Úprimne, v takom Hviezdoslavove alebo Kvetoslavove už Maďara nenájdeš. Ani v Rovinke alebo Dunajskej Lužnej, oblasti pre ktoré je R7 koncipovaná (dúfam, že nechcete veriť tomu, že R7 niekedy pôjde ďalej ako za Holice), už nežijú Maďari, takže tak. A moja narážka bola na pretlačovanie R2 na úkor severnej trasy (Soroška atď…) a taktiež na úplnú benevolentnosť v prípade potrebných úsekov na severe (Višňové, zdržovanie začiatku výstavby R3 pri Tvrdošíne, nezačatie výstavby posledného úseku D1, neriešenie prehlbujúcich sa problémov na Orave a Kysuciach ((ne)výstavba D3) a mnoho ďalšieho…).
R7 aj keby nepokracovala je koncipovana pre prakticky cely zitny ostrov co znamena ze aj auta npr. z velkeho medera ju budu pouzivat. z DS po holice je mozno 10 km…
co sa tyka R2 povedal jasne ze juh sa kaslalo teraz sa to trosku zacina kompenzovat lebo aj tam platia dane. treba pockat ci stihne nejake useky spustit. visnove sa prvykrat tendrovalo kolko ? tusim to boli roky.
nezacatie posledneho useku ci podrzanie D3 plne schvalujem. skus napisat odkial by si vzal 900+500 mega na ich vystavbu.
Otazka je ci spusti aspon jeden usek. Asi caka na volby
devil prosím Ťa tie Tvoje záštychy, že chlapec z oravy, si nechaj pre svoju starú mamu, a odposť si ich tuná na fóre, to sem jednoducho nepatrí. Ako moderátor by si si mal dať ban.
On môže, je moderátor
Odkedy je LIPTOVSKÝ Mikuláš na Orave ?
Lipt. Mikuláš nie je nebol ani nikdy nebude na Orave, to si na to ako prišiel?.
Mňa sa nepýtaj, ja som to netvrdil, len som sa zadivil.
treba prestat klamat…
…oblasti pre ktoré je R7 koncipovaná …klamstvo alebo uplna neznalost
v takom Hviezdoslavove alebo Kvetoslavove už Maďara nenájdeš…klamstvo alebo uplna neznalost
A moja narážka bola na pretlačovanie R2 na úkor severnej trasy (Soroška atď…) R2 sa nestavia stale bezia len tendre a soroska nema ani tender…klamstvo alebo uplna neznalost
nezačatie výstavby posledného úseku D1…tam su stale namietky a odvolacky a nie su ani peniaze…cize zase klamstvo alebo uplna neznalost
Árpád Érsek, minister dopravy vyjednal ďalších 200 miliónov eur nad rámec rozpočtu rezortu na štyri roky. Z týchto finančných prostriedkov môže byť obnovené až 130 kilometrov ciest 1. triedy. ,Pre mňa boli cesty I. triedy vždy prioritou a presadzoval som systémové riešenie, ktoré by zabezpečilo financovanie ich opráv a modernizáciu. Som rád, že najbližšie roky to bude mať môj nástupca jednoduchšie.”
facebook.com/MostHid/posts/ … 5393597109
4 sutaze vyhodnotene este treba popracovat na JVO KE. kazdopadne posun to je, uvidime ako dopadnu namietky.
Vyhodnotene, ale za aku dobu
(potom sa necudujme, ze staviame tak predrazene…)
asi tak yoggy asi tak… a potom sa cudujeme, ze po 3r o sutaze ked ceny uz su niekde uplne inde, zacina kazdy odrbavat na subkach…
nemyslim ze ceny su uplne niekde inde. napokon aj na SO PO I. vyhrala ponuka s cenou o 10-20 percent lacnejsou.
Tak ale stale to nie su take skvele ceny ako za Figela. Jedine, ze by tam bol nejaky figel
myslis ten dumping?
ze stavalo by sa aj tak je velmi otazne, bolo povedane ze fondy su minute, mohol rozbehnut tender na posledny usek z fondov JVO KE, obchvat BR, SA a pod., vyrokovat tych 50mega rocne na opravu ciest naviac a vylozit nohy na stol…aha pardon musi riesit visnove…takze aj aktivitu by si vykazal.
Ono skor ide o to, ze treba nakrmit sponzorov a za druhe, na statne zakazky je naviazanych dost vela pracovnych miest cize tendre sa musia vyhlasovat tak aj tak…
sponzori vzdy boli a nejak sa dialnice mimo fondov nestavali…most-hid ma volicov aj na severovychode a kedze je celosvetove pekne ekonomicke pocasie tak nieco preslo financovat aj z rozpoctu…2 muchy…
ale SO II. stale nie je iste a ani soroska pretoze prichadzaju mraky a minfin uz vyzval na setrenie.
pekne pocasie pomaly konci a my sme este ani raz nemali vyrovnany rozpocet, ach. Ked nie teraz tak kedy?
S tou soroskou sa to dalo cakat, vlastne som to tu uz viackrat pisal, pri takych nakladoch nema opodstatnenie a vieme tie peniaze vyuzit aj lepsie…
Iank vsetci co tu nadavate, na to, ze R4 sa nestavia a pod. tak si spomente komu ste to hodili vo volbach a co realne pre vas spravili. Co je este horsie, ze poslednu dobu sa vo Svidniku zacala rozmahat SNS, nie ze z kaluze do blata ale rovno do h****. Smer vie len svietit a kurit.