pohodak,
tebe hádže vláda polená pod nohy. Buď sa s tým zmieriš alebo odídeš.
Niekto tu vyhral voľby, niekto tu zostavil vládu. A máme tu výsledok. Ten znamená, že doteraz tie polená boli hádzané tejto časti obyvateľov. A teda nastala zmena. A až taká, že ty máš polená pod nohami a som na začiatku príspevku.
V daňovej oblasti neboli spravené hrozivé scenáre, nemáme tu 40% dane a odvody zostali. Rastú, keď rastie min. mzda, čo je ale normálne. Nerastú direktívne že by rástli % odvody stanovené ako sú stanovené dnes.
- tak tu sa jednoducho nezhodneme a nepresvedčíme
- no vidíš a ja som poradcom primátora v jednom meste, takže tiež viem o čom hovorím
- Vnútro, Kaliňák, tam lepší byť nemohol. Alebo obhajuješ Palka ? Toho arogantného namysleného a ulízaného človeka ? No dobre … a energetika ? Dzurinda sprivatizoval elektrárne tak, že nemáme dividendy a dokonca zatvoríme atómku, takže nebudeme sebestačnými … myslím si, že si stačí prejsť témy na fóre a nájdeš aj vyjadrenia energetikov k tomu, čo sa dialo za Dzurindu
- proste viem
- Ani by som netvrdil. Toto Dzurindovi nevyšlo.
- nie že cca., to mám naštudované, nehovoril by som nič narozdiel od iných, ktorí tu budú kritizovať aj A aj B (nemyslím teba)
Ja by som hlavne keď už by som privatizoval, tak by som predal 66% firmy ale nie za 130 ale za 200 mld. SKK.