.. to je OK, ale neslo by tam dat aj odkaz na “oznacenie tem ako precitane” ?
nemusim sa vracat na hlavnu stranku??? ![]()
ak by na strankach boli reklamne bannery, tak by som pochopil, ze je co najvecsia snaha o zobrazovanie stranok a reklamy, ale takto to trosku mozno mna zdrzuje
a mozno to ani nejde upravit ![]()
dakujem..
okno, v ktorom pisem aj tento prispevok… zda sa mi male
clovek musi vela scrollovat, aby pisal k veci.. neslo by zvecsit jeho velkost? aj na sirku aj na vysku? povedzme na sirku +20% a na vysku kludne aj +100%? samzorejme, treba asi brat ohlad aj na uzivatelov s mensimi rozlisovacimi schopnostami monitorov, ale je to vecou otestovania…
dakujem…
zahradnik
PS: zvlastne, az teraz som si skutocne vsimol, ze tu je uplne minimalne mnozstvo reklamy… hmm hmm hmm
trosku ta sklamem, ale teraz nejake velke zasahy do systemu sa uz robit nebudu ![]()
ad reklamy, je snaha ich drzat na minime
ale vzdy je moznost pomost stranke, ak tuknes na ikonku d-plus dole na kazdej stranke ![]()
trosku ta sklamem, ale teraz nejake velke zasahy do systemu sa uz robit nebudu
ad reklamy, je snaha ich drzat na minime
ale vzdy je moznost pomost stranke, ak tuknes na ikonku d-plus dole na kazdej stranke
vdaka za odpoved, iba som navrhol nejaku upravu.. mozno do buducnosti…
a tie reklamy.. to som bol prijemne prekvapeny.. je uz malo servrov, kde je minimalne mnozstvo reklamy…
ide skor o to, ze jednak nie je casu, jednak by to zase nejake extra velke zmeny neprinieslo, a tak ci tak sa caka na novu verziu fora, takze preto nejake aktivity ohladne zmien sa zrejme konat nebudu ![]()
ad reklama, mno zatial to ide ![]()
ide skor o to, ze jednak nie je casu, jednak by to zase nejake extra velke zmeny neprinieslo, a tak ci tak sa caka na novu verziu fora, takze preto nejake aktivity ohladne zmien sa zrejme konat nebudu
ad reklama, mno zatial to ide
tak tu mi to nedá sa opýtať - nová verzia, kde budú podporované subkategórie ? to by bolo fajn ![]()
mimo ine aj subkategorie, a aj zopar dalsich veci, ktore ulahcia celkovu spravu fora.
ale uvidime ako to pojde, mozno to bude uz cez leto mozno az na buducu jar ![]()
Na upresnenie:
Subkategorie:
Je to dost velka zmena → zaberie vela casu keby sa mala spravit vo vlastnej rezii.
nekompatibilita → nebol by mozny “hladky” prechod na vyssiu verziu fora, ktora prinesie aj dalsie upgrady.
Preto je vhodnejsie cakat na oficialnu verziu.
Zial uz mala byt davno hotova, jej nejaku betu sme uz instalovali, ale nefunguju tam napr. IS ![]()
no nefunguje tam toho viac ako sme zistili
ani tie subkategorie sa nam nejako nepodarilo urobit ![]()
sak snad do leta bude aspon nejake RC ![]()
ale po skusenostiach som skor pesimista, vsak uz mala byt nova verzia minule leto a doteraz nie je ani poriadna beta
stale je tam tak 30-90 otvorenych bugov co sledujem
Chcel by som sa opýtať, či by sa dala dorobiť funkčnosť, že na jednotlivých vláknach nebude len zobrazené, že sú tam nove príspevky, ale i to koľko ich je. Občas, keď sa dlhšie neobjavím, alebo sa niekde prudko rozbehne diskusia v niektorých vláknach, neodhadnem, na ktorej stránke sa začínajú neprečítané príspevky a potom sa mi po otvorení nesprávnej sa mi už všetky odznačia. Zjednodušilo by to prezeranie nových príspevkov.
