Vyzerá že ja som to tu spustil, ale bohužiaľ stojím si za svojím názorom.
Dal som ti tú robotu a prečítal som si celé fórum o energetike. Nie je dlhé ale veľmi poučné z hľadiska obsahu a správania pisateľov.
Tému založil ADOAS
Prvá strana :
v pohode aj keď názory boli rozdielne, diskusia korektná
Druhá strana :
adoas podľa mňa troška nefér sekol do johhan vetou " Vieme kto ma ake zaujmy na forume. " Ale Johhan to zobral ako vtip, ale ešte na úrovni
odpovedal a konkrétne zvôvodnil soj názor prečo 5 mld. atď
príspevok Flinstona kde sa spomenulo Grecko Turecko a Cyprus
príspevok adoasa Pi Mar 03, 2006 19:09 - o dobiehaní spomenuté Grécko.
príspevok flinstona a vstupe Turecka do EU
príspevok adoasa a vstupe Turecka do EU
príspevok johhana stále ešte to malo niečo spoločné s energetikou a otázka V čom by sme mali dobiehať grécko ?
príspevok adoasa o enegretike a ešte veta nejaé narážke o dobiehaní zase
príspevok johnz otázka o kapacitnom prepojení mier
príspevok adoas príspevok o energetike, ako je na tom slovensko zle plus spomenute grecko
príspevok jonathena o energetike argumenty a čísla na adoasov príspevok o stave sk energetiky odpoveď na grécko, lin san seps
príspevok aquilu na adoasa ohladom energetiky SK Grecka a ropy a že to prestrelil
príspevok jonatnana ohladom MIER o návšteve grecka a čo tam videl
príspevok tob.tob na adoasa ahladom johhana a porovnanie s microsoftom
príspevok adoasa a reakcia na johanthana ( písal o prepojení so susedmi a energetických zdrojoch SK ) porovnanie predajnej ceny SE a CEZ, prepojenie existuje ale spomína straty a nerozumnost prepojenia o zdrojoch SK o Grecku a vojne s tureckom. reakcia na aquilu o grecku o dobrom CSSR o dobrej CR o zlej SR ( energetika ) ropa a ze citujem : Ja som nic nespravil - dovolil som si nesuhlasit s Johhanom a zatial pouzivate vysoko nepresne a nepravdive argumenty vy - nie ja. spomenuté dialnice . definicia odbornika na energetiku že by mal dávať čísla . pričom kopec čísel mu ludia dali. Reakcia na johnz ohladom MIERU, zdrbal ho že mal byť presnejší a že z neho robí “jokes” ale on sa nespýtal Johnz čo myslí mierom ale plácal kraviny. Spomenutá Slovakofarma … dôvod?? .. reakcia na tob.tob že žiadne fakty iba konštatovanie a že johhan nemá argumenty
príspevok tob.tob na adoasa energetika bod 6 grecko a dovoz energii bod 8 rekcia na adoasa a OT
príspevny jonathan energetika
príspevky random energetika
príspevok jonathan energetika SED
príspevok adoas feroslav
príspevok parker o uholnej elektrárni a diskusia do konca strany
no škoda že to bolo už upravené a vyčistené bolo to zaujímavé sledovať že kto začal o grecku