Neberieš to osobne a v tom je to skryté. ![]()
A tiež tu nemáš niekoľko 10 000 príspevkov. ![]()
a na to jsi zas přišel jak (poslední slovo)?
A jak souvisí to, že stojíš sám proti všem s tím, že já podle Tebe musím mít poslední slovo taky vůbec nechápu a njespíš nebudu sám.
Je naprosto kouzelné, jak to otáčíš proti mně.
Thomas: nechaj hada spať … ![]()
500 ![]()
viem, ziadny rekord, dakto to stiha aj za 2 tyzdne ![]()
13 000
![]()
od 20.12. do 23.12. som pridal po 20 dňovej pauze 147 príspevkov, dobrú polovicu do cestnej siete, ku ktorej mám veľmi blízky vzťah ![]()
Konecne som doma z nemocnice a dobre som sa rozhodol, ze video som si pozrel az po…
youtube.com/watch?v=9EgRHfoleLc
hned som vyhladol a musim si ist poobhryzat nejake kosticky ![]()
Zázrak! Práve som plynule 90tkou prešiel úsek Dubná Skala - Strečno… To sa mi takto cez deň hádam nestalo ešte nikdy… Nakoniec netreba ani diaľnice. Stačí vziať vodičáky polovodičom nech sedia doma ![]()
Hmm? Jazdím tadiaľ tak raz za dva mesiace, vždy poobede až večer, a snáď v polovici prípadov prejdem úplne plynule. Zdržanie nad päť minút som nezažil hádam ešte ani raz…
Tak si nesiel piatok poobede. Zhruba pred mesiacom som sa tam smerom na Žilinu zdržal cca 50 minut a to nebola žiadna nehoda.
to je mozne kedze v piatok poobede je vseobecne viac aut ako inokedy.
NIe, zásadne nechodím v piatky, na východ spravidla vo štvrtok a naspäť v pondelok alebo utorok (keby som niekedy nedajbože musel ísť v piatok, najskôr pôjdem cez Tisovec alebo Čertovicu).
Z Waze viem, že Strečno býva riadne husté až zapečené, aj v Žiline pri Tescu som už stál aj 90 minút. Ale zase by mi nenapadlo plynulý prejazd klasifikovať ako niečo neslýchané, lebo väčšinou tade prechádzam bez akýchkoľvek problémov.
Nejde o plynulosť samotnú. Kým nie je špička alebo problém, tak sa ide plynulo… Lenže väčšinou plynulo 50-70, keďže stačí jeden, čo “sa neponáhľa” a tým pádom sa vlečú všetci… Rarita bola tá plynulosť 90 km/h
… A naspäť trasa Žilina - Rakovo za 30 minút, to som až neveril, že sa mi nesníva ![]()
Páni, kto z vás bol dnes v Trnave na konfere? Boli tam minimálne dvaja experti na dopravné značenie o ktorých neverím, že sem neprispievajú
Mám tip na dvoch členov.
Určite ich tam bolo viac ako dvaja. Pokiaľ totiž viem, tak počet odborníkov na dopravné značenie sa na Slovensku približne zhoduje s počtom držiteľov vodičských preukazov.
Inak, prezradila Ťa jedna maličkosť: je totiž o Tebe všeobecne známe, že si rád zajazdíš s autobusom ![]()
Tak to bez debaty ![]()
Chcel som sa zastaviť a pokecať, ale mal som potom pracovné povinnosti a k tomu príšenú alergiu. ![]()
Včera bolo na SSC tých expertov viac ![]()