aquila,
ďakujem (za seba) aj za ostatných, ktorí ste tu AV “podporovali”.
Asi je jasné, že keď som sem prišiel ja, tak som sem prišiel iba podporiť AV a potom aj vznikla tá téma “Kto je naj”, tam vôbec neišlo o to, kto je aký, ale len o podporu AV.
Keď vidíte kamaráta, spolupracovníka, ako sa vám pred očami “stráca” rok-dva, tak potom sa dá pochopiť, že on už bol všade a dalo sa pochopiť, že je na tomto fóre rád, aj keď ja sám by som asi trávil čas inak, lenže ja nie som AV a ani si neviem predstaviť jeho situáciu, keď prišiel v podstate o celú rodinu a sám vedel, že zomiera kvôli rakovine. Bol na fóre postupne menej a menej, tak len preto som sa rozhodol, že ho podporím, … teraz som sa rozhodol, že predsa len budeme písať za neho. Aj si to želal. Veľmi chcel napísať 1 000 “hodnotných” príspevkov, to sa jemu samému nepodarilo, ale v podstate Diaľničiar+Scotty+AV mali viac ako 1 000 príspevkov.
Aby aspoň trochu ste boli v obraze, tak AV už žil svojím historickým predchodcom a raz pred 1-2 rokami sme boli na plese, “maškarnom” a AV mal kostým Alexandra Macedónskeho, veľmi veľa vypil v ten večer a tak nás asi 20 priateľov pomenoval podľa - jednotlivý členovia-generáli AV Macedónskeho a odvtedy to tak fungovalo. Dalo sa to pochopiť, pretože jemu to spravilo radosť, že sme to “prijali”. On už žil v inom svete, aj keď samozrejme pracoval, ale v poslednom období sa snažil užívať si život. To, čo ho “zlomilo”, bol rozchod s jeho priateľkou a následne smrť jeho posledného brata.
Alex bude chýbať asi všetkým, ktorí ho poznali a je zjavné, že tu na vás zapôsobil, takže budú chýbať jeho príspevky, ale žiť sa musí ďalej a on by si určite želal, aby sa tu prispievalo aj naďalej a aby tu bolo čo najmenej hádok.