Obyvatelia Čadce sú proti červenej variante D3
dialnice.info/viewtopic.php?t=6916
… tak sa zdá, že sa blíži druhý prípad PB …
Obyvatelia Čadce sú proti červenej variante D3
dialnice.info/viewtopic.php?t=6916
… tak sa zdá, že sa blíži druhý prípad PB …
chcelo by to vediec ako tie varianty vyzeraju ..
resp mapka na JG-ehostranke je ktory variant ?
Zdravim chalani, vidim ze ste v obraze.
Mam takyto problem:kupil som v Krasne nad kysucou pozemok a chcem tam stavat dom.je asi 50 metrov od sucasnej I/11 smerom na zapad (ku centru).ma niekto k dispozicii planovanu trasu D3-ky?alebo aspon viete ako sa bude stavat pri krasne?
V useku KM-Krasno by mala ist D3 v podstate popri dnesnej I/11 ako jej 2. polprofil s malymi upravami dnesnej cesty. Neviem, ci je to vsak definitivny variant.
Skus napisat na NDS, mali by ti povedat presnejsie
dik,stranku nds som uz skusal,tam som sa prilis vela nedozvedel: pisu:
“Pri odbočke do Ochodnice diaľnica D3 prechádza mostným objektom ponad cestu I/11 do pravostranného súbehu s cestou I/11. Tesný súbeh diaľnice D3 pokračuje v rozhodujúcom úseku trasy cez katastrálne územia Kysuckého Lieskovca, Dunajova a Krásna nad Kysucou až po novonavrhnutú križovatku Krásno nad Kysucou. V strmých lesných svahoch je pritom vedená v dvoch úrovniach jazdných pásov. V riešenom úseku sú navrhnuté veľké ľavostranné odpočívadlo Krásno nad Kysucou, veľké pravostranné odpočívadlo “Oščadnica” a Stredisko správy a údržby diaľnic Oščadnica.”
ide o to,ze ked budu stavat druhy polprofil smerom ku mestu.tak budem mat dialnicu takmer nad strechou,horsie na tom bude uz len sused vedla .
Nasiel som plany takmer vsetkych usekov D3 okrem tohoto.
Tak im skus napisat mail, mali by ti odpovedat. Inak z toho opisu na stranke NDS som to pochopil, ze v tom pravom pase to pojde podstate od KM az po Krasno.
ok,napisem tam.
prava strana sa rozumie v smere od Ziliny?Potom by to bolo ok.
Prava strana moze byt myslena v smere tohto konkretneho useku, alebo aj v smere dialnice, ktora ma nulty km v Hric. Podhradi. V oboch pripadoch je prava strana dalej od Krasna n.K.
Super, ak je to tak, budes pozvany na kolaudaciu
Takze od NDS mi dosla odpoved,D3 skutocne pojde dalej od mesta.Napisali mi vsak, ze v tej oblasti zrejme maju ochranne pasmo dialnice,tak budem potrebovat ku stavebnemu konaniu aj ich suhlas… .Zakon 135/1961 §11 ale hovori,ze ochranne pasmo sa stanovuje mimo zastavanu oblast.Ako je to teda?
Cesta I/11 pri Čadci uzavretá pre opravu mosta vo Svrčinovci
Uzavretá cesta
od: 10. 04. 2007
do: 31. 07. 2007
miesto: Skalité
smer oba
Cesta I/12 v katastrálnom území obce Skalité v okrese Čadca je z dôvodu stavebných prác až do 31.7.2008 plne uzavretá. Doprava je presmerovaná na novovybudovanú obchádzkovú trasu vedenú súbežne s cestou I/12.
zdroj: zjazdnost.sk
Obyvatelia Čadce nesúhlasia s trasou D3 a súbežnej cesty cez mesto
Zjednodušenie dopravy
Keď cesta nespája, ale rozdeľuje
I/11 Čadca - obchvat, preložka v rokoch 2008 az 2010 za 258 mil skk
Toto je tiež podľa mňa blbosť, alebo to treba viac rozviesť, preložka ktorým smerom ?
CA bude riešiť D3. Už dnes čiastočne aj dosť dobre rieši.
Tieto financie by som ja skôr dal na opravy ciest v regióne Kysúc.
Ktore, ked je tu uz väcsina opravena? Radsej na opravy ciest v okoli PB
Väčšina je presne 67%, ale prečo nemať 90%
Väčšina je presne 67%, ale prečo nemať 90%
Lebo zvysok z tych 67% je uz pomerne kvalitny. Radsej nech sa peniaze presunu do inej oblasti, kde to nie je ani tych 40%