Alexander Velky a ďalšie smutné správy

Bohužiaľ ano

IK - v zastúpení

dufam, ze to nakoniec dobre dopadlo a ze sa johhan z toho dostanes rychlo. uz to clovek temer zacina brat osobne, ze kazdy kto je na fore aby si dal pozor :unamused:

Johhan prajem Ti veľa síl. :wink:

A týmto aj veľa zdravia všetkým, čo sú na tomto fóre. :wink:

Tak už dostali význam všetky posledné príspevky od Antima.

Antim sa včera večer-dnes ráno, zastrelil. :cry:

Viac info stále nemám. :unamused:

Úprimnú sústrasť všetkým, ktorí ste Antima poznali. :cry:

Ja to viem už od rána, len som to sem nechcel písať ja. Nebudem sa k tomu vôbec nijako vyjadrovať na tomto fóre. :arrow_right: Je to tragédia, je to smutné, … aj keď to mnohí v jeho okolí tušili, on nedal na sebe nič poznať, tomu sa dalo len ťažko zabrániť. :cry:

uprimnu sustrast :unamused: uz fakt nemam slov :unamused:

To je strašné, čo som sa dozvedel.

Tak veľa problémov mal Antim, v súkromnom živote, že to asi neuniesol. Tak nakoniec mal Caesar pravdu, ja som totižto veril tomu, že Antim je v pohode, … takýchto pokusov z jeho strany bolo viac - aj správanie sa zmenilo, ale možem za to ja. Ja som od neho dostal včera mail o 22.40., že mi praje všetko dobré, že … pričom jemu vďačím za kariérny rast a naviac som ho poznal viac ako 20 rokov, sám mám cez 40, rozpadlo sa to celé sa to zrútilo. Jemu na mne záležalo, len ja som si jeho problémy nevšimol, … a pritom som vedel, že mal veľa problémov, stačilo sa vrátiť z USA na nejaký čas do Grécka a porozprávať sa s ním. Lenže ja som nikdy nemal čas, veľa práce som mal.

Pobočka v strednej Európe stratila veľmi veľa ľudí. Hovorilo sa, že priatelia AV sú v nekonečnom zástupe - to sú, ale už len ja a Klajtos sme na tomto fóre, čo vieme po slovensky. Aj keď ja moc dobre nie.

Je to strašné. A pritom, smrť zastrelením podľa mňa nie je práve najpríjemnejšia - to chce neuveriteľné odhodlanie podľa mňa.

Nuž, je to tragédia - nesledoval som diskusiu na tomto fóre, ale Antim bol pre mňa priateľom, ktorý mi vždy pomohol, keď bolo treba. On a Alexander boli tí, ktorí vytvorili veľký tím ľudí, … jeho pohreb bude niekedy na konci týždňa, a bude vo veľmi úzkom kruhu rodiny, vlastne len jeho brata. Aj to už je nepochopiteľné, ten musí prísť z Ríma. Asi to je zle napísané, ale ja to tak cítim. Prečo som si to nevšimol? Ešte včera keď som dostal ten mail, tak som mu mohol zavolať, ale ja som mu len odpísal, že nech sa aj jemu darí …

Úprimnú sústrasť ktorí ste ho poznali. :cry: :cry:

je mi to luto :frowning: uprimnu sustrast vsetkym pribuznym a priatelom Antima :frowning: :frowning: :frowning:

Ondro,

Tak z toho si nič nerob … ja som dostal mail o 23.43 (už sa mi nechcelo odpovedať) a tiež som mu odpovedal až dnes ráno. A až poobede som sa dozvedel, čo sa stalo.

Ja som si myslel, že mi to praje kvôli firme, lebo keď si vzal dovolenku na 30 dní, že ide do Ázie, tak tomu uverili všetci. :confused: Aj ja, ktorý takmer vždy odhalím, ak niekto klame. Ale keďže bol o jeden stupeň vyššie než ja, tak som mu veril.

