Alexander Velky a ďalšie smutné správy

Fórum vyhrálo. Gratuluji všem od feroslavů až po další lidi který ale reálně nemají žádný ani psychologický ani jiný dopad na nikoho z tohohle fóra - ja třeba Vath atp.

Tohle fórum bylo pro Adoase mnohem více než nějaká řecká stavební firma: PPP, dálnice v zahraničí, formoval dálnice ve světě, sehnal dalších - já jsem kamarád a kolega najednou a tak i poskok na tomhle fóru, já zde nemám důvod být ani o minutu déle než-li Adoas. A vůbuec mně to nevadí. To co si myslíte některý o nás tak to my o vás - tedy kdo si nic nemyslí tak ani my si nic nemyslíme.

Já zde končím. Slovenské fórum (i když není na Slovensku založeno) vyhrálo válku. Válku informací. Dálničiar byl někdo - již není. Fórum šlo jiným směrem než-li by to chtěl Caesar anebo Adoas.

Adoase ani nikoho z nás nezajímá vůbec nic - jestli bude někdo stavět na Slovensku nějaký ůsek dálnice nebo ne.

Adoas se ani nejmenuje Adoas ale Adaios - jako to má teď i v podpisu. Adoas je “pouhá” přezývka kterou má snad 20 let. “Evropská” přezývka.

Tedy fórum vyhrálo - tím chci říct že Adoas byl převezen dnes ráno (SEČ) do nemocnice v Řecku jako přepracovanost, již po druhé v jeho životě od té doby co je na tomhle fóru. To jsou fakta. Myslete si Slováci co chcete, doufejte že nikdy nebudou Řeci stavět dálnice - i když nebudou, 80% lidí jsou zaměstnaní Slováci s nadprůměrným platem a buďte rádi. Můžete se zde hádat kolik jen chcete. Hádate se teď vy - Slováci, nikoliv my Řeci. Ani tohle si nedokážete uvědomit.

Plně pochybuji že sem Adoas ještě někdy přijde. A byl by hloupý jestli jo. Mimochodem chtěl jít lyžovat na Slovensko, né stavět dálnicu.

Gratuluji. Fórum může pokračovat i dále, proč ne? Bez “jiných” to půjde mnohem lépe.

to je mi uprimne luto :frowning:

teraz sa to sem nehodi, ale aj tak:
neviem, ci mi na fore alebo mimo neho nieco uniklo, ale poslednych par dni tu iba vypliestam oci, ze co sa to tu deje, a taka prkotina ako editacia prispevkov tu vyvolala pomaly bratovrazednu vojnu,
podla mna sa to dalo riesit uplne inak pri troche snahy a pochopenia od kazdeho zainteresovaneho

mne to je tiez uprimne luto

a taktiez sa plne stotoznujem sa s wazariho druhou castou prispevku.

Adoasovi prajem aby sa z toho cim skor dostal … je uprimne luto ak som k tomu tiez prispel :frowning:

… nepaci sa mi tiez ze sa tu hadame o v podstate hovadinach …

Adoas,

přeju Ti brzké uzdravení. :wink:

A ostatním, že vás to baví se hádat kvůli takové blbosti jako je smazání nebo nesmazání příspěvků :open_mouth:

Tak na zaciatok. Ja si nemyslet ze Adoas naozaj odist. Forum ma cas situaciu riesit a spravit STOP takym temy ako su “Kdo si tohle myslí na tomhle fóru?” :arrow_right: dialnice.info/viewtopic.php?t=2522 .

Forum je diskusia = tu nemaju byt osobne situacie a osobne nazory. Maximalne ako kto pocuva ktoru hudbu alebo kto na com jazdi a kolko kazdi = logika: dialnice-auto-hudba-… ale nie hadky medzi: Ja byt Slovak a ja byt Grek. A nie ja byt Doprastav a ja byt Skanska a ja byt Aegek a ja byt J&P Avax. A nie ja byt “hetero” a ja byt “homo”. A ja byt zena a ja byt muz. Reaguje sa na obsah prispevkov nie na meno - na net sa to neda.

Nesuhlasim s tym ze nieco bolo Leonidas - privela chces mat svoje new forum, ale Adoas nie. Pre vysvetlenie pre forum: To su silne lobby wars vo firmach ktorym Adoas je vysoko pozicia.

Adoas byt v hospital. Ale uz byt doma. A mat sa dobre. A davam istota ze Adoas ist do nemocnica na 99% pre ine problemy nez riesenie problems na tomto forum.

Verte mi. Adoas sa vratit a pisat dalej - demokracia byt na tomto forum a dost velka = je to net a aj tak je tu demokracia. Slovo ktore Slovak este mozno nepozna na 100% v praxi.

Nie byt dobra sprava ze Adoas byt v hospital ale byt dobre pre forum = menej spor a hadky. Vsetko zle byt na nieco dobre. :stuck_out_tongue:

dialnice.info/viewtopic.php?p=16284#16284

dufam, ze toto forum si uz krutu dan v podobe mnozstva smutnych sprav vycerpalo v minulom roku . Nechcel som tu skor pridavat polienka do ohna, ale v oktobri som mal autonehodu aj ja. A to tak, ze auto skoncilo na vrakovisku. Dufam, ze tento rok sa bude zaplnat uz iba susedna tema s veselymi spravami ,

PF2006

kaviarista,

keď len auto tak je to dobré, to sú len plechy. Predsa len, život je vzácnejší. Vitaj na fóre. :laughing:

WOW - podarilo sa mi aj ˇ a ´ … :stuck_out_tongue: - ale gramatika ja nerucim ci je spravna. Ale robim co mozem. :slight_smile:

junior: pred tak patri ciarka, a predsalen spolu. A my tu akosi nemame rozbehane SK klavesnice (valime tu teraz pod Linuxom a na zadavanie cisel do IRISu a PISu SK nepotrebujeme)

Vazne mam pocit, ze toto forum je zdrojom nejakej negativnej energie, objavil som ho niekedy v juli a mal som odvtedy dve vazne nehody na dialnici, raz ako sofer, raz ako spolujazdec. Auta znicene,asi sem prestanem chodit.

Kto tu este nemal autonehodu za posledny rok, nech sa hlasi u sudruha Zincicu

Tak ja sa hlásim. No dúfam, že som neurazil šťastenu. Ročne urobím viac ako 40 000 km, niečo aj nalietam. Dávam pozor, ale som aj trochu fatalista. Keď si tu prečítam takúto správu, ako posledne od kaviaristu, tak ma dobre zamrazí. No ale keď sem píšeš, snáď je všetko v poriadku.

U mňa to našťastie boli v pondelok len plechy. Ale som v tom nevinne. To ten kamionista zaspal. Teda aspoň tvrdil, že ma nevidel. :wink:

Aspoň som si vyskúšal znovu autobusy. Keby to tým vlakom medzi NR a BA netrvalo tak dlho, tak by som znovu skúsil aj vlak.

Viete toto niekto potvrdiť:

"Neověřená informace:

Adoase prý převezli opět do nemocnice. :frowning:(((

Zdroj: Fórum na přístupové heslo na speciálním servru ale taky tam je to jako nepotvrzená správa. :frowning:((("

Zdroj: kronika.sk/citaj.phtml?id=dialnice , Sobota 14. 01. 2006 o 02:10:42 # 350213

Je to pravda, vie niekto niečo o tom viac :question:

Dy - nemas pravo tak ako nikto iny (Leonidas, …) informovat o tychto zalezitostiach. A to hlavne ked ani sam nevies nic na 100%. :exclamation:

V poriadku. Ospravedlňujem sa Ti ak Ťa to urazilo. :blush:

Neurazilo. :bulb:

Na tomto forum v tejto teme nikto nema pravo pisat vyvoj zdravia ktorehokolvek clena. Adoas je v nemocnici. Mas to potvrdene - a co z tohoto teraz mas :question: Je ti teraz dobre alebo zle :question:

Samozrejme chapem, ze je to smutne a nie je to dobra sprava. Ale Adoas zije. A kym zije tak nie je spravne informovat o tom ze je v nemocnici. Clovek moze byt v nemocnici a to este nic neznamena … zalezi od toho co mu je. A mozem ti potvrdit ze Adoas nie je tazko chory.

Na forum su informacie o autonehodach clenov … to sa da pohopit k obsahu forum. Su tu spravy o smrti viacerych clenoch … ale nie je tu priebeh ich zivotov.

O nic ine mi nejde. Len o fair-play pristup k vsetkym clenom forum. :slight_smile:

Ja by som to chapal aj v tom zmysle, vieme ze je v nemocnici, nemoze reagovat - predide to dakym sumom, ak sa tu niekto na neho obrati a on neodpise. A kazdy sa aj troska zamysli nad otazkou zdravia … a mozno tu potom bude kludnejsia atmosfera po takom zamysleni.
Hadam to nebude nic vazne.