Kedze v povodnej teme “na vychod” boli argumenty ze vychod nie je len KE (aj ked paradoxne asi (?) nadpolovicna vacsina prispevkov riesila KE), zakladam tuto temu, v tej povodnej mozu ostat vsetky ostatne trasy na vychod.
Nedavno som siel cez Donovaly a bolo to vecer okolo 20tej, 4 semafory, rady neboli velmi dlhe ale cez den budu asi dlhsie. Kazdopadne aktualne tam clovek moze stratit tak 15-30 minut, takze lepsie bude zvolit zvysne trasy. O par dni sa chystam cez Madarsko.
Konecne zriadenie temy. Myslim, ze ta stara by sa mala premenovat na BA - PO, lebo to su 2 rozhodujuce smery: na PO (resp PO kraj) a na KE (resp KE kraj).
Ja jazdim R2 ZV-KE. Sice teraz je spomalenie pri Batke, ale to konci 15.9.
ja jazdim KE - BA:
cez tyzden (okrem vecernych presunov) cez PO - Certovica - BB - R1
Vecer/noc a vikendy cez Sorosku, LC, RS, ZV, R1.
Ostatne (donovaly, ZA, HU) pre mna nemaju zmysel…:
Donovaly: riziko zapchy pred RK, hustejsia osobna + nakladna doprava, momentalne opravy..
ZA: RK, Strecno… najviac KM… vysoke intenzity na D1 od ZA,..
HU: zbytocne navysenie ceny koli potrebe dasej znamky, viac KM..
Aktualne “LEN NA TYZDEN” na naokolo blizsie zavrety daky tunel, tak najlepsie spojenie V-Z je jasne
Coskoro zas zavru Branisko, aby sa tunelari mohli vyblaznit…
Mokrý sen drx o "bližšie naokolo"ceste cez BP sa rozplynul Zdraženie ročnej diaľničnej na 147 € Pochybujem, že by sa niekto našiel, čo by bol ochotný dať skoro 150€ za známku aby cestoval dlhšie a drahšie. BA KE
Pacho, mokry sen je to mozno tak u hybskych zbojnikov. Pre mna je madarske naokolo blizsie rovnaka hlupost ako ta heeeeeeeeeeej slo megalomanska hlupost opakovana dookola vsetkymi blavastanskymi vladami, ze D1 BA-KE. Normalne spojenie BA-KE je R1+R2 (resp casom R7+R2).
JaNY, taketo prispevky presne odpovedaju na temu tohoto vlakna “Akou trasou sa momentálne oplatí ísť z BA do KE?”