Je to strašné. :cry:

Veľmi ma zarmútila táto správa. Včera som dostal od Antima súkromnú správu a po jej prečítaní som cítil, že sa nelúči len tak, ale ako keby to bolo navždy… Ešte som mu poďakoval za prianie všetkého dobrého… Radšej končím. Česť jeho pamiatke.

v mojom pripade to bolo to iste, aj ja som mal z toho zly pocit, i ked som ju ju cital az dnes poobede, ale vtedy som este nevedel, ze …
pripomenulo mi to AV, tam to bolo podobne …

Ach jaj, čo sa to deje… Veľmi smutné :cry: Úprimnú sústrasť všetkým smútiacim. Aj keď som Antima nepoznal osobne, včera keď som si prečítal jeho posledný príspevok, mal som z toho taký “blbý” pocit a divnú predtuchu, ale dúfal som že nespraví nejakú “somarinu” (neberte toto slovo doslovne). Aj som rozmýšľal, či nejak zareagovať, ale nevedel som, čo napísať. Hlavou mi však behala myšlienka typu: čo chceš spraviť Antim?? alebo: čo tým chceš naznačiť?? Cítil som z tej správy (príspevku) niečo zlé (taký bol naozaj môj pocit). Antim však napísal, že už nebude reagovať a že tému zamyká, tak som to rešpektoval a už som nepísal nič… …a možno som niečo napísať mal, ale čas už bohužiaľ nevrátim… :confused: :cry: Škoda, veľmi ma to mrzí…
Antim, odpočívaj v pokoji tam kde už neexistuje pozemské trápenie a kam sa všetci raz poberieme. Zbohom.

Ak by mi niekto, kto Antima poznal bližšie chcel niečo o ňom napísať, môže mi poslať ss. Budem rád. Poznal som ho len veľmi málo, takmer vôbec… Prípadného zneužitia informácií sa nemusíte obávať. Som len obyčajný študent, pre ktorého nie je podstatné kto je v akej firme, prípadne na akom poste… Ja do týchto sfér aj tak nevidím… Nechám to na vašu dôveru. S pozdravom. Lukáš

Upřímnu soustrast všem, který ho poznali. Byl to velký člověk, který toho spostu věděl. Je ho škoda … :cry: :cry:

Ja sa len pripájam k ostatným: Je to škoda, že ďalší výborný diskutér a informátor už nie je medzi nami…

Úprimnú sústrasť všetkým, ktorí ho poznali. Názory a myšlienky Antima však zostanú na fóre a určite neupadnú do zabudnutia.

Osobne si diskusie s ním a výmenu názorov si budem pamätať…

Velmi ocenujem, ze ste tu takto dobre prijali medzi seba mojho brata, Antima. :sunglasses:

Mozete mi verit, ze bude chybat. Ja pracujem v tej istej firme, kde aj Antim, len ja vediem juznu a severnu Europu, to pre tych, ktori ste o Antimovi vedeli viac. :laughing:

Toto forum som sledoval, napisal sem dost vela info a na Slovensku sa to mnohym nepaci, … za to mu mozete byt vdacni. Podobne aj Caesar dost napise. :wink:

Ja sam sa pokusim zapojit do diskusii, ale nebudem reagovat po celom fore - nemam prehlad o Slovensku, mna tato krajina az tak nezaujimala a ani ma nezaujima - nic v zlom. Zase nie je problem si zistit, co chcem ohladom dialnicnej vystavby. Ved neskor mozete posudit moje posobenie tu. :laughing:

Ja na rozdiel od Antima, ovladam viac reci, ale slovencina je tazky jazyk, lahsie sa pise ako hovory. A keby nebol Dialniciar tak ani neviem vobec po slovenski - inak dialniciar je uz len preklad. :wink:

Antim. Mal velmi vela problemov. Rodina sa mu rozpadla a nakoniec v tomto roku zomrelo okolo neho velmi vela priatelov a este aj rodina - zena mu zomrela pri porode - 2 tyzdne po svadbe. … Toto uz nezvladol. :confused:

Ale ze sa zastreli, to som necakal. :cry: :cry: Vobec, ze sa zabil, to je pre mna este stale sok. :confused: :cry: :cry: :cry:

ADOAS - úprimnú sústrasť.

Je to moc zlé, na dialnici ležal 1 diel zvodidla v rýchlom pruhu

dôsledok - fatálne Salto mortale s niekolkotonovým autom cez protismer 3 prúdovej dialnice a následný pád z dialničného mosta

znamena to, ze Johhan uz nie je medzi nami? :cry: :cry: :frowning:

Ešte dýcha.