Akou trasou sa momentálne oplatí ísť z BA na východ?

Nie. Byvam uz v BA.

Momentálne je horšia situácia ako včera, stojí sa až za križovatkou D1xR3. Tu sa asi oplatí ísť po ceste I/18, resp. to obísť cez vedľajšie dediny. Proste masaker, zrejme to tam opäť riadia policajti ako včera a vôbec to nezvládajú.

Bola tam nehoda: https://www.facebook.com/share/p/1Hq5DpiZdW/

To zajtra potrebujem ist na Liptov.
To co robim s prstom v nose tak za hodinu, tak to pojdem takmer 2 nasobny cas a to ma ako najrychlejsiu trasu posiela obist D1, I/18 a ist cez dediny.

V Ruzomberku ma to posielalo cez Cernovu, ale tam je zakaz tranzitu.

Ja momentalne nevidim nic mimoriadne (smer BA-KE ani KE-BA):

Bolo by fajn zamedzit alebo aspon cyklovat prejazd cez Ratkovo. Lebo inak sa zipsuje 1:1 na tom vyjazde a dialnica stoji

Dnes to aj policia robila

1 lajk

Je tam este druhy vyjazd za Ratkovom. Pripajas sa pod lepsim uhlom ale do kolaji, takze sa tam viac auta zipsuju.

Aktialne z vychodu na zapad Ruzomberok je tak v cudu, ze ma z dialnice posiela dole uz v LM a poza Liptovsku maru

A to všetko iba kvôli krizovatkam pri Stadreku a pri Sliacoch. Od stadreka po križovatku pri Mondi je cesta plne prejazdná. Ako rozumiem, že treba pustiť aj auta z vedľajších ciest, ale takisto si netreba nechávať stometrove rozostupy medzi vozidlami.
Ak máte veľké auto, najlepšie SUV, tak choďte cez Lupcu, Železné, Luznu až do Osady.

1 lajk

Sranda, ze tieto krizovatky uz neriadia policajti. To by im celkom pomohlo si myslim

Jo jo. Tak KE-BA pekne juhom bez problemov. :slight_smile:

Inak sranda, ze to vobec neposiela cez Certovicu.

2 lajkov

Podla map prerusovana kolona od Liptovskej Mary , cez Ivachnovu, Ruzomberok az po Kralovany.

Navigacia sa to snazi cele obist

Ked je to spodom tak fajn, preco sa vsetci trepu severom.

Ono mozno nie je az take velke mnozstvo vodicov co idu Kosice - Bratislava.
Kamaratovi z Trencina, ktory sa bude vracat z vikendovej lyzovacky v Jasnej moc juzna trasa nepomoze.

Pozeram, ze navigacia to hadze cez Klacno a Cernovu, ale minimalne cez Cernovu je zakaz tranzitu.

1 lajk
  • Komfort lebo mam az na 13km bez RK dialnicu…
  • Lebo na JUHU je vacsia bezpecnost…
  • Lebo na JUH opat nezvysilo co do vystavby…a chyba len 160km plneho profilu
  • Lebo na JUHU ma prekvapia zvery ci za sera alebo noci
  • Lebo na JUHU ak mozem obiehat, tak sa na dany usek postavia Sutajovci a meraju…

Staci len takto ??

1 lajk

Vyzera to, aktualne, ze policajti riadia odbocky a hybe sa to. Z dialnice ma uz posiela rovno k Mondi.

takze o 12 poobede moc zver nehrozi, kedze na uz o 12 bol severom problem

je sviatok, tak moc kamionov nebude treba predbiehat ci pojdes cast cesto 80 namiesto 90 tak to je jedno, kedze na severe aj tak skoncis v kolone

komfortne ostat vysiet v hodinovej zapche za ruzomberkom - tomu hovorim konfort

ono sa jazdilo severom, aj ked dialnica koncila pred Zilinou a najblizsia dalsia zacinala v Ivachnovej a koncila za Popradom a R1 uz fungovala. Stale bola 18 vo Vrutkach plna.

1 lajk

odpoveď je veľmi jednoduchá. KE - BA jazdí minimum aut. Pre väčšinu použiť juh, je zachádzka. Podobne ako do BA cez Budapest, je len pre páru nadšencov, ale prakticky nevyužiteľná alternatíva. .

2 lajkov

ale kedze cela trasa plna nebola bol to len lokalny problem. suvisla kolona je vzdy ked su sviatky ked nie su kamiony, a nikdy bezne dni ked su kamiony. takze kamionmi to asi nebude ani tokom tovarov a sluzieb. bude to bezny den lokalkou a cez sviatky navstevy rodin a dovolenky.

aj vo ZV bola 2-3 km kolona okolo 14-15tej. len v opacnom smere na opacnej strane nez piatky.

Pacho, iste ze je to blizsie naokolo, ale ta fabrika v miskovci bude tadial vozit dielce do volva atd. to je skutocny vyznam. preco tie dielce nevozia z LM ?

No to by nebol Devil ktorý by nemal rovnaké argumenty ako drx😁