Mňa zo začiatku upútalo rádio Jemné melódie, ale asi po 5 mesiacoch nadšenia mi tie Veľké hity, ktoré sa pravidelne opakovali začali liesť na nervy…
Teraz počúvam asi tak že keď sa mi to čo ide nepáči tak preladím…a tak nestíham ani pozerať na ktorej stanici to je…čiže asi všetko… a rádio počúvam výlučne iba v aute… doma ide TV
Tie dve hodiny denne som to skúšal (cestou autom), lebo pre zmenu mi uz liezlo na nervy, že na každom vysielači malo (v tom čase ešte Rock_FM) inú hlasitosť, ale to už dali doporiadku. Takže za hodinu ráno a večer ich nestihli až tak zopakovať. Vydržal som. I keď nie dlho. Popisovaný problém s rozsynchronizovaním. Ako je to teraz neviem.
Keď som v NR a okolí, kde mi Rádio_FM vypadáva, ladím RádioMAX, alebo Rádio Viva. Keď som už v miestach, kde by mohol byť signál dobrý, mám naladené Rádio_FM.
Občas večer doma, keď je naozaj vhodné počasie naladím Rádio Devín. Ale to tiež chytám len zo Štúrova a ten signál sa ku mne dostane nezarušený, len keď je počasie veľmi priaznivé.
Tak som cez vianoce oprášil Vaša Patejdla a Mariku (a tým vlastne i Janka Lehotského resp. Modus) i nové double CD Mariky ktoré mi ježiško doniesol pod stromček lebo mi padlo do oka v predajni.
Obidvoch som si už pred časom prepálil z LP na CD (cez komp). Je fakt, že profi remastering na kúpených CD sa nedá porovnať s “udělátkem” lacného softwaru, ktorý som mal k dispozícii, ale i také občasné zapraskanie self-made CD nie je k zahodeniu.
Krásna invencia a poetika muziky hore uvedených ľudí (pripomínám, že vačšina melódii Mariky po jej nehode je jej dielom); behajú mi zimomriavky po chrbte - vtedy mi nebehali - bol som tzv. mladý a v hlave mal i iné quazi doležitejšie muziky.
to je software na výpočet stability mostu metódou konečných prvkov?
robím si srandu, narážam na to, že nie som stavbár.
Ja znesiem ešte tak napr. Ozziho, ten ma oslovil už v 70´s tak to s ním ťahám dodnes.
Obecne: je len dobrá hudba a špatná hudba a každý si to definuje sám. Ale sú i univerzálne perly, ktoré ak niekto nechápe tak možno ani podstatu hudby nechápe. Príklad: Lious Armstrong - What a Wonderful World.
Skoda, ze konkretna ta skladba od Luisa je tak tazko sprofanovana v reklamach. Luis Armstrong je fajn, mam nejaku vyberovku jeho hitov - len clovek nema stale chut podrezat si zily - jeho hudba je totiz, i ked melodicky nadherna, hodne depresivna. To uz RadioHead je veselsi
máš absolútnu pravdu, k cestám to vobec nepatrí, preto je to tzv. off-topic. Ale je to výborné (spolu s ďaľšími off-topic tématami) a vždy to tu bolo, je a bude