Co Vam tu chyba alebo ako ste spokojny s forom?

Je velka skoda ze sa spravil tento krok :arrow_right:

dialnice.xf.cz/viewtopic.php?t=365

Konkretne ze sa zmazalo az 75 prispevkov od Dialniciara. A Dialniciar tvoril az 1/3 forumu a nikomu to neprekazalo - len jemu samotnemu podla tohoto :arrow_right:

dialnice.xf.cz/viewtopic.php?t=294

… odpoved od aquila … :arrow_right:

A Caesar tiez si udajne zmazal niekolko 100 prispevkov. :unamused:

Niekedy nie je vhodné predbiehať dobu - a niekedy je to dokonca aj nebezpečné.

Dal jsem na Flinstona a zakladám tému “Co mi tady nejvíce vadí”

Ze všeho nejvíce mi vadí hádky kvůli malichernostem, které jsou naprosto zbytečné a nikam nevedou. Například téma energetika zbytečně to berou diskutující moc osobně, spory o to kudy povede dalnice okolo Kralovan, jestli ten portál je 20 m blíž ci dál atd.

Za další mi tady vadí osobní útoky proti některým diskutujícím, kdy jsou napadání rovněž kvůli zbytečnostem, někdy to vypadá, že i záměrně (jsou záměrně). Vadí mi neustále útočení na Adoase, přijde mi to jako kdyby jste ho chtěli dostat pryč. Někteří se už o to snažili dříve. Není to tak dávno co kvůli tomu odešel i Caesar, což bylo a je špatné. Kdyby odešel i Adoas tak …

Co z toho vyplívá? :arrow_right: Negativní nálada na foru, diskuze slábne a někteří uživatelé už přispívají velmi málo nebo odešli. Což je velká škoda. Opravdu skvělí stav. Moderátoři, nemám na mysli sekční moderátory, přestali diskuzi zvládat a taky to podle toho vypadá.

Jsem z toho otrávený, příštích čtrnáct dnů budu na foru méně.

Lenny: ja si nemyslim, ze by moderatori nezvladali diskusiu. preto je to diskusia, ze tu to bude vzdy tliet. prave naopak, moderatori zvladaju velmi dobre.

uloha moderatorocv, zase nie je robit “opatrovatelku v skolke”. toto je diskusia dospleych ludi. uloha moderatora nie je apriori napominat jednotlivych prispievatelov.

co suhlasim, ze kopu ludi to tu berie osobne :wink: to som uz X krat hovoril :slight_smile:

ad adoas, to som sa uz X krat vyjadroval. berie to moc osobne a neviem preco za vsetkym hlada napadanie na zakladne narodnosti, ked mu niekto povie iny nazor alebo vyvrati jeho nepravdivu informaciu, a on sa na to urazi. ano to je to co sa mi nepaci. lebo na to absolutne nema dovod.

a ked sa priznam, mna osobne velmi sklamal, ako tu zacal pisat, ze sa tu pospinila pamiatka dialniciara, a podobne nezmysli a castokrat je praveze v poslednej dobe adoas, co tu prave tymi malichernostami zbytocne vyvolava spory.

bohuzial, posledny mesiac som mal dolezitejsie veci na starosti ako toto forum, ale toto je moj dojem.

aquila,

poznal si Dialniciara osobne :question:

Poznal alebo nepoznal :question:

Uz tu nie su dane prispevky - ja som videl co bolo napisane a to mi stacilo. Sklamany zo mna :question: Ja to vidim presne ako ty. V praxi naopak.

Ja by som mohol tu napisat 100 stran prispevkov co vsetko mi tu prekaza. Nemam na to cas ani chut. A hlavne je to davno zname.

Vznikol spor medzi mnou a tebou - aquila. Spor ktory ty povazujes za bezvyznamny a irelevantny z mojej strany. Spor ktory ty nepovazujes za problematicky. Ty tvrdis a obhajujes svoju pravdu a ja svoju pravdu. Bol to utok na cele Grecko. Na cele Grecko - nie na Adoasa. Zavist ze GR je v EU skor nez SR. Zavist ze army GR je na tom lepsie nez SR. CSSR nie je SR. Samozrejme - ty to tak nevidis. Ale ked si Grek dovoli napisat nieco negativne o SR tak zrazu je to problem - ale ja ho nevidim aquila. A ja som s tym nezacal - zacal si ty s tymto od hustoty zeleznic az po skolstvo a vzdelanie. Ja som na forume napisal co je v GR zle a co je dobre a mam pravo napisat to aj o USA aj SR. Nerobil som to ale ty ano. A ten posledny prispevok v energetike - … aj teraz som Off-topic :question:

Nebudem riesit tuto situaciu.

Bud si adminom na forume, riad si ho a hraj sa na svojom piesku - ja si svoj hrad stahujem na druhe ihrisko. A vobec ma nezaujima co spravis s 2 700 prispevkami a dalsimi foto. Vobec ma nezaujima co to sposobi na forume. Chces sa pomstit - zakaz mi sem pristup. Sprav to. Asi logicky to nema vyznam pretoze keby som chcel tak si najdem inu cestu a budem si to tu citat. Vyjadrovat sa tu nebudem pretoze tato situacia je neudrzatelna pre mna.

Odchadzam aj ja. Som rozhodnuty na 51% a kazdym dnom a kazdym tvojim prispevkom na mna to stupa. A nech to kaviarista a dalsi povazuju za ustup. Ja som uznavany clovek ktory len tak pre zaujimavost bol na kazdom svetadiali, bol som v cca. 142 statoch sveta a planujem (mas pravdu kde som nebol tam chcem ist) este cca. 20 dalsich statov navstivit - ale netvrdim ze viem vsetko. To tvrdis o mne ty - aquila. A nebudem tu dokazovat svoje info a svoje vedomosti. Najviac ma mrzi ze je tu dost vela uzivatelov s ktorymi komunikujem cez IS.

Chces diskutovat :question: - o tomto je forum ako sam pises - ale ked absolutne s mnou nesuhlasis tak potom to nebude diskusia ale spory a hadky. Ty uz nechces diskutovat, strategicky podla mna si chcel dosiahnut stav mojho dobrovolneho odchodu a to za kazdu cenu - podarilo sa ti to. Bol tu 2x hrubo urazeny povod a znalosti Dialniciara a bolo to tolerovane v casoch mozneho zmazania prispevkov. A to si osobne beriem - to mas pravdu.

Ja prajem tomuto forumu len vsetko najlepsie a podobne aj vsetkym uzivatelom na tomto forume prajem len to najlepsie.

adoas, ten spor tu nie je :wink: to si si len ty nejako vyumelkoval :slight_smile:

stale nechapem, preco myslis, ze je tu spor :slight_smile:

a v com konkretne som utocil na grecko ? clovece, fakt, nebud paranoidny :wink:
detto aj s tym zakazanim pristupu ? preboha, ty kde chodis na taketo napady ? ja nemam abosollutne dovod ti tu zakazat pristup. a preco tu spominas nejaku pomstu ? preboha a za co a preco ? :slight_smile: a s tou zavistou, to si uz fakt prestrelil :wink:

skor ja to vnimam naopak, ako keby clovek nemohol o grecku napisat nic zleho. co je na tom ?

adoas, pre tvoju info, si zober za poslednych par mesiacov v kolkych sporoch a hadkach som bol ja a v kolkych ty ? :slight_smile:

a kde bol zase hrubo urazeny povod a znalosti dialniciara ?!?

adoas, kokos, chlape, fakt nebud paranoidny. ako som povedl, robis z komara somara…

a ano, tato vymena nazorov (to nie je ani spor a uz vobec nie hadka) je irelevantna :wink:

aspon pre mna urcite hej :wink:

