dufam, ze sa z toho dostane nakoniec v pohode
Vsetkym, ktori poznali Antima, hlboku sustrast … tazko sa opisuju pocity … hlavne ked sa clovek rozhodne svoj zivot ukoncit sam. Zial, mal okolo seba viac prikladov, ze sa to da … nechcem tu rozoberat velmi psychologiu, nepatri sa to … nech si ti, pre ktorych vela znamenal, ci uz v osobnom zivote alebo aj tu na fore pamataju jeho zivot, nie smrt. Neda sa odcinit, ale da sa tesit z jeho zivota, nie smrti … z toho ze tu bol a kolko nam dal.
Takisto k Johhanovi, myslim, ze vela ludi na nho teraz mysli a verim, ze ta sila mu pomoze aby sa z toho dostal … aj ked to nie je v nasich rukach.
Uprimnu sustrast vsetkym co ste Antima poznali, hlavne tebe Adoas
Je to smutne, citat taketo spravy, snad uz vsetko pojde O.K. a ze Johhan sa z toho dostane, drzim palec.
Ja dakujem velmi pekne vsetkym za prejavenu sustrast a prajem velmi vela zdravia Johhanovi, …
Adoas, uprimnú sústrasť.
Antim spravil neuveriteľnú chybu, spravil rozhodnutie, ktoré sa nedá vrátiť, my sme to tu (N.Y.) dnes rozoberali a prišli sme k tomu, že sa to asi nedá ani ospravedlniť a odpustiť z tvojej strany, … nám vo firme to môže byť jedno, ale rodine asi nie. … Ale čo už, že?
Johhanovi, Jankovi, prajem veľmi veľa síl, zdravia a šťastia, aby sa čo najskôr uzdravil po ťažkej autonehode, ktorú prežil.
Inak mohla by sa tu založiť aj nejaká téma o veselých správach - random doštudoval, … ja mám syna, …
Ondrej,
Dakujem.
Takze je to tak, toto forum je prekliate, pretoze zdravy ludia zomieraju uplne necakane.
Klajtos a Antagonis mali vaznu dopravnu nehodu v USA.
Podrobnosti - Klajtos (Filippos) zomrel na mieste auto-nehody a Antagonis (Ondrej) je vazne zraneny.
A doplnim uplne sokujuce info: DY lezi u vas v nemocnici s infarktom.
Ja uvazim svoje dalsie zotrvanie tu. Nam sa tu nedari.
Uz je toho moc. A pribuda to. Info tu zostavaju, ale ludia odchadzaju a to nie je OK. A vadi to.
Uvidim, som sudny clovek ale uz je toho nejako vela.
Úprimnú sústrasť všetkým, ktorí ste ho poznali.
Prajem mu veľa síl, aby sa uzdravil čo najskôr.
Ja som to sem nechcel dávať, … ale ano je to pravda. Ale má sa lepšie.
Adoas, nikto nemôže zabrániť tvojmu odchodu z fóra. Keby si dal o tom hlasovať, tak 90% bude proti a 10% to bude jedno. Ty sa musíš sám rozhodnúť. Správne hovoríš, … nie je to OK a vadí to. V 99% príspevkoch na fóre máš “nevadí, … je to OK”. Je to len na tebe.
uprimnu sustrast a skore vyzdravenie Antagonisovi
adoas, rozhodnutie je len na tebe..
uprimnu sustrast rodine Klajtosa a jeho priatelom a znamym.
Veľa smutných vecí sa udialo, tak zatial sa majte krásne. Veľa zdravia Vám.
johhan, hlavne vitame teba spat
Tak jo. Velmi nerad, ale budu tedy informovat taky já.
Adoase cca. před 4 hodinami převezli do nemocnice.
… tak snad to není zlé. I když nemám info, ale ani špatné.
Ja bych si tipnul, že to je přepracování _ práce a taky fórum. Ty dlouhé odpovědi a téměř zbytečně, protože jste se všichni omluvili navzájem.
Tak jo, mějte se dobře a alespoň přejte Adoasovi ať se uzdraví, nakonec jak ho znám, tak tady bude klikat i z nemocnice.
prajem adoasovi skore uzdravenie a len dufam ze to nebolo koli nasej takej malej trenici … no niekedy je to tu dobra “yellow submarine”
To je neuveritelne ako rychlo sa siria taketo spravy.
Bola to len “chvilova nevolnost”, nic viac. Len to bolo o to horsie, ze to bolo vo firme, … “najvysi” mal problem a tak sa z toho spravil vacsi problem nez to bolo.
Toto forum je pre mna relax, nie praca. Aj ked davam dlhsie prispevky a musim sa snazit pisat uz odbornejsie a citlivejsie-viac by som mal chvalit podla vas, … mozno len to je tak, ze mam vela prace a potom som v praci dlhsie, … ale to uz je moj problem.
Vsetko je OK a v nemocnici uz nie som.
Adoas, podobne ako random, dúfam, že to nebolo tiež kvôli naším “malým treniciam”. Som skutočne rád, že si späť a O.K.
Adoas, želám ti dobré zdravie. Stres je zabiják, daj si relax.
Adoas,
tak ako aj v IS, odporúčam Ti totálne voľno. Daj si prestávku.
Firme nebudeš užitočný, ak budeš tráviť čas v nemocnici a únava spôsobuje problémy s pamäťou a zaťažuješ organizmus a to sa prejaví, raz a vráti sa ti to 1 000x silnejšie. Nie je to tak dávno, čo si sa chválil deťmi, … rodina ťa potrebuje živého a zdravého.
Skutočne odporúčam všetkým, aby mysleli hlavne na svoje zdravie.
Adoas,
jsem rád, že jsi v pořádku, ale odpočiň si pár dní od práce. Nebuď workoholik. Jinak dopadneš jak já. Kvůli práci, moc jsem pracoval, se ze mnou rozešla přitelkyně.
Lenny,
mne to je luto … podobne dopadol moj sef / kamos. Najst spravny balans v zivote je velmi dolezite … niektore obete v zivote maju svoj zmysel, ale niektore nie … dolezite je pravidelne “vypadnut” aspon na 2 tyzdne niekam, kde je clovek mimo svojich vsednych problemov a “vycistit si hlavu” … potom ziska iny pohlad (nadhlad) na mnoho veci … aj ked je to individualne, mne sa to osvedcilo … to plati aj pre teba Adoas
A vo vztahu treba stale bojovat a nebrat veci samozrejme … ani po rokoch …
drzim palce.