Alexander Velky a ďalšie smutné správy

to mal byt vtip :sunglasses:

kronika.sk/citaj.phtml?st=1&id=dialnice

informácia o Diaľničiarovom úmrtí.
Úprimnú sústrasť pozostalým a česť jeho pamiatke.

Mna to dost sokovalo, aj ked mi to pripada take nedoveryhodne :unamused: . NIck “xxx” mohol aspon napisat zdroj. Alebo, ci sa poznaju osobne a tak…

odhliadnuc od toho, ze takych “odchodov tu uz bolo” viacero… tak az teraz som si vsimol tu napad s IP…

totalne nerealizovatelny … lebo ja sam pristupujem z X IPciek ze by som si ani tieto stranky pozerat nemohol :laughing:

Fúha na tej kronike je pekné čítanie … každý sa vyjadruje iba slušne!!!

Divím sa tým pár normálnym čo tam píšu s tými postihnutími…

Ak je to tak, chcel by som sa zucastnit pohrebu. Kto vie k tomu nieco blizsie, nech posle info. Diky. Pozostalym uprimnu sustrast.

Verejne ziadam admina o objasnenie. Dakujem.

Pridávam sa aj ja k žiadosti Bodrika a aj ja prajem pozostalým úprimnú sústrasť (keď to je pravda)…

vsetky prispevky pisem z jedneho pocitaca, ale IP adries budem mat v zaznamoch odhadom tak 10… to je dynamicky pridelovana IP adresa, ktoru ma plno ludi

k Dialniciarovi - aj na zaklade tejto temy som usudil, ze mu, na rozdiel od vacsiny ludi, chyba respekt pred smrtou. Co je pravdepodobne sposobene bojom s vaznou chorobou :confused:
Ale problem je, ze nedostatok toho respektu uz v minulosti zneuzil na “hranie na city” miestnym uzivatelom. Cize na 100% nebudem verit nicomu suvisiacemu s nim

Co potrebujes objasnovat? Uz som pisal par prispevkov vyssie ako je to s dynamickymi IP adresami. Ak potrebujes vediet viac, kamos gugl pomoze :wink:

Z kroniky ( kronika.sk/citaj.phtml?id=dialnice) :

Meno: Dialniciar
Stránka:
Subjekt: Neuveriteľné

Odhliadnuc od úrovne diskusie tejto kroniky považujem už za choré napísať, že som zomrel. Nie je to pravda, ako vidíte, žijem.

Mám za sebou úspešné operácie, dve za sebou a mám vonku nádory. Teraz zotrvám celé leto v Kanade a na jeseň som späť v Slovensku a možno prídem aj na [www.dialnice.info](http://www.dialnice.info) . Ja si proste potrebujem oddýchnuť.

Ak by som aj náhodou zomrel, pretože ma môže napr. zraziť auto, tak by ste sa to určite dozvedeli oficiálnou formou, min. aj tu s nejakým presnejším komentárom. A pohreb bude v Kanade, aj keď by som zomrel na Slovensku. Toto ja mám dávno vybavené.

Prajem Vám pekné leto. A užívajte si cestovania po diaľniciach sveta, keď pôjdete niekam na dovolenku.

Nedeľa 01. 07. 2007 o 18:24:02 # 676793

Tak ja som už kondoloval, ale našťastie je všetko ináč. Kronika je proste taká, aká je :unamused:

Ten clovek by sa mal hanbit co napisal o Dialniciarovej smrti aj ked si to len vymyslel :angry:

Myslel som objasnenie nejasnosti ohladom “dialniciara”

Ja som stale nepochopil, co potrebujes o Dialniciarovi objasnit. Prosim vyjadri sa konkretnejsie.

Diaľničiarov stav sa zhoršil:

"Meno: Priatel Stefanov
Stránka:
Subjekt: Tazke dni

Stefan bol pred cca. 15 minutami odvezeny rychlou zdravotnou sluzbou do jednej z nemocnic v Bratislave. Lekara si do domu privolal uplne sam: silne bolesti hlavy, neprestavajuci krc v nohe a privolany lekar mu nasledne zistil vysoky krvny tlak 208/102, co vzhladom k celkovemu zdravotnemu stavu vyzadovalo okamzity prevoz do lepsie zariadenej nemocnice, nez aka je k dispozicii v Skalici. Posledna sprava: bojuje v sanitke o zivot. :frowning:((((((((((((
Nedeľa 09. 09. 2007 o 01:58:04 # 944809"
kronika.sk/citaj.phtml?st=1&id=dialnice

ach kronika …

Že Dialniciar byl hospitalizován, na kronice potvrdil Adaios, takže to asi pravda bude. Přejme mu tedy brzké uzdravení.

Takže asi takto: to, čo je uvedené na kronike.sk - NIE JE PRAVDA. :exclamation:
Mesíkove hry asi. Ale už to je choré, imitovať moje prevozy sanitkou. Ja som mimochodom nikdy v živote nemal nejaký bolestivý kŕč v nohe. Netrpím vysokým tlakom.

Ja sa na kronike nevyjadrujem, ak tak popieram nejaké takéto správy tam napísané, čo aj spravím o chvíľu. Na kronike nie je žiadna možnosť kontroly overenia nicku. Nie je známy správca - verejne.

Adaios - dialniciar@azet.sk a kto mi skutočne napíše a overí si, čo je kde-tu napísané :question: :unamused: Adaios to tam nepísal, volal som mu. A hlavne: nemal dôvod.

Nechápem dosť dobre účel. A ešte do toho skutočnosť H16-85, ktorý ten, čo je na kronike, nemôže byť tu na www.dialnice.info :bulb:

Ja neviem teda, ale je to prinajmenšom choré. Takže vážení, prosím vás: neverte naozaj všetkému, čo čítate.

Ja sa ešte raz dočítam aj o vlastnom pohrebe. Nechápem skutočne účel, nakoľko: aj tak sa už väčšina pozerá a čaká, či to bude pravda. To po mojom čine.

Nechápem a asi nepochopím.

No pekne, dobre Diaľničiar, že si v poriadku, ale je fakt, že na tej kronike niekto hnusne zavádza a nie je mu hanba takto klamať o niekoho zdravotnom stave. A celkom fundovane. Bude to naozaj asi nejaký MUDr… :unamused: