Tak ja počúvam najradšej:
cigánska hudba (Kmeťoband, Cigánsky plač), Vangelis, Gipsy Kings, Elán, Myjavská cimbálovka, … a k tomu dalšie žánre ako country atd.
Tak ja počúvam najradšej:
cigánska hudba (Kmeťoband, Cigánsky plač), Vangelis, Gipsy Kings, Elán, Myjavská cimbálovka, … a k tomu dalšie žánre ako country atd.
Na tomto fore je snad vsetko, to je perfektne forum. ![]()
Najviac pocuvam: radio. A nasleduje moja najoblubenejsia hudba VANGELIS, ERA, ENYA.
![]()
Potom: asi vsetko. Aj rap. Mne to je jedno, len jeden styl sa mi nepaci a to je house. ![]()
To si nepocul asi ten dobry … nie je house ako house ![]()
venujem sa tomu 15 rokov a treba prejst cez vela smetia, kym sa clovek dopracuje k tomu dobremu.
mel,
mozno mas pravdu, ale ja som pocuval tuto hudbu asi jednu hodinu a bolela ma z toho hlava. Odvtedy uz radsej nic. To nie je moj styl. Vobec. ![]()
… tak toto uz vobec nie.
to je este horsie nez house (aj tu ma mel odborne poucil), ale toto uz je moc … ja potrebujem kludnu hudbu a len vynimocne v aute pocuvam nieco drsnejsie ako rap atd. ![]()
Jedno stastie ze uzivatel na tomto fore je Dy a nie DY. ![]()
Inak tento hudobny styl je odpoved Latinskej Ameriky na rap, ktory je standard v USA a v EU. Daddy Yankee - to nie je klasicky rap, ale patri do tejto kategorie hudby. ![]()
Ja v poslední době nejraději poslouchám ticho. Je to krásné a uklidňující a člověk si při tom dobře odpočine ![]()
To je Reklama na ticho!
Reklamy su na fore nepripustne
![]()
Nemyslel jsem písničku reklama na ticho. A ticho samotné. Klid ![]()
Ticho - tak to ja mam len ked sa skutocne potrebujem velmi sustredit a zamysliet sa. Inak non-stop hudba, kde len som + radio a samozrejme “komunikacia” doma, s priatelmi, ale aj tu je casto “v pozadi” nejaka hudba.
Potom mam najradsej, ked som skutocne niekde v prirode alebo idealne v mori ked sa potapam - to je najlepsi relax aky existuje a teraz
Je vo vode ticho alebo nie je? ![]()
Vystúpenie Depeche Mode na Slovensku bude pravdepodobne najväčšou koncertnou udalosťou budúceho roka. Legendárna britská skupina sa v rámci turné Touring The Angel predstaví 11. júna 2006 na štadióne bratislavského Interu, kde v polovici 90. rokov koncertovala slávna Metallica spolu s Megadethom a skupinou The Cult. Oznámila to usporiadateľská agentúra XL group a informácia sa už objavila aj na oficiálnej internetovej stránke Depeche Mode.
David Gahan, Martin Gore a Andrew Fletcher k nám zavítajú v rámci propagácie svojho najnovšieho albumu Playing The Angel. Pre speváka a frontmana skupiny Gahana to bude už druhé slovenské vystúpenie. Pred dvomi rokmi koncertoval v bratislavskej Inchebe so svojím sólovým projektom a odohral aj zopár hitoviek z repertoáru domovskej skupiny. Lístky na júnový koncert sú už v predpredaji v sieti Ticketportal.
Ajajaj, žeby som sa išiel postaviť do radu. I keď mám radšej komornejšie počúvanie hudby. No možno ma táto skupina (moja za tínedžerkých čias najoblúbenejšia) presvedčí. ![]()
DEPECHE MODE
DEPECHE MODE AJ NA SLOVENSKU!
Štadión Inter-Bratislava
Koncert v rámci tretej, letnej časti ~Touring The Angel~ sa bude
konať 11.6.2006 (nedeľa) o 19:00 hod. na futbalovom
štadióne bratislavského Interu
Státie - Cena vstupenky v sektore státie: od 890,- Sk
Po každej predanej tisícke vstupeniek sa cena vstupenky zvyšuje o 50,- Sk.
Státie pod pódiom - Cena vstupenky v sektore státie pod pódiom: 1990,- Sk
No ja pocuvam Techno, Drum’n bass, elektro, minimal, house (to asi potesi Adoasa) . Taky Leftfiel, Royksopp tiez nie su na zahodenie
A ked sa nudim, tak vojensky silvester 68… (Labuda- Pichni…) ![]()
Ja praveze house vobec nepocuvam. Len 1-2x v zivote na odporucenie. Ale inak vobec. Ja vo vseobecnosti velmi rad pocuvam skor historicku hudbu ako zo staroveku/stredoveku, co je prave styl ERA, ENYA a rozne soundtracky k filmom ako aj Alexander Velky. Ale to len ked skutocne relaxujem. Inak radio. Internetove radia az po rozne statne radia. ![]()
Ale nevyhybam sa ani takej hudbe ako Deep Purple a potom aj rozne Romske … az po styl Flamenco atd. … ![]()
Ja viem Adoas, ze House nepocuvas, ja som chcel len podpichnut, nic v zlom ![]()
No a tu davam link na ten silvester 68, prijemny vecer
voxo.host.sk/silvester.htm
www.enya.com - tu najdete niekolko klipov zadarmo
Koksolam - OK k tomu house. ![]()