bratislavaci vs. svet & svet vs. vychodniari ;)

dialniciar,
pod na hokej do KE :slight_smile:

na 5. zapas, pokial bude. o vsetko bude postarane :slight_smile:

off topic,
sorry nebol som tu 3 mesiace. to stretnutie u dialniciara sa udialo? ked nenajdem sam, prasknite tu link na temu :slight_smile:

KE sú priďaleko pre starca ako ja :laughing:
aj by som Ťa pozval do SI, ale nemám už voľný lístok :laughing:

OT v OT: stretnutie u mňa nebolo

dialniciar,
ani tu uz bezne nie su volne listky, ale tebe by som jeden zohnal, aby som sa presvedcil. ze skutocne existujes :slight_smile:
mozes prist aj letecky. vetronom do BA a odtial pravidelnou linkou :slight_smile:

ponuka plati az do konca 4. zapasu. ked bude po nom 2:2, mozno ta to zlomi :slight_smile:

v Kosiciach sa dnes hra asi naposledy, takze jedine ze by sme mi dosli do Skalice :smiling_imp:

snáď nie som ufónec :laughing:
až bude 5. zápas v KE, tak tam dôjdem :laughing:

i15 - možno máš aj pravdu, kto vie ? :smiling_imp:

dialniciar,
beriem ta za slovo a odteraz fandim v dalsich 2 zapasoch Skalici :smiley:

hop alebo trop :bulb:

S jednym dobrym napadom prisiel Hranol - podporit na Slovensku financne stavbu 100 ci kolko malych zimnych stadionov. Tie treba ako sol a pomoze to hokeju - nemusi to mat tribuny, staci zazemie ako satne, sprchy … a hlavne, aby tam bola celorocna prevadzka!

Co sa tyka vacsich hal, som toho nazoru, ze kazdy by mal podporovat to svoje - stat dat peniaze na stadion kvoli medzinarodnym zavazkom a SK-repre, mesto zasa na vlastnu repre. Ze sa akurat v BA/KE tieto dva zaujmy prekryvaju, je vec druha. Ale je to napr. o tom, ze Slovan ma zimny stadion v BA v najme od mesta a investuje donho. Cize nielen mesto, ale aj klub a jeho sponzori sa podielaju na zveladovani stadiona a mozno sa raz dockame aj toho, ze stadiony budu vlastnit majitelia klubov, ako je to v NHL (taka mala lastovicka je MG Rink v Trencine, aj ked to je priklad maleho stadiona).

tak ako dialniciar?
prides zajtra :slight_smile:

sklamem ta - nepridem, lebo musim ist na MDPT

zeby to ta skalica predsa este otocila? :smiley:

v ziadnom pripade :sunglasses:

kamos to je sport a ten ma malokedy logiku :wink:

Gratulácia do Košíc !!! Šraci to zvládli, mladý Hudáček vymazal Pálfyho.
Finále bplo športové a férové, bez nenávisti, dobre sa to pozeralo a Skalica bola tiež dobrá. Osobne ale budem vždy fandiť Košiciam.

po tretom zapase som mal pocit, ze Skalica kondicne odchadza… ale zjavne som sa mylil :slight_smile: nakoniec z toho bolo pekne finale a som rad, ze sme vyhrali…

Gratulujem Košiciam. Ja som v tej Max aréne sedel, takže pocity boli pocitmi sklamania, nemali tam dávať Pálfyho 3x za sebou, ale to je už neskoro nad tým premýšľať. Na druhú stranu, to bola aj obrovská radosť, pretože Skalica ide pod vedením Pálfyho stále dopredu … po bronze prišlo striebro, zlepšili sa niektorí hráči a hold musia ešte dorásť a vyprofilovať sa ďalší, aby mala SI viac rovnomerné útočné tímy a nie je 1 výborný a ďalšie 2 priemerné, kým KE majú všetky 3 dobré. A je obrovský úspech pre tak malé mestečko sa dostať tak vysoko a myslím si, že tieto zápasy vytiahli hokej čo sa týka záujmu o šport zase niekde vyššie, lebo tam neboli žiadne zákernosti ani nič podobné.

Tak tak súhlasím s tebou, mohli skúsiť niekoho iného na tie dve rozhodujúce nájazdy, ale teraz nič s tým teraz nespravíme. No a ako fanúšik Košíc chcem povedať, že Skalica sa držala pekne. To, že finále bolo ku koncu dramatické a nie jednoznačné ako to vyzeralo po prvých troch zápasoch, nás može len tešiť a ešte keď sme k tomu pridali titul ešte viac :slight_smile: