devil
November 11, 2020, 10:38am
508
prestal prispievat par dni potom ako skoncila zmluva na prvy balik PPP projektov ktoru on strasne obhajoval a ked PPP uz padalo si tu podaval asi kazdeho. aj ked teda tazko povedat ktore alterego to bolo aj vzhladom na jeho “navrat”. ale pre ilustraciu par prispevkov
Verím len sám sebe.
Chvalabohu, že ide robiť korekcie na II. pilieri. Reálne na to nie je na dlhšie ako do r. 2010 a potom čo ? On je zodpovedný, mierne to upraví, o 1-2% a okrem toho sa upravia niektoré podmienky ako možnosť vstúpiť aj neskôr alebo aj vystúpiť. Toto chcela robiť aj Radičová. Na začiatku išlo hlavne o to, presvedčiť ľudí, čo bolo dosť náročné už po krachoch bánk a nebankových subjektov.
Tak ja už tú predstavu vidím, dokonca som ju videl už pri voľbách a 80% …
pohodak,
tebe hádže vláda polená pod nohy. Buď sa s tým zmieriš alebo odídeš.
Niekto tu vyhral voľby, niekto tu zostavil vládu. A máme tu výsledok. Ten znamená, že doteraz tie polená boli hádzané tejto časti obyvateľov. A teda nastala zmena. A až taká, že ty máš polená pod nohami a som na začiatku príspevku.
V daňovej oblasti neboli spravené hrozivé scenáre, nemáme tu 40% dane a odvody zostali. Rastú, keď rastie min. mzda, čo je ale normálne. Nerastú direktívne že by rást…
No ano no … Mikolajovi to v tom školstve nejde. Zlá pozícia, to je ako keby som ja išiel na ministerstvo vnútra …
Ale ja osobne preferujem skôr:
Čaplovič, Kaliňák, Kašický, Počiatek, Kubiš a Vážny.
Harabin - vizitka HZDS
Jahnátek, Valentovič, pod nimi sa to otriasa.
Ale keď sme pri tomto, Dzurindova 1. vláda tiež menila veľa ministrov, potom sa sekol s Hamžíkom a ho to prestalo baviť …
A budem sa tejto vlády zastávať aj naďalej.
Kým nestrieľajú po ľuďoch, budem sa ich zastávať.
Kým pôjdu v doprave a stavebníctve tadiaľ, kadiaľ si myslím, že to je správne, budem sa ich zastávať.
Kým väčšina môjho okolia bude spokojná, budem sa ich zastávať.
Kým nebudú ovplyvnené regióny pri čerpaní eurofondov viac ako dnes, budem sa ich zastávať.
Kým tu nebudú náznaky medzinárodnej izolácie, budem sa ich zastávať.
Kým tu nebude občiansko-politická situácia ako v Maďarsku, budem sa…
toto hlavne k PPP