jezkove oci, to co sa preboha deje?
uprimnu sustrast …
Alexander a Bastián budú chýbať. O Diaľničiarovi ani nehovorím.
Ja, Krateros a Hefaistion sme len malou náhradou na tomto fóre za takých ako AV či Diaľničiar. Pred našou firmou je čierna zástava už takmer 1 rok, len sa menia oznamy a zjavne to zasahuje aj do iných sfér vrátane tohto fóra.
Veľmi pekne ďakujem za všetkých (nás 3) tým, ktorí prejavili sústrasť ako aj adminovi za pozornosť, akou je ohodnotenie aj Nearchosa na expert fóra, pretože 1 príspevok, to je skutočne len symbolické.
Chcem sa poďakovať vedeniu tohto fóra za rank AV, “eminecia fóra (in memoriam)”. A podobne aj za rank Nearchosa, “expert fóra (in memoriam)”.
Ja, Hefaistion a Krateros spravíme maximum pre toto fórum a budeme sa snažiť okrem iného aj prispievať. Pravidelne aspoň jeden z nás.
A keďže mi prišlo viac SS, tak odpovedám globálne: Ja sa volám Antim. Môj otec bol Grék, preto mám také (grécke) krstné meno. Antimadrom ma pomenoval AV.
rado sa stalo .. zasluzili si to
VITA BREVIS, ARS LONGA
zivot je kratky, ale umenie “vecne” … mne sa to zda byt kusok OT
aquila, latinsky neviem, ale zrejme “umenie” nema v latincine podobne roznorode obsahove vyznamy ako v slovencine, takze skusim to intuitivne poopravit:
VITA BREVIS, CAPTUS HOMINUM LONGA
kaviarista,
keď nevieš latinsky, tak radšej v tomto jazyku nepíš. Ale okrem toho mám ešte 1 pripomienku: skús tam dať nabudúce aj preklad.
Nie je to nič osobné, podobne som radil aj johhanovi, keď na fórum dával texty z ruštiny.
Okrem toho však toto je téma, kde sa to podľa mňa nehodí. Aj keď ako som zistil, tak Alexander vedel aj po latinsky, takže ten je snáď spokojný. Samozrejme v internetových vyhľadávačoch by sa to dalo nájsť.
Aspoň oznam pre ostatných, ktorí nevedia, tak Krateros a Hefaistion už nie sú medzi nami.
To je posledný oznam, čo sem ja píšem. Už nemám viac síl, píšem len preto, aby ste zbytočne nekomunikovali s tými, ktorí už vám neodpovedia (cez SS).
To je mi líto. Upřímnou soustrast.
Chlapci vám se nějak lepí smůla na paty.
uprimna sustras odomna patri vsetkym blizkym a priatelom kreatosa … nemam co viac dodat, je to smutne:(
nemam slov…, vzdy, ked pridem z dovolenky, caka ma tu takato smutna sprava
Je to, mierne povedané, smutná správa.
Na tomto fóre je už komunita aktívnych prispievateľov, škoda, že sa také niečo stalo. Úprimnú sústrasť pozostalým a priateľom.
Som tu sice novy, ale toto forum sledujem uz asi mesiac… to co je pisane v tejto teme ma az sokovalo, tych ludi som sice nepoznal, ale je to strasne
prajem uprimnu sustrast
Je to dosť veľký zmätok pre viacerých užívateľov, takže ja sa to pokúsim zhrnúť, aby “bolo jasno”:
Diaľničiar - mal rakovinu, zomrel na infarkt
Scotty (jeho syn) - jeho smrť doteraz nemá konkrétnu príčinu, zrejme otrava
Nearchos - ten bol pokiaľ viem prepadnutý, na následky zranení zomrel
Krateros - mal rakovinu (nádor na mozgu), podstúpil veľmi náročnú operáciu, ktorú neprežil
Hefaistion - mal autonehodu, zomrel
Alexander - mal rakovinu, neliečil ju, zomrel na následky predávkovania sa liekami a okrem toho aj otrava alkoholom, dá sa to pochopiť, pretože Alexander už mal príliš silné bolesti, (syn Diaľničiara)
Toto poradie nie je zoradené podľa toho, kedy kto zomrel.
Je to teda spolu 6 ľudí, ktorí zomreli z jednej firmy, a spolu tvoria 100% všetkých, ktorí zomreli na tomto fóre. Žiaľ.
Možno sa to zdá byť veľmi veľa náhod, no nie je tomu tak, pretože skutočne viacerí boli chorí, alebo príliš veľa pracovali, … okrem toho daná firma zamestnáva po celom svete priamo viac ako 8 000 ľudí a pre oblasť stredná a východná Európa pracuje takmer 600 ľudí. Iste, umreli aj ďalší, ale nie je to veľa. Pre toto fórum je to veľmi veľa.
Proste tu je široké zastúpenie užívateľov z danej firmy. Dá sa to spoznať, pretože stále sme tu všetci ako “armáda Alexandra Veľkého”, t.j. Antimander, ja (Antagonis) a Klajtos.
Skúste pochopiť, že Antim má veľmi náročnú situáciu, pretože mal veľmi veľké nešťastia aj v rodine a preto tu bol “podráždený” asi na všetkých.
Táto téma je smutná svojím nadpisom, obsahom, aj všetkým, čo sa s ňou spája. Ale určite je dobré vedieť, kto je tu “in memoriam”, pretože napríklad sa tu dajú písať súkromné správy či e-maily, a potom je to vlastne zbytočná práca. Ku všetkým “kontám in memoriam” sa môžu dostať Caesar/Antimander, pretože tí poznali heslá ešte od Alexandra/Hefaistiona, … no nie je príjemne písať, že už sa vlastne ss nedoručila danému užívateľovi, …
A určite na pohode tu nepridali ani odchody Caesara a Dy. To považujem za krajné riešenie, aj keď napr. Hefaistionovi sa podarilo Caesara presvedčiť, aby sa sem vrátil, no akosi sa nič (zatiaľ) nedeje. Zrejme sa vráti, až sa vymenia niektorí ľudia v NDS/MDPT a na MF SR. Keď sa vráti Caesar, vráti sa aj Dy (ale to asi mnohí viete aj bez mojich poznámok).
Ja pevne verím, že už sa to zlé obdobie skončilo. Stačilo, už dávno stačilo.
rest in peace
Úprimnú sústrasť všetkým, ktorí ste poznali Hefaistiona a Kraterosa.
Antim, tebe veľa síl.
A vôbec, prajem veľa síl všetkým tým, ktorí na fórum prispievajú a zároveň poznali osobne tých, ktorí už tu dnes nie sú. Veľmi ťažko sa reaguje, keď tu po viacerých užívateľoch zostali len tie príspevky.
Caesar,
osobne som veľmi rád, že si naspäť na fóre.
Ostatným ďakujem za prejavenú sústrasť.
Venujte sa príjemnejším témam, než je čítanie tejto.
Priblizne pred hodinou mnel Honzik - JOHHAN brutalne tezkou autonehodu na dalnici Mnichov - Ingolstadt
Preboha len to nie. Dúfam, že to nebude také zlé.