Ale ak cestuju castejsie (nie denne) tak uz existuju 20-30 percentne zlavy. Potom neviem ci je cesta autom lacnejsia. A v prípade mesacneho lista na denne dochádzanie nie je o com co sa tyka ceny.
Som, že sa riešia diaľkové trasy, ktoré okrem rušňovodiča asi nikto iný nerealizuje denne či “denne”.
To ale bolo sposobene tou cenovou politikou, ze tam nepustali studentov atd. Ake je aktualne vytazenie Krivanov?
Podla mna najneskor od 2027 budu zas minimalne 3 Krivanovske vlaky jazdit KE-W s menej zastavkami na SK nez Tatrany, ci uz ako EC alebo IC alebo akokolvek to nazvu.
Minuly týždeň som išiel z Kysaku do BA Kriváňami tam a naspäť a príchod presne na minútu. Príjemné prekvapenie. O to nepríjemnejšie bolo potom čakanie v Kysaku na prípoj do PO 45 minút. To časové okno je tam zrejme preto, že vlak zvykne meškať, aby bola garancia že stihnú prípoj, čiže opäť slov. paradoxy.
Najvacsi problem s Kysakom by som videl, ze nie je problem, ze sa prestupuje v tom “velkomeste” s nazvom Kysak, ale ako to tam vyzera a ze ci su k dispozicii nejake sluzby… Hint: nie su.
a nebolo by lepsie mat pripoj za 20 minut s tym ze ak je vacsie meskanie tak pripoj bude este cakat?
20 minút je čakanie pri Tatranoch (aj to by som osobne skrátil, ak by to na jednokoľajke vyšlo). Tu sa len potvrdzuje nekoncepčnosť Kriváňov, ktoré vznikli na politickú objednávku a majú zmysel iba pre cestujúcich do staníc, v ktorých zastavujú.
Náhodou, kaviareň tam majú veľmi dobrú ![]()
Osobne vidím ako najväčší problém kysackej stanice chýbajúce peróny, takže prestupy nemôžu byť hrana-hrana a musí sa chodiť hore-dole cez celú stanicu
K problémom stanice Kysak by som doplnil aj parkovanie. Veľa ľudí príde pre svojich blízkych autom a vzniká tam chaos.
momentalne vecer po 20tej bezny den, vrchom 4:26,z toho hub-iva 17 min. hp-d.skala 28 min. po ich otvoreni odhad 4-4:05. dovod uzavierka tunela presov.
juhom 4:14, z toho krivan-mytna-tomasovce 21 min., po otvoreni odhad 4:05.
a to je uzavrety len jeden tunel a obchadzka cez PO je vecer v pohode.
za chvílu, začne snehové spravodajstvo z pacholandu ![]()
Special pre Pacha
Národná diaľničná spoločnosť
Na najblizsieho minimalne 2.5 roka je tato otazka vyriesena ![]()
(pre tych co nemozu lietat) Dneska radsej po naokolo blizsie D1 BA-KE nedavat…
Meteo Východ - Cesty na veterných úsekoch Spiša a Šariša dostávajú… | Facebook
podla google priemerka ivachnova-KE 83km/h.
Ja mám vážnu a serióznu otázku. Ako je možné že sú na jedinej správnej najlepšej a najbezpečnejšej ceste 4 nehody ? Je toto zámerná sabotáž z Pacholandu ?
https://www.facebook.com/share/p/18UVuzLbvt/?mibextid=wwXIfr
Vie. Len su tam nehody, tak posiela na staru cestu