No ale to je fatálna chyba, … lebo stratová osobná doprava stojí na aspoň miernej ziskovej nákladnej doprave …
Neviem prečo v SR sa takmer vo všetkých oblastiach uplatňujú rôzne 20 a viac ročné plány pri modernizačných prácach, rozvoji a že sa zároveň ospravedlňujú rôzne takéto chyby ako nutnosť pri premene na trhové hospodárstvo atď. … občan zaplatí.
To je v poriadku, ale tu ide o zlú transformáciu ako takú (mal byť použitý rakúsky model, ak vieš čo to je ) a všeobecne sa to dá potom finančne riešiť v rámci rozpočtu, lebo tam tie peniaze končia.
Neviem, prečo narážaš stále tak rád na EÚ Len SR si to upravuje podľa seba, … a nebyť EÚ, tak nie je ani modernizovaný železničný koridor.
Pokiaľ viem, tak celé železnice sú ešte štátne, takže budú zmeny globálne spravené a ja si osobne myslím, že nákladná železničná doprava sa má sprivatizovať v max. podieli, ktorý tvorí 49% a nie 100%.
Plne súhlasím, Rakúsky model fungovania železníc (holding spojený prevádzkovo, oddelebý účtovne) je podľa mňa optimum. Proti tomuto systému som ja odjakživa. V prevádzke nám nič pozitívne nepriniesol, akurát sa zvýšil počet aparátnikov o polovicu a prevádzka sa ide pri toľkých aparátnikoch utelefonovať a pružnosť išla ta tam.
Napríklad minule sme menili mašinu od nahlásenia poruchy po odchod 35 minút a to náklad s vhodnou mašinou stál na vedľajšej koľaji … a telefón som dvíhal asi 20x!
To za ŽSR stačilo zavolať kontrolnému, že chcem z nákladu zobrať mašinu (nikdy námietky nemal, ty si prevádzkový, ty si rieš), potom vozidlovému, že mením turnus a napokon výpravcovi, nech ich vymení (čo už on medzitým iniciatívne urobil a čakal len na mňa, takže keď som pokladal telefón rýchlik už odchádzal) … medzitým si vozidlový opatril na náklad mašinu a ja som ju už len buď strojne alebo po závesoch dostal k odstavenej súprave …
Proti EÚ nič nemám.
Ja stále počúvam šuškandu, že CARGO je vlastne už predané, len sa čaká na formality a preto som zvedavý, ako to bude po zmene vlády. Privatizácia 49% je podľa ňa tiež najvhodnejšia.
Podstatne je, ze privatizovat sa uz nebude, nakolko pocinaje dnesnym dnom boli pozmenene niektore vyznamne organizacne dokumenty (konkretne turnusovy poriadok a zopar dokumentov o organizacii rozradovania), co znamena, ze vysledky interneho auditu uchadzacov su defacto neplatne a bolo by nutne tento uskutocnit odznova.
Cargo nebude stále v strate, naopak bude postupne v ziskoch, takže je rozumné dnes predať menšinový podiel a nie za úplne nízku cenu, ale skôr mierne vyššiu a je to výhodné pre obe strany - aj pre štát aj pre investora. Takto sa rozmýšľa v oblasti dopravnej infraštruktúry.
Podobne aj diaľničné spoločnosti v niektorých krajinách Latinskej Ameriky, … založené boli štátom a keď mali úvery vysoké niekoľko mld. USD tak štát 25%-49% podielov predal, investor kúpil, pretože aj keď to bolo v tej dobe nevýhodné, tak bohatší investor zmazal dlhy, investoval hlavne do rozšírenia diaľničnej siete, zaviedol lepší mýtny systém a dnes sa mu to vracia mnohonásobne atď.
Ak by sa prešlo na Rakúsky model (jeden podnik s oddelenými účtovníctvami pre jednotlivé časti - dopravná cesta, osobná doprava a nákladná doprava), je možné predať čo i len časť nákladnej dopravy? Bez toho aby sa zároveň odpredalo aj z ostatných častí?
Ak by sa aj nedalo, tak to znamená ešte väčšiu šancu na úspech zo strany štátu a zo strany investora to znamená takisto rôzne možnosti - nakoniec v zmluve sa dá priamo dohodnúť o tom, aká bude cena, aké budú možnosti nového partnera, t.j. nemusel by rozhodovať v osobnej doprave, ale mohol by mať silnejšie práva v nákladnej časti dopravy, aby bol zisk maximalizovaný a investície silnejšie. Osobná doprava bude ešte dlho v SR len dotovaná štátom a vyššie investície do nej môžu prísť, až keď nebude 30 mld. SKK rôznych dlhov a keď bude silnejšia nákladná doprava.
ZSSK Cargo za polrok so ziskom 350,9 mil. Sk. Výnosy dosiahla ZSSK Cargo v objeme 9,991 mld. Sk, čo je oproti plánu na uvedené obdobie viac o 737,9 mil. Sk.
On ten zisk berte z rezervou … keď sa chystal predaj, dosť sa podhodnocovali plány (a potom sa podľa toho aj robilo) … jakmile prišla nová garnitúra, privatizácia sa zrušila, na manažment sa spravilo bu bu a to v spolupráci s podhodnoteným plánom vykúzlilo “malý zázrak”. Ale smerodatné budú koncoročné čísla …
To je presne ono co stale tvrdim, rok pred privatizaciou sa zazracne meni hospodarsky vysledok v statnych podnikoch Ale kedze privatizacia asi nebude, tak na konci roku budu zase pekne cervene cisla, to aby sme si nezvykali