Je to super, že jsi zpátky
Ale dávej si na sebe pozor a šetři se. Musíš nabrat sílu na další část léčby, aby ses z toho dostal úplně a ještě spoustu let jsi mohl předávat svoje zkušenosti a poznatky.
Vzdal som sa vedenia diaľničného klubu na tento rok.
Zrušil som rozsiahly program celkovo hlavne oslavy známych po svete.
Pocity: nerád všetky 3 body, v tom prvom ma ani peniaze nepresvedčili, v tom druhom ani fakt, že sa najbližšie dostanem na rad za 18 rokov, v tom treťom: vína mám aj doma dosť. Toho leva si v avatarovi nechávam, je to aj moje znamenie.
Šetrím sa, nenamáham sa a ako Jarda napísal, ešte nie je úplný koniec a chemoterapia už raz na mňa mala nie práve najlepší účinok, ale musí to byť. Takže som tu a na iných stránkach a oddychujem. Aj tak sa vonku nič ešte nedá robiť.
Od zajtra idem na chemoterapiu, ktorá potrvá cca. 1/2 roka, resp. 1x za týždeň, 27x týždeň. Je dosť možné, že tu nebudem zrovna pravidelne, takže mi nepíšte IS.
mislim, ze 3/4 tejto temy su tu uplne na hovno sak to su setko len dialniciarove nicky.
inac co znamena to finish v jeho podpise? vari uz konci?(po xty krat) ani obrazok tu uz nema.
Ano končím. Ty si to správne pochopil: a ja si želám, aby si bol aj naďalej voči mne nahnevaný. Naozaj si to želám. A obrázok leva nemá význam v týchto časoch.
Ale ja tu mám oveľa viac nickov, ako si myslíš a väčšina z týchto: Adoas, Alexander Velky, … nie je moja, i keď je rovnaká IP, jediný, kto pochipil je kstano.
Len strucne vysvetlenie: s Dialniciarom som trosku komunikoval cez IS, ale ovela viac s Adoasom a raz na temu bezpecnost na nete (v suvislosti so starou kronikou) som mu spomenul, co vsetko moze spravca servera o nom zistit a ako sa da branit. Prakticky obratom poslal odpoved, o vsetkom vedel a popisal istejsi postup ako som mu ja odporucal a o akom som ja nevedel aj s troskou technickych detailov. Teda kedze reagoval prakticky hned a v sprave boli aj podrobnosti, jasne mi vyplyva, ze niktori ludia tu chodia cez nazvyme to anonymizer, aj ked to nie je anonymizer v takom zmysle, ako sa casto pouziva. Viac sa v tom nerypem, ale vtedy ten mail od Adoasa ma presvedcil, ze za rovnakymi IP nie je ziadne sprisahanie v pozadi fora, ale len prejav istej technologie.
neviem či sa to technicky dá ale pomohlo by týmto klebetám o sprisahaní o tajoplnej osobe Dialničiara a spol, to aby sme sa fakt zaregistrovali znova (prípadne pod tými istými nickmi) ale platilo by pravidlo jeden počítač IBA JEDEN NICK…
To sa technicky nedá. Niektoré počítače majú pri každom pripojení inú IP adresu. Teraz to veľmi odľahčím (pre tých, ktorí sa v tejto problematike nevyznajú, je to na ilustráciu dobré): Môže sa stať, že týpek Jožo z Blavy bude mať v piatok adresu YYYY a v sobotu bude mať túto adresu týpek Fero z Košíc. Čiže je to nerealizovateľné. Ako by si riešil situáciu, že niekto píše zo 4-5 rôznych miest? Doma, práca, škola, kaviareň…
No tak to ti pekne ďakujem, že mám smolu. Ja napr. používam tri rôzne počítače (v robote, doma, u rodičov) = 3 rôzne IP adresy. Teraz si mám akože vybrať? Nemyslím si, že toto je dobré riešenie…