bratislavaci vs. svet & svet vs. vychodniari ;)

Ja s tebou kľudne súhlasím. Je to aj o kultúre. Možno sa ti to nebude páčiť, ale zvlášť v piatok tam tú “kultúru” robia vodiči z východu, nie vodiči z BA ,TT,TN,PB atď…

A preco ju nerobia na vychodnej D1-cke?

Toto nie je pravda, že tú “kultúru” tam robia vodiči z východu. Istý čas som sa snažil sledovať, ktoré značky ako jazdia a jednoznačne: blbci sú po celom Slovensku!!!

Nechcem sa ťa dotknúť, ale podľa značky neurčíš, odkiaľ je vodič :wink:

Už sú doma… :wink:

najhorsi su bohuzial vychodniari v autach so znackou BA :unamused:

:slight_smile: To bolo dobre :slight_smile:

Ja by som generalizovane povedal - cim vascie mesto, tym mensia tolerancia. Uz aj v KE to oproti Presovu badat.

To je síce pravda, ale v piatkovej špičke, resp. celé piatkové popoludnie sa z BA valí taká zmes rôznych EČ, že zase by bola veľmi veľká náhoda, keby každý pochádzal odinakiaľ ako má EČ.
Chcel by som však podotknúť, že okrem piatkového popoludnia a pondelňajšiho rána na D1 medzi BA a TT nie sú až také veľmi vypuklé problémy. V pondelky a piatky sa tam stáva aj najviac nehôd (pri silnejšej premávke je to logické).
A intenzity na D1 KE-PO zďaleka nedosahujú to čo je na BA-TT - pondelky a piatky určite.
Druha vec je - si myslím - umiestnenie Bratislavy. Každý tu túsvoju cestu začína a - psychologickým pocitom - sa snaží čo najviac na diaľnici nahnať (časovo). A potom sa tam prebíja cez to množstvo áut…

Nejak som si prispal. To bola odpoveď ešte na fh

A Ty teda ako urcujes odkial je vodic, ked tvrdis ze vychodniari robia v piatok na BA - TT bordel?? ..ako teda zistujes kto je ako kto nie je z vychodu? ..nevidim v tvojich tvrdeniach ziadnu logiku, nejak si v tom protirecis..

Si jasnovidec, kontrolujes im obcianske preukazy, alebo aky figel pouzivas na zistenie ci v aute so znackou BA sedi vychodniar?

Kto podľa teba v piatok poobede ťahá v piatok z BA domov?

Nedržia sa tu odstupy, enormne sa tu vyblikuje … preto sú nehody. Na slov. pomery sú tu ale najvyššie intenzity, D1 tu nespĺňa parametre, je preťažená a vozovka nevyhovujúca. :bulb:

Hocikto.. Povazie, Ponitrie, Pohronie, Kysuce, Orava, Liptov, atd, atd.. A myslim ze ich je ovela viac, ako ludi z vychodu, tak neviem preco by sa mali prave vychodniari nejak specialne prejavovat na BA-TT..
Maju vari nejake osobitne poznavacie znamenie??

Je ich väčšina :wink: . Neber si to osobne, ale je to tak :wink:

A nejaky dokaz? ..scitanie, alebo tak?

Osobná skúsenosť, logika a fakt, ktorý buď priznáš, alebo odmietneš. V BA robí veľa ľudí z Východu. Nebudem ti to tu kvantifikovať. Ak chceš, tak never.

Tiez mam osobne skusenosti a poznam velmi dobre situaciu v BA (zijem tu aktivne uz takmer jedno desatrocie).

Neber to v zlom, ale bez nejakych konkretnych dokazov, to musim povazovat len za tvoje osobne dojmy. Nic viac a nic menej. Tie dojmy mozu, aj nemusia byt pravdive (priklanam sa k tomu ze nie, ale aj toto je len moj osobny, dojem, kedze dokazy k tomu nemam). Mozem sa niekedy pozriet do konkretnych dokumentov a statistik, ktore by tomu mohli viac napovedat, ale neviem ci budem mat na to v najblizsej dobe cas..

Rozhodne vsak nesuhlasim s tym, ze v ramci mnoziny “cezpolnych”, je v BA viac vychodniarov, ako ostatnych obyvatelov Slovenska.. Je to aj logicke.. Aj ked u vychodniarov sa casto logika aspon v niektorych oblastiach pouzit neda.. :wink:

Peace :slight_smile:

Ak sa bavime o vychode ako o vsetkom od BA na vychod mas pravdu … inak je to len tvoja generalizacia na zaklade osobnych postojov.