poprve … … ak ta mozem poprosit a tak isto vsetkych co reaguju na clena fora … vytvorte radsej temu v trashi … a reagujte tam … nie zbytocne v temach co su public … je to naozaj prosba … nevyzera to dobre - ako keby sme tu len na seba utocili …
po druhe … ako moderator a osoba ktorej admin vlozil urcite prava a snad ma aj nejaku doveru chcem vyslovit spatnu dvoveru adminovi (aquila) … kedze je adminom fora a ma plnu moc a tuto moc sa nesnazi zneuzivat napr vo svoj prospech ma moju plnu doveru (aj ked nie vo vsetkom sme za jedno) a hlavne sa stara o toto frum nie len po technickej stranke …
po tretie … vyslovit doveru prosim vsetkych moderatorov … nema zmysel aby nikto bol moderatorom kto nema doveru v adminovi a naopak … (to ale nech si vybavia osobne- IS) … nejde o suhlas alebo nesuhlas s vyrokmi admina ale v jeho dvoveru … cakam naozaj osobite odpovede…
po stvrte …uzivatelia ktori si myslia ze to tu nema zmysel mozu kludne odist… aj ked kazdeho clena je skoda … uprimne … ale naozaj nema zmysel predlzovat trapenie … ako som povedal skor … info sa sem dostanu tak ci onak … aj ked to bude trvat dlhsie … pokial bude forum zit data tu budu len pribudat …
po piate .. no tymto by som mal asi koncit … a ist sa trocha vyspat… slubil som prekvapenie (turany - hubova) ale nekona sa … lebo sa mi v robote zasekol soft na W-ckach … :frowning: … takze mozem robit odznova :frowning:

Adoas, aquila, co keby ste ukoncili tuto hadku sposobom:
“Dobre, kazdy mame iny nazor, nebudeme sa dalej hadat, nema to vyznam” :wink:

andrej, ale ja sa s nikym nehadam :wink:

fakt neviem ako adoas na to dosiel, a staci si pozriet jeho prispevok a zbytocne to dalej eskaluje a osocuje tu z takych veci, ze rozum zostava stat :unamused:

random, inak o tomto fore a off-topic uz su neni public :wink:

aquila … no vidis to … jedmo myslim druhe pisem … nie public samozrejme ale private … to uz bolo zrejme z toho kontextu snad … len som sa poriadne sekol … nabuduce ked si budem rezat chleba preistotu si odrezem aj prsty :smiley: :wink:

Na spor a hádku treba dvoch. A asi sa Adoas neháda sám so sebou, keď ťa oslovuje. Si tu menej času, prečítaj si príspevky za posledné 2 mesiace a pochopíš, prečo to Adoas vníma tak ako veľa ďalších užívateľov. :laughing:

Od chvíle, čo si ty hlavný moderátor, sa snažíš všetky tebe nevyhovujúce príspevky riešiť mazaním, ale cez tento trash. Ty, ktorý hovoríš o komunikácií, ty to riešiš cez cenzúru. Toto fórum nie je o anonymných užívateľoch, ale o tých, čo tu prispievajú a tí majú právo verejne riešiť také hádky, ktoré tu zatiaľ vždy viedli k odchodu jedného z dvoch hádajúcich sa. A je to zároveň aj výstraha do budúcnosti, keď tu takéto príspevky zostanú. Neútočíme tu na seba, … mimochodom, random, bol si to ty, ktorý koľkorát? kreslil mapky diaľničných úsekov, to som doteraz nepochopil, aký to má význam, … čo si tým dokazuješ? Ani jedna tá mapa nie je dobrá a kažý iný názor odmietaš (mapa Andreja, Tibx-a) …

Toto je každého vec. Nemáš právo niečo takéto žiadať. Sekčný moderátor je aj Adoas, … ktorý žiadal vymenovanie druhého moderátora do 4 tém, PPP atď., … random, ty nemáš právo nikoho na nič vyzývať. Globálni moderátori by mali mať dôveru v admina, ale sekční moderátori nie, pretože tí tu tvoria 40% príspevkov a nemusia súhlasiť s adminom ani v jeho riadení fóra. To, čo žiadaš ty, to je rozkaz.

Ty súhlasíš s tým, čo sa tu deje už viac ako 1 mesiac? Tvoríš mapy, ktoré vôbec nesúhlasia s realitou … a každého jedného s iným názorom kritizuješ, … odkedy si sa stal hlavným moderátorom, tak si brzdou fóra ty, aquila ťa ma “na špinavú prácu”, čoho dôkazom je presadenie trash-u atď. Z mojej strany sú to silné slová na teba, ktorý “ma tu nazval verejne hovnom” … to je vyjadrovanie randoma, hlavného moderátora. Veď jasné, bol to trash, tak už to tu nie je, ale na toto sa nezabúda.

Ty si brzdou fóra za svoje radikálne názory. A dáta tu budú pribuúdať ako na www.blizsienaokolo.com pretože tie tvoje mapy to nie je nič iné.

Na druhú stranu, aquila, koľko si tu ty napísal príspevkov za obdobie posledných niekoľko týždňov? A ty si admin, kto by si ti tu už len vzoprel? Keď sa hádajú 2 užívatelia, môže celé fórum tipovať, kto z koho, ale keď sa háda admin a užívateľ, hoc Adoas, tak je to jasné asi aj samotnému Adoasovi: Buď fórum alebo nič. Teda buď aquila alebo keď Adoas, tak fórum nie.

A Adoas od svojho vstupu sem doslovne odoláva rôznym tlakom. Všeobecne nie je dobrý vzťah medzi ním a JG, čo bolo aj medzi Caesarom a JG a aj medzi mnou a JG, ale istá tolerancia tu je, pretože pre radovú verejnosť nie je podstatné, či má byť estakáda kratšia o 10 metrov, ale to, či sa bude stavať estakáda alebo tunelový variant, keby som to mal názorne opísať. Môj vzťah k Adoasovi sa zmenil na veľmi dobrý.

Ak Adoas vníma nejaké problémy medzi vami dvomi a ešte ti to vysvetľuje (energetika a tu), tak potom to treba rešpektovať, pretože správne Flintstone napísal, že na hádku treba min. dvoch.

neviem odkial si zobral ze som ta nazval hovnom ??? … tevyrok bol doslovne “nepichaj do hovna pokial nesmrdi” (parafraza) … neviem ako si si to vysvetlil ale znamena to ze niektore veci netreba vyeskalovat do nepricetna lebo potom sa to strhne na konflikt … nic menej a nic viac … ty si si to vztiahol na seba ze teba porovnavam s hovnom … no to urcite!!! … sklamem Ta ja nemam taku potrebu niekoho prirovnavat k zivocisnym vyluckom … ale ty si si to vysvetlil po svojom ja ale za to nemozem … ked ide len o to ta mal by som mat danu spravu v archive ako dokaz (v pondelok ju isto vyhladam) …

… dobre mozeme to aj urobit inak … zverejnime vsetko spinave pradielko co si tu medzi sebou pereme … to bude naozaj vynikajuce … je to iba nasa sukromna vec o com mi sa tu rozpravame pokial nejde o dialnice a vsetky verejne sekcie … to je naozaj ono … pre tvoju info … to ze som moderetor to nemeni nic na tom ake mam nazori alebo co robim … chcel by som ta vidiet v moderatorskej pozicii (… … …) … co asi by si robil ty … premna by nebol problem poprosit aquilu aby to rovno pomazal … sak preco si to neulahcit pracu … ale vymyslat (inak teplu vodu … ale v tej chvilke sa my to zdalo ako jediny schodny krok) - trash … stale zastavam nazor ze by sa odtialto nemali mazat data … ale treba setrit miesto;) na disku … to ze sa niekto urazi a odite … no … ja s tym nic neurobim … mna tiez kolko krat kto priamo osocil … a ani raz som nevyhlasil ze idem vcorty … mozno ze som odolnejsi proti takymto pre niekoho hlupostiam pre niekoho vaznym veciam … co sa tyka tych mapiek … myslim si ze clovek sa radsej pozera na pestru ortofotomapu ako na suche 2-3-4-x (kde x< 2^24 :slight_smile: )farebne mapky … (teraz ale nenarazam na JGho mapky) … ktore su pofotene z nejakych papierovych predloch (zase ide len o nejake prevedenie) kde su tie useky zakreslene ako keby volnou rukou … a to ze som prekresloval nejaku mapky X-krat to predsa zalezi na tom ake som mal zdroje info (v pripade turany-hubova som mal ZERO-NULA-NULL-NIC zdrojov … okrem nejakych textov kolo tunelov) … no postupne sa ku mne dostavali dalsie a dalsie info a teda som aj patricne na tieto info regoval .. teda prekreslenim map … a myslim si ze teraz je ta mapa naozaj hodna R@ndoma … ak sa mi zda tak som akceptoval coraz viac argumentov od Andreja a Tibixa ale neberem to vobec ako porazku sak tu nejde predsa o to aby sme tu medzi sebou sutzili kto ma lepsie info alebo kto to nakresli krajsie ale o to aby sme zverejnili info ktore mame a diskutovali aj o nich … no niekto sa tu brani diskuzii a mysli si ze je neomylny … povedzme si po pravde … nikto nieje neomylny ani ja ani ty ani JG ani adoas ani aquila ani Dy … nikto jednoducho … a aj majster sa utne … ja ked nieco prezentujem som o tom presveceny …inak by to nemalo zmysel ale nieje problem my to vyhovorit alebo opravit ma … a este ti aj podakujem! … ale dokazi dokazi doakazi … bez toho tu na mna (ani inde) neplati nic … ja som v podstate fyzik a fyzika je cela zalozena na dokazoch … a o tom ze ci moja mapka (ta posledna) je dobra lebo nie nebudem polemizovat … pretoze nemas dokaz na to ze je zla … (alebo mas?.. ak mas a si to nezverejnil tak je to hamiznost :frowning: (pokial nejde o nejake tajomstvo … take veci sa daju pochopit, odpustit…) … ) … inak neviem kolko map si nakreslil ty ze si taky isty svojim vyrokom … (nepoznam ta … ani osobne … a prehodili sme spolu iba par viet … aj to vacsinou v osobnom slovnom suboji) ani predstavit si mozno nevie co je to nakreslit taku mapku … ja kreslim mapky nie len takych “hluposti” ko dialnice ale mam za sebou aj nejaku tu mapku omnoho zlozitejsich systemov ako su dialnice … a mapy su moje dalsie studijne zameranie … takze prosim nepis o tom co netusis a ani ja nebudem pisat o tom co netusim ja (ty na mna ja na teba … fifty fifty) …

… to si celkom pekne vysvetlil … az na to ze je to ze medzi vyzvou a rozkazom nie je taky velky rozdiel mozno az v tom ze vyzvu nemusis akceptovat a mozes sa stazovat … a pri rozkaze sa nedebatuje … potom si mozes robit co chces … alebo sa mylim … isto si bol na vojne …ja nie … takze ja len z pocutia… samozrejme je to kazdeho vec …ale rad by som poznal aj inych nazor a nie len ja ale kazdy

… no na tu poslednu cast nemam asi ani sil odpovedat lebo ma boli brucho z toho … ale nieje to vobec smiesne … je to skor smutne ze si to myslis … ja sam seba nemozem hodnotit … bolo by to asi neferove a neobjektivne … ale toto fakt je dost silna kava … ja tu aspon niecim prispievam … no ty si tu od 17.1.2005 a od vtedy je to tu este viac na noze a tie relevantne prispevky … no neviem … neprecital som ich … vacsinou reagujes iba ked je tu nejaky spor … neviem kam tym cielis ale nieje to smer ktorym sa chce uberat toto forum …

adoas, to vnima ako rozmanane decko, ktoremu niekto povedal pravdu :wink:

a ano na spor treba dvoch, ale tunak je len jeden, ktore krici ako rozmaznane decko, ktoremu zobrali dudlik :wink:

Pre zainteresovanych v tychto sporoch:

Mohol by kazdy z vas jasne, strucne a vystizne, teda jednou-dvoma vetami napisat, o co tu vlastne ide? O com sa vlastne hadate? Lebo uz fakt povodna zamienka je niekde v stratene a ja vidim uz len osobne konflikty. Co tak skusit IS?

ono je to kusok komplikovanejsie, ale precitaj si tuto temu a tam sa dozvies kopu zaujimavych informacii, ktore kopu ludom mozno aj ukazu kopu zaujimavych faktov … :sunglasses:

dialnice.info/viewtopic.php?t=3133

Vyzerá že ja som to tu spustil, ale bohužiaľ stojím si za svojím názorom.

Dal som ti tú robotu a prečítal som si celé fórum o energetike. Nie je dlhé ale veľmi poučné z hľadiska obsahu a správania pisateľov.

