Akú hudbu počúvate?

Inak kto má rád KOMAJOTU ??? je to moja srdcovka, nemám moc rád ich hit Ráno v novinách ale ostaté…(anjel, kŕdeľ, časopriestor a hlavne budík) tie texty vám vybijú dych…sú z Prešova a myslím že o dva, tri roky z nich bude plnohodnotná kapela na Slovenskej hudobnej scene…
chodte na komajota.sk/index.php?menu=album aspoň na tie texty . . .

Inak ja počúvam všetko čo je z GB lebo si myslím že majú najlepšiu hudbu(momentálne)…a okrem toho tiež Depeche mode, Pink Floyd , Peter Gabriel, Duran Duran a z naších Gladitor, Peha, Desmod a Komajota :slight_smile:

Moc nemám rád rep a tvrdý rock…

moderny rock, metal, alternative, pop, punk, oldies… :slight_smile:

tak vsetko z GB asi nie, lebo aj tam sa robi komercny s**t. Ale anglani maju dobry vkus pre hudbu aj dobre zazemie a tradiciu a ja tiez preferujem britsku scenu… skor by som povedal, ze ked pocujem nieco nove zaujimave, velakrat je to z britanie.

Takze prave pocuvam London Elektricity , je to drum’n bass, mam rad celkovo drum’n bass, minimal, elektronicku hudbu, Kraftwerk, Leftfield, Aphrodite, Juanita Juarez, z radii pocuvam vynimocne deepmix.eu ( anglicka mutacia moskovskeho radia) a slovenske FM Radio ( iba cez net)

Jáj, Rádio FM. V Nitre posunuli jeho frekvenciu Rádiu Regina a tak ho už počúvam len cestou do BA, alebo v NR cez net. Najlepší signál mám doma tuším zo Štúrova, a i ten strašne často chrchle.

Inak som odchovaný na slovenskom pop-rocku rokov osemdesiatych, a bol som zbláznený do Depeche Mode. Teraz už nemám nejaký vyhranený štýl. Počúvam hlavne dosť rozmanité veci, i keď v poslednom čase častejšie počúvam Latino (salsa, merenge, a i. - samozrejme je dobré sa pri to aj hýbať. :wink: )

No po tom co spravili s Fun Radiom je Radio_FM jedine pre mna pocuvatelne radio na slovensku.

radiobeat.cz/ :slight_smile::):slight_smile:
Stay heavy! :smiling_imp:

mne radia moc nevyhovuju, radsej mp3 :wink:

mn ani jedno ani druhé… ja mám rád keď si pustím domáce kino…to je zvuk :slight_smile:

Rádio G3 - najvyššia počúvanosť na Záhorí, dosah len na Záhorí, hlavné sídlo: Skalica, G3 preto, lebo sa pri ňom dosahuje najvyšší pôžitok :sunglasses: a 3 = 3 významné mestá, pre ktoré je určené = Skalica, Senica, Gbely. :stuck_out_tongue:

To uz aj metrosexualita urcila bod G u muzov? :smiley: :question: :sunglasses:

Ja radio Expres.

Zistil som, že Rádio Expres je nevhodné do auta. Aspoň tadiaľ kadiaľ jazdím, majú veľmi rozsynchronizované vysielače (alebo mali, už som ich dávnejšie neskúšal počúvať) a teda buď prehĺtali slabiky až celé slová, alebo opakovali. Po určitom čase to začne liezť na nervy. A to sa medzi NR a BA dokázalo takto preladiť celkom slušný počet krát.

Hmm, mne to nerobí. Ale teraz začína Sekáč, tak budem počúvať Expres prakticky stále :sunglasses:

Mam dotaz, nie zeby som to odsudzoval alebo nieco take, ale Vam co pocuvate Express a spol nevadi ze tam hasia do zblbnutia to iste? :open_mouth:

Mne to nevadí. Ja som si na Expres zvykol a meniť sa to už nechystám :bulb:
Počúvam rádio hlavne kvôli pesničkám a tie sú všade rovnaké.

No ved o tych pesnickach som to myslel , hasia ich ako keby z jedneho CD cely den, to je dost na nevydrzanie.

Aj ja som si už viackrát všimol, že tam dookola hrajú to isté či ráno,večer alebo v noci už mi to ide na nervy, ja rád počúvam radio viva-stará dobrá hudba.

Aj ja som si už viackrát všimol, že tam dookola hrajú to isté či ráno,večer alebo v noci už mi to ide na nervy, ja rád počúvam radio viva-stará dobrá hudba.
[/quote]

1000% pravda, Expres sa nedá. A sekáč to nezachráni. Tiež počúvam radšej Vivu.