bratislavaci vs. svet & svet vs. vychodniari ;)

neviem co si myslel pod skratkou LM ale ja lipt. mikulas a je fakt pravda ze mame stary stadion a to dost. sice sa ma stavat novy ale kedy to je vo hviezdach. ale hlavne ze mame mestku sportovu halu (ktora zhorela skvor ako bola postavena) ktora je asi 2 km od mesta

LM = Liga majstrov v hokeji

ELZ - nič proti, ale Skalica investovala v r. 2008 a 2009 do obnovy svojho štadióna z mestského rozpočtu 37 mil. SKK a hala je kompletne zmodernizovaná. :wink:

Odľahčím to vtipom: Gúľajú sa dve paštiky z vŕšku, narazili na Skalicu, rozbili si držku. :stuck_out_tongue: (takto sa vítali hokejisti v noci pred halou, kde boli oslavy).

ad pasteky: za pastikarov sa oznacuju skor pristahovalci zo zvysku SK, ktori ziju v BA a nie “domorodci” :wink:

omyl … všetci Blaváci a vznikto vtedy, keď sa chodilo na vojnu. Všetci mladí chlapci mali z domu špeciality, len blaváci mali paštiky. :stuck_out_tongue:

blava je potok pri trnave :wink: a co sa tyka pastekarov - staci sa poobzerat po firmach (zvlast vacsich zahranicnych) v BA a je hned jasne kto je a kto nie je pastekar :wink:

Vidno že sa ťa to dotklo …

Blava nemôže skúsnuť, že malé 15 tis. mestečko, v podstate pre Blavu dedinka zvíťazila nad Slovanistami.
Takže som počul množstvo názorov, že vyhrali sprostí Záhoráci.

Košice sú ďaleký východ, rovnako pre BA aj pre SI. Osobne neverím vo víťazstvo SI, ale no nechajme sa prekvapiť.

dialniciar ja niesom bratislavcan, nikdy som nebol a ani zrejme nebudem v BA nikdy byvat…takze chyba usudku :sunglasses: akurat nikdy nepochopim tu masu priselcov, ktori pridu do BA a na vsetko okolo seba nadavaju :unamused:

a btw myslim si ze skalica kosice roznesie, to co hrali KE v celej serii proti zvolenu bol velky grc (okrem posledneho zapasu)

kazdy hra tolko kolko mu super dovoli a ZV urcite viac rozbijal hru ako BA, to je uplne jasne podla toho kto bol favoritom v oboch semi. no ja neviem kto bude majster, lebo kazda seria je ina a kazdy zapas je iny. ale snad by mohol byt dobry hokej aj bez ucasti BA vo finale. favoritom su KE ale zase je to len taky veelmi mierny favorit.

Investovat mohla, ale ide aj o kapacitu.

aj ZV toho casu investoval do stadiona, a predsa jediny stadion ktory splna kriteria pre medzinarodne sutaze ako je liga majstrov su KE a mozno BA s odretymi usami.

devil v hokeji niesu take prisne kriteria na stadiony ako vo futbale :wink:

nie (?), tak preco chodia predstavitelia hokejovej LM preverovat stadiony ?

sport.joj.sk/hokej-liga-majstrov … ciach.html

este raz si precitaj naco si reagoval :unamused:

No však dobre. A je to len pointa mesta, aby investovalo a postavilo nový štadión ? To je hlavne na štáte, napokon v ČR to ide hlavne cez stávky. :bulb: … Daj riešenie a potom kritizuj. :wink:

naposledy som reagoval na prispevok Št 02. Apr 2009, 09:46

tak sa pozri co tam pisem :slight_smile:

kto povedal a na zaklade coho ?