Alexander Velky a ďalšie smutné správy

dufam, ze sa z toho dostane nakoniec v pohode

Vsetkym, ktori poznali Antima, hlboku sustrast … tazko sa opisuju pocity … hlavne ked sa clovek rozhodne svoj zivot ukoncit sam. Zial, mal okolo seba viac prikladov, ze sa to da … nechcem tu rozoberat velmi psychologiu, nepatri sa to … nech si ti, pre ktorych vela znamenal, ci uz v osobnom zivote alebo aj tu na fore pamataju jeho zivot, nie smrt. Neda sa odcinit, ale da sa tesit z jeho zivota, nie smrti … z toho ze tu bol a kolko nam dal.

Takisto k Johhanovi, myslim, ze vela ludi na nho teraz mysli a verim, ze ta sila mu pomoze aby sa z toho dostal … aj ked to nie je v nasich rukach.

Uprimnu sustrast vsetkym co ste Antima poznali, hlavne tebe Adoas :cry:

Je to smutne, citat taketo spravy, snad uz vsetko pojde O.K. a ze Johhan sa z toho dostane, drzim palec.

Ja dakujem velmi pekne vsetkym za prejavenu sustrast a prajem velmi vela zdravia Johhanovi, … :wink:

Adoas, uprimnú sústrasť. :cry: :cry: :cry:

Antim spravil neuveriteľnú chybu, spravil rozhodnutie, ktoré sa nedá vrátiť, my sme to tu (N.Y.) dnes rozoberali a prišli sme k tomu, že sa to asi nedá ani ospravedlniť a odpustiť z tvojej strany, … nám vo firme to môže byť jedno, ale rodine asi nie. … Ale čo už, že? :confused:

Johhanovi, Jankovi, prajem veľmi veľa síl, zdravia a šťastia, aby sa čo najskôr uzdravil po ťažkej autonehode, ktorú prežil. :exclamation:

Inak mohla by sa tu založiť aj nejaká téma o veselých správach - random doštudoval, … ja mám syna, … :laughing:

Ondrej,

Dakujem. :frowning:

Takze je to tak, toto forum je prekliate, pretoze zdravy ludia zomieraju uplne necakane.

Klajtos a Antagonis mali vaznu dopravnu nehodu v USA. :cry:

Podrobnosti - Klajtos (Filippos) zomrel na mieste auto-nehody a Antagonis (Ondrej) je vazne zraneny. :frowning: :frowning: :frowning:

A doplnim uplne sokujuce info: DY lezi u vas v nemocnici s infarktom.

Ja uvazim svoje dalsie zotrvanie tu. Nam sa tu nedari. :unamused:

Uz je toho moc. A pribuda to. Info tu zostavaju, ale ludia odchadzaju a to nie je OK. A vadi to.

Uvidim, som sudny clovek ale uz je toho nejako vela. :confused:

Úprimnú sústrasť všetkým, ktorí ste ho poznali. :cry: :cry: :cry:

Prajem mu veľa síl, aby sa uzdravil čo najskôr. :wink:

Ja som to sem nechcel dávať, … ale ano je to pravda. Ale má sa lepšie. :slight_smile:

Adoas, nikto nemôže zabrániť tvojmu odchodu z fóra. Keby si dal o tom hlasovať, tak 90% bude proti a 10% to bude jedno. Ty sa musíš sám rozhodnúť. Správne hovoríš, … nie je to OK a vadí to. V 99% príspevkoch na fóre máš “nevadí, … je to OK”. Je to len na tebe. :sunglasses:

uprimnu sustrast a skore vyzdravenie Antagonisovi :cry:

adoas, rozhodnutie je len na tebe..

uprimnu sustrast rodine Klajtosa a jeho priatelom a znamym. :frowning:

Veľa smutných vecí sa udialo, tak zatial sa majte krásne. Veľa zdravia Vám.

johhan, hlavne vitame teba spat :wink:

Tak jo. Velmi nerad, ale budu tedy informovat taky já.

Adoase cca. před 4 hodinami převezli do nemocnice. :open_mouth: :cry: … tak snad to není zlé. I když nemám info, ale ani špatné.

Ja bych si tipnul, že to je přepracování _ práce a taky fórum. Ty dlouhé odpovědi a téměř zbytečně, protože jste se všichni omluvili navzájem.

Tak jo, mějte se dobře a alespoň přejte Adoasovi ať se uzdraví, nakonec jak ho znám, tak tady bude klikat i z nemocnice. :unamused:

prajem adoasovi skore uzdravenie a len dufam ze to nebolo koli nasej takej malej trenici … no niekedy je to tu dobra “yellow submarine”

To je neuveritelne ako rychlo sa siria taketo spravy. :astonished:

Bola to len “chvilova nevolnost”, nic viac. Len to bolo o to horsie, ze to bolo vo firme, … “najvysi” mal problem :smiling_imp: a tak sa z toho spravil vacsi problem nez to bolo.

Toto forum je pre mna relax, nie praca. Aj ked davam dlhsie prispevky a musim sa snazit pisat uz odbornejsie a citlivejsie-viac by som mal chvalit podla vas, … mozno len to je tak, ze mam vela prace a potom som v praci dlhsie, … ale to uz je moj problem. :wink:

Vsetko je OK a v nemocnici uz nie som. :stuck_out_tongue:

Adoas, podobne ako random, dúfam, že to nebolo tiež kvôli naším “malým treniciam”. Som skutočne rád, že si späť a O.K. :wink:

Adoas, želám ti dobré zdravie. Stres je zabiják, daj si relax. :wink:

Adoas,

tak ako aj v IS, odporúčam Ti totálne voľno. Daj si prestávku.

Firme nebudeš užitočný, ak budeš tráviť čas v nemocnici a únava spôsobuje problémy s pamäťou a zaťažuješ organizmus a to sa prejaví, raz a vráti sa ti to 1 000x silnejšie. Nie je to tak dávno, čo si sa chválil deťmi, … rodina ťa potrebuje živého a zdravého.

Skutočne odporúčam všetkým, aby mysleli hlavne na svoje zdravie. :sunglasses:

Adoas,

jsem rád, že jsi v pořádku, ale odpočiň si pár dní od práce. Nebuď workoholik. Jinak dopadneš jak já. Kvůli práci, moc jsem pracoval, se ze mnou rozešla přitelkyně. :sunglasses:

Lenny,

mne to je luto … podobne dopadol moj sef / kamos. Najst spravny balans v zivote je velmi dolezite … niektore obete v zivote maju svoj zmysel, ale niektore nie … dolezite je pravidelne “vypadnut” aspon na 2 tyzdne niekam, kde je clovek mimo svojich vsednych problemov a “vycistit si hlavu” … potom ziska iny pohlad (nadhlad) na mnoho veci … aj ked je to individualne, mne sa to osvedcilo :slight_smile: … to plati aj pre teba Adoas :wink:

A vo vztahu treba stale bojovat :slight_smile: a nebrat veci samozrejme … ani po rokoch …

drzim palce.