Vďaka.
cavo, mozno to zrejme bude, ale po tom hacku sa sa budu mody obmedzovat, teda rozdne upravy. lebo potom to robi velke komplikacie pri upgrade na novsie verzie ![]()
najhorsie je, ze uz rok cakame na uplne novu verziu fora a stale je to v nedohladne. sice uz ju mame rozbehanu, ale je to beta a zopar veci tam chyba ![]()
Ahoj, slo by udelat vyhledavani tak, aby se do seznamu nalezenych vyskytu vytahla pouze stranka toho ktereho vlakna, na kterem je hledany vyraz (nebo by se cislo stranky aspon nejak zvyraznilo)?
Stane se ze zadam slovo a to se najde ve vlaknu s mnoha stranami a pak je musim vsechy prochazet nez najdu co chci…
Je to mozne?
Pri vyhladavani si mozes vybrat v poslednom riadku
Zobraziť výsledok ako: Príspevky Témy
Prednastavene je Temy
Ak si das prispevky mohlo by to vyriesit tvoj problem.
B;
Co mi tady nejvíce vadí:
Tato tema mi najviac vyhovuje a tak ako som na toto forum vstupil, tak aj odchadzam. Nakolko som tu stacil evidentne vyvolat velke vasne a to v teme, ktora ani s dialnicami nesuvisi, tak nie asi spravne aby som tu zotrvaval.
Toto forum som dost casto cital a v tom budem asi pokracovat. Nebudem sa vsak nijako vyjadrovat na forum, konkretne si zmazem pristupove heslo a tym skoncim, lebo ja si nepamatam nic.
Nebudem ten, kto tu ma zapricinit nejake problemy.
Ale neda mi jedna poznamka a tu si neodpustim: Neviete strpiet iny nazor, velmi tazko sa tu diskutuje na akekolvek temy, lebo hned tu plati princip: “ja mam pravdu a nikto iny ju nema”, … ja mam svoje dovody, preco Srbsko do EU nie a preco nie R3 cez Donovaly a vobec cez BB a chcel som to aj cele rozpisat (Orava-Turiec-Horna Nitra-Ziar nad Hronom-Levice-Sturovo, to je moja trasa pre R3), ale nebudem tu dalej, lebo som asi vsetkych urazil, aj ked ste sa urazili vy, nie ja vas.
Moznost ze sa tema zamkne je podla mna nespravna, nakolko urcite sa to tam mohlo dalej vysvetlit, zamykat temu … to je zmrazenie problemu, ked sa rozmrazi, tak co sa asi stane
, ale je to moj nazor.
Su tu asi take pravidla, ja ich ale respektovat nedokazem. Jednoducho nie.
Vzhladom na to, ze som nadviazal lepsie vztahy s B; , Dy, Tiesto a bol to B; ktory temu zamkol, tak su tu jednoducho naozaj pravidla a moderator si robi svoju pracu. Vsimol som si, ze len Dy sa ma zastal pri Srbsku a v podstate co mi prislo cez IS, ze Dy ma vela prispevkov a ze sa tu hada s kazdym … je to jeho vec … zrejme kazdy kto ma vela prispevkov je urcitym sposobom konfrontovany, ja som bol rad, ze sa ma prave niekto taky ako Dy zastal, zial ako sa ukazalo, hnev sa obratil proti nemu. A to je dalsi dovod, preco tu nebudem, keby som temu Balkan nezalozil, nic by sa nestalo.
Toto forum disponuje urcite mnohymi uzivatelmi, ktori poznaju problematiku na dialnic na 100%, takze ja so svojou chemiou odchadzam.
Bude to tak lepsie pre vas aj pre mna. Aby to bolo celkove: berme to tak ze ziaka premiestnuje jeho otec do inej skoly, nakolko sa ziak nedokazal prisposobit pravidlam tejto dialnicnej elity.
Prajem Vam vsetkym vela uspechov v praci aj sukromnom zivote, pripadne v studiach. ![]()
Toto forum disponuje urcite mnohymi uzivatelmi, ktori poznaju problematiku na dialnic na 100%, takze ja so svojou chemiou odchadzam.
Ja to nie som
a plne pochybujem, že je tu niekto, kto ovláda problematiku diaľnic v SR na 100%. Sám o sebe asi nikto taký nie je. ![]()