Úprimne, naozaj sa oplatí jazdiť Praha-Košice cez Maďarsko? A kadiaľ presne? Google ponúka Viedeň-Praha cez Mikulov, kde diaľnica tiež tak skoro nehrozí.
Zaujímavé zistenie, len nám nehovorí nič o tom, kam majú tieto autá namierené. Nemusí to byť len tranzit smerom na západ, ale aj na nákupy do Miškovca či na letisko v Budapešti.
Praha - Vieden - KE sa oplati. Samozrejme nehoda/stavba moze situaciu zmenit ale za normalnych podmienok radsej pojdem cez Madarsko.
Praha - Bratislava - KE je na zvazenie, ale pokial uz mas kupenu madarsku dialnicnu tak sa oplati podla mna tiez.
Priamo Praha - KE je km vyrazne kratsie samozrejme cez Drietomu, Zilinu a severom. Po dostavani M30 to ale bude casovo priblizne rovnako.
Ale inac pokial nenesies naklad tak najlepsi je Ryanair z KE do Prahy za 1hod, letenka niekedy aj za 20 eur. Teraz zacnu lietat aj z KE do Viedne.
Samozrejme, ich cielova destinacia nemusi byt v BA, to vsak nemeni nic na tom, ze nakup v Miskolci alebo letisko v Budapesti bude casovo blizsie a vyhodnejsie.
daj trasu po ktorej chodíš Pha W Bp Ke??. len tak namatkovo som to hodil do googla tak vychádza 9,5h PHA w… a 7,5h cez žilinu. Podľa mňa je to hlúposť.
lamiska, napis proste, ze ides Kosice - Vieden. to, kam ides dalej z Viedne je totalne nepodstatne. Podstatne ale je, ze pre Kosice-Vieden su len dve konkurencne trasy: M1+M3 a R1+R2 - h e j…va..e megalomanske naokoloblizsie to nikdy neobsluzi. A kvoli nemu teraz bude M1+M3 v tazkej prevahe aj oproti R1+R2.
zasa píšeš, len to čo ti vyhovuje, a teraz pôjdeme KE -krakov čo teraz, či zasa pôjdeme cez Wiedeň, lebo tam niečo potrebujem vyložiť , tým nechcem zhadzovať veľký prínos pre východ výstavbou Milhost-miškovec. Treba si uvedomiť, čo tu všetci píšu , každí má ine dopravne požiadavky, nemôžme napísať že každý čo ide na miškovec ide do viedňe, to je hlboký omyl, alebo bohapusté zavádzanie, ako lam, čo bude cestovať do KE cez Wiedeň.
Potreboval som prebehnúť v piatok okolo 13h z DK do Zázrivej a späť. Do Zázrivej som z DK vybočil len vďaka tomu, že ma v súvislej kolóne niekto pustil, následne cesta vo vláčiku 40 km/h po Veličnú, potom 50-60 km/h po Zázrivú. Naspäť trochu rýchlejšie, ale v DK zdržanie 20 minút.
Nie, ja chcem stavat dialnicu pre 20tis+ aut, ktore smeruju do Sace, a ktora sa da postavit za 5-10milEUR/km, ale podla UHP “nevychadza”, pretoze tych 20tis+ aut zaratali, ze bude jazdit na 1.useku Saca-Haniska, co samozrejme nebude. Ale stavat sa ide Saca-Haniska…
Clear je, ze to co si tam napisal je taka sprostost, ze nie je hodne na nu ani reagovat. Ale pravda je, ze reagovat nie je vhodne ani na tvoje tuposti, ze v zilinastane mame davat 60mil/km na predrazene dialnice, len aby sa tam pritiahla dalsia doprava, ale na R2 nemame investovat, a mame byt radi, ze doprava aj rozvoj odchadzaju do madarska (BMW).
Dnes isiel brat, tiez ho waze poslalo na DK a Staru Bystricu. Podla casu prichodu tamad musel ist tak 50-60km/h. Ziadna slava. Nazad snad on aj ja pojdeme v noci cez Strecno a Kralovany. Cez den je to fakt na nic
Normálne ho niekto upozorní, že vlastne chce to, proti čomu stále bojuje:
…potom nasleduje malá pauza, lebo nejakému “yXovi” z Rožňavy nedošlo akú sprostosť pôvodne napísal a nasleduje jeho tupá “obhajoba” plná osobných invektív:
Gratulujem ti, yXo, zabudol si už len napísať niečo čo začína na Héj alebo tie žvásty o Echolande
Mne po prečítaní vlákna vyplynulo, že DrX chce stavať diaľnice iba z miest po hranice. A ak je to na Makov zo Žiliny bližšie ako na Svrčinovec, tak prečo zbytočne stavať dlhšiu trasu (dnešnú D3)?