Hodne ľudí počúva muziku, keď má zapnutý počítač. Čo počúvate teraz, prípadne aká hudba je Váš top?
osobne pocuvam radio nejakych 95% casu. mam ho skor ako podmaz, vybrane mam take kde malo kecaju a hraju zvacsa 80te roky.
Anthony Braxton, Fred Frith, King Crimson, Stockhausen, Sun Ra, Morton Feldman, Art Zoyd, AMM, Robert Wyatt, Sigur Ros, Merzbow, Tortoise, Robbie Williams, Fennesz, Sonic Youth, Matmos, Autechre, Bjork, and so on and on and on …
rap, techno, disco, … Depeche Mode, …
metallica iron maiden megadeth tublatanka rammstein dream theater rasmus teraz som si zohnal collegium musicum-konvergencie kto to pozná dá mi za pravdu že je to nadčasové a geniálne dielo a ešte veľa iného metalu rocku poprocku a popu
momentalne Dirt Crew a Phonique … house www.dirtcrew.net
v aute viac nu jazz a downtempo … lebo ked mam house tak letim 150
obcas aj slovenske veci ako IMT Smile, Muller, alebo Sting, Pink Floyd…
no pridam sa .. kedze som este maldy ako o mne hovoria (hlavne duchom ) tak rad pocuvam (z internetoveho radia) techno v podstate je jedno ktoru odrodu ale najradsej pocuvam trance … to je take upokojujuce ale dost rychle aby uspokojilo moju mladost
… samozrejme nebranim sa ani nicomu inemu … napriklad klasike alebo rocku hlavne dnesne rokove prudy mi celkom rezonuju … v aute ale pocuvam hlavne radio - velke X
Ja keď sa chcem zabaviť, tak si niekedy (2-3x za rok) pustím:
feeha.sk/download.php?op=viewdownload&cid=1
… 3. odspodu: Slota
To len tak.
P.S. Asi to viac pobaví vás.
Inak počúvam v podstate čokoľvek.
hlavne velmi rád počúvam zvuky prírody a nemám rád ked mi za domom rachotia buldozéry! Potom mi tam zase budú nákladiaky sa predbiehať no to ked si predstavím ide, no ide ma jebUCHnut…
Ľahká pomoc, treba sa presťahovať. Ale reálne, ak myslíš výstavbu diaľničnej siete, tak tá len pomáha odľahčiť dopravu a naviac na mnohých úsekoch pri obytných zónach je vybavená aj protihlukovou stenou. To obdobie výstavby treba “pretrpieť”, potom to bude o 100-200% lepšie.
Vangelis, Era, Enya, … najradšej.
Inak aj ostatné ako Depeche Mode, … nevadí mi ani rap.
Ja počúvam asi všetko. Snáď okrem takých štýlov ako je house alebo nejaké ľudové pesničky, to moc nemusím.
Ale najradšej Depeche Mode, Eminem a potom aj Era. A na 99% mám pustené rádio.
Pocas prace najradsej nic.
Inak Depeche Mode, Eurythmics, Enya, Para, Tata Boys …
Aka particka Depesakov sa to zrazu vynorila.
Je to aj moja oblubena kapela.
V oktobri maju vydat novy album.
Vidim, ze na tomto fore DM rulez
Depeche Mode, Beatles, Eminem, Enya, Era, W. Houston, … disco, techno, rap, country, … all. Aj rádio.
Ale pri práci zásadne tiché prevedenie, v aute hlasnejšie, doma ako kedy.
jo jo DM co pocuvas depeche alebo metal ?
to boli doby
inak na koncert DM sa tesim ..
koncert v prahe by mal byt Jan 23rd, 2006
vo viedni Feb 16th, 2006
cely program koncertov na http://www.depechemode.com/tour/index.html
B; vieme, sledujeme preto som povedal ze sa na ten koncert tesim a 16 februar mi uuzasne vyhovuje
lebo viem ze vtedy budem mat zhruba volno
Tak sa stretneme, ja budem ten v ciernom tricku
Uz som bol 3x a pojdem zas, su uz aj listky v predaji?
B,
treba byť tak finančne nezávislý, aby si mohol cestovať všade tam, kde je koncert … alebo aj v rámci pracovnej cesty, ak sa dá.