Tému založil ADOAS

Prvá strana :
v pohode aj keď názory boli rozdielne, diskusia korektná

Druhá strana :
adoas podľa mňa troška nefér sekol do johhan vetou " Vieme kto ma ake zaujmy na forume. " Ale Johhan to zobral ako vtip, ale ešte na úrovni
odpovedal a konkrétne zvôvodnil soj názor prečo 5 mld. atď

príspevok Flinstona kde sa spomenulo Grecko Turecko a Cyprus

príspevok adoasa Pi Mar 03, 2006 19:09 - o dobiehaní spomenuté Grécko.

príspevok flinstona a vstupe Turecka do EU

príspevok adoasa a vstupe Turecka do EU

príspevok johhana stále ešte to malo niečo spoločné s energetikou a otázka V čom by sme mali dobiehať grécko ?

príspevok adoasa o enegretike a ešte veta nejaé narážke o dobiehaní zase

príspevok johnz otázka o kapacitnom prepojení mier

príspevok adoas príspevok o energetike, ako je na tom slovensko zle plus spomenute grecko

príspevok jonathena o energetike argumenty a čísla na adoasov príspevok o stave sk energetiky odpoveď na grécko, lin san seps

príspevok aquilu na adoasa ohladom energetiky SK Grecka a ropy a že to prestrelil

príspevok jonatnana ohladom MIER o návšteve grecka a čo tam videl

príspevok tob.tob na adoasa ahladom johhana a porovnanie s microsoftom

príspevok adoasa a reakcia na johanthana ( písal o prepojení so susedmi a energetických zdrojoch SK ) porovnanie predajnej ceny SE a CEZ, prepojenie existuje ale spomína straty a nerozumnost prepojenia o zdrojoch SK o Grecku a vojne s tureckom. reakcia na aquilu o grecku o dobrom CSSR o dobrej CR o zlej SR ( energetika ) ropa a ze citujem : Ja som nic nespravil - dovolil som si nesuhlasit s Johhanom a zatial pouzivate vysoko nepresne a nepravdive argumenty vy - nie ja. spomenuté dialnice . definicia odbornika na energetiku že by mal dávať čísla . pričom kopec čísel mu ludia dali. Reakcia na johnz ohladom MIERU, zdrbal ho že mal byť presnejší a že z neho robí “jokes” ale on sa nespýtal Johnz čo myslí mierom ale plácal kraviny. Spomenutá Slovakofarma … dôvod?? .. reakcia na tob.tob že žiadne fakty iba konštatovanie a že johhan nemá argumenty

príspevok tob.tob na adoasa energetika bod 6 grecko a dovoz energii bod 8 rekcia na adoasa a OT

príspevny jonathan energetika

príspevky random energetika

príspevok jonathan energetika SED

príspevok adoas feroslav

príspevok parker o uholnej elektrárni a diskusia do konca strany

no škoda že to bolo už upravené a vyčistené bolo to zaujímavé sledovať že kto začal o grecku

aguila to už přeháníš, psát o Adoasovi, že křičí jako malé rozmazlené děcko, kterému sebrali dudlík.

Pravda je velmi realativní a subjektivní věc, a každý ji vidí jinak.

Pro kstana jde tady o vyjasnění vztahů, kdy tady existují diskutující, kteří neustále napadají osobními útoky Adoase, Flinstona a dalších. Zdá se, že některým uživatelům není vhodné, že tady přispívají a nejraději by je dostali pryč.

nebolo to vycistene, len som vyclenil az prilis OT prispevky :slight_smile: z debaty nezmizol ani jeden jediny prispevok :slight_smile:

len zostalo to v povodnej teme o Energetike :wink:

dialnice.info/viewtopic.php?t=2636

tunak je presne vyznacenie tohto uz ozaj sporu, ked adoas, zacal uz trepat uplne scesty a moje vyjadrenie s nazvom
Adoas a jeho banda vs. dialnice.info

dialnice.info/viewtopic.php?p=19526#19526

len som uz v tej teme nechcel zachadzat do OT a aby to nebolo az tak na zraku verejnost, kedze sekcie “O tomto fore” a “Off-topic” su neverejne a len pre zaregistrovanych :wink:

ale inak super si to zhrnul :laughing: v podstate aspon je zachovana nit ako to vzniklo tunak :wink: