Nezamestnanosť na Slovensku

pohodak,

tebe hádže vláda polená pod nohy. Buď sa s tým zmieriš alebo odídeš.

Niekto tu vyhral voľby, niekto tu zostavil vládu. A máme tu výsledok. Ten znamená, že doteraz tie polená boli hádzané tejto časti obyvateľov. A teda nastala zmena. A až taká, že ty máš polená pod nohami a som na začiatku príspevku. :stuck_out_tongue:

V daňovej oblasti neboli spravené hrozivé scenáre, nemáme tu 40% dane a odvody zostali. Rastú, keď rastie min. mzda, čo je ale normálne. Nerastú direktívne že by rástli % odvody stanovené ako sú stanovené dnes.

1. tak tu sa jednoducho nezhodneme a nepresvedčíme
  2. no vidíš a ja som poradcom primátora v jednom meste, takže tiež viem o čom hovorím
  3. Vnútro, Kaliňák, tam lepší byť nemohol. Alebo obhajuješ Palka ? Toho arogantného namysleného a ulízaného človeka ? No dobre … a energetika ? Dzurinda sprivatizoval elektrárne tak, že nemáme dividendy a dokonca zatvoríme atómku, takže nebudeme sebestačnými … myslím si, že si stačí prejsť témy na fóre a nájdeš aj vyjadrenia energetikov k tomu, čo sa dialo za Dzurindu
  4. proste viem
  5. Ani by som netvrdil. Toto Dzurindovi nevyšlo.
  6. nie že cca., to mám naštudované, nehovoril by som nič narozdiel od iných, ktorí tu budú kritizovať aj A aj B (nemyslím teba)

Ja by som hlavne keď už by som privatizoval, tak by som predal 66% firmy ale nie za 130 ale za 200 mld. SKK.