Čadca a doprava v tejto oblasti

Obyvatelia Čadce sú proti červenej variante D3 :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=6916

… tak sa zdá, že sa blíži druhý prípad PB …

chcelo by to vediec ako tie varianty vyzeraju ..

resp mapka na JG-ehostranke je ktory variant ?

highways.sk/highways/Cadca-Svrcinovec.html

Zdravim chalani, vidim ze ste v obraze.
Mam takyto problem:kupil som v Krasne nad kysucou pozemok a chcem tam stavat dom.je asi 50 metrov od sucasnej I/11 smerom na zapad (ku centru).ma niekto k dispozicii planovanu trasu D3-ky?alebo aspon viete ako sa bude stavat pri krasne?

V useku KM-Krasno by mala ist D3 v podstate popri dnesnej I/11 ako jej 2. polprofil s malymi upravami dnesnej cesty. Neviem, ci je to vsak definitivny variant.
Skus napisat na NDS, mali by ti povedat presnejsie :slight_smile:

dik,stranku nds som uz skusal,tam som sa prilis vela nedozvedel: pisu:
“Pri odbočke do Ochodnice diaľnica D3 prechádza mostným objektom ponad cestu I/11 do pravostranného súbehu s cestou I/11. Tesný súbeh diaľnice D3 pokračuje v rozhodujúcom úseku trasy cez katastrálne územia Kysuckého Lieskovca, Dunajova a Krásna nad Kysucou až po novonavrhnutú križovatku Krásno nad Kysucou. V strmých lesných svahoch je pritom vedená v dvoch úrovniach jazdných pásov. V riešenom úseku sú navrhnuté veľké ľavostranné odpočívadlo Krásno nad Kysucou, veľké pravostranné odpočívadlo “Oščadnica” a Stredisko správy a údržby diaľnic Oščadnica.”
ide o to,ze ked budu stavat druhy polprofil smerom ku mestu.tak budem mat dialnicu takmer nad strechou,horsie na tom bude uz len sused vedla :confused: .
Nasiel som plany takmer vsetkych usekov D3 okrem tohoto.

Tak im skus napisat mail, mali by ti odpovedat. Inak z toho opisu na stranke NDS som to pochopil, ze v tom pravom pase to pojde podstate od KM az po Krasno.

ok,napisem tam.
prava strana sa rozumie v smere od Ziliny?Potom by to bolo ok.

Prava strana moze byt myslena v smere tohto konkretneho useku, alebo aj v smere dialnice, ktora ma nulty km v Hric. Podhradi. V oboch pripadoch je prava strana dalej od Krasna n.K. :slight_smile:

Super, ak je to tak, budes pozvany na kolaudaciu :smiley:

Takze od NDS mi dosla odpoved,D3 skutocne pojde dalej od mesta.Napisali mi vsak, ze v tej oblasti zrejme maju ochranne pasmo dialnice,tak budem potrebovat ku stavebnemu konaniu aj ich suhlas… :imp: .Zakon 135/1961 §11 ale hovori,ze ochranne pasmo sa stanovuje mimo zastavanu oblast.Ako je to teda? :cry:

Cesta I/11 pri Čadci uzavretá pre opravu mosta vo Svrčinovci :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=6999

Uzavretá cesta
od: 10. 04. 2007
do: 31. 07. 2007

miesto: Skalité
smer oba

Cesta I/12 v katastrálnom území obce Skalité v okrese Čadca je z dôvodu stavebných prác až do 31.7.2008 plne uzavretá. Doprava je presmerovaná na novovybudovanú obchádzkovú trasu vedenú súbežne s cestou I/12.

zdroj: zjazdnost.sk

Obyvatelia Čadce nesúhlasia s trasou D3 a súbežnej cesty cez mesto

dialnice.info/viewtopic.php?p=44334#44334

Zjednodušenie dopravy :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?p=45076#45076

Keď cesta nespája, ale rozdeľuje :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?p=46089#46089

I/11 Čadca - obchvat, preložka v rokoch 2008 az 2010 za 258 mil skk

Toto je tiež podľa mňa blbosť, alebo to treba viac rozviesť, preložka ktorým smerom ?

CA bude riešiť D3. Už dnes čiastočne aj dosť dobre rieši.

Tieto financie by som ja skôr dal na opravy ciest v regióne Kysúc. :stuck_out_tongue:

Ktore, ked je tu uz väcsina opravena? :slight_smile: Radsej na opravy ciest v okoli PB :slight_smile:

Väčšina je presne 67%, ale prečo nemať 90% :question:

Lebo zvysok z tych 67% je uz pomerne kvalitny. Radsej nech sa peniaze presunu do inej oblasti, kde to nie je ani tych 40% :wink: