Zmena alebo vesele spravy clenov fora :)

hm, zrazu je tu plno prispevkov, ale nic nove sme sa v podstate nedozvedeli

a ty ako správny teoretik by si mal vedieť, že ani tento tvoj príspevok nič nové nepriniesol … :wink:

Ak som vták Fénix, tak potom som Dialniciar. Veta podmienková znamená, že … Ak som Dialniciar, tak potom som vták Fénix. :bulb: … Ten neexistuje, resp. vzniká z popola. :bulb: Takže som duch … :stuck_out_tongue: :smiley: … a o tom už nejakú dobu viem, takže je to v pohode. :sunglasses:

zbytocne sa ma snazis urazit nadavanim do teoretikov, nepodari sa ti to :wink:

inak vtak Fenix je o tom, ze clovek “zhori”, ale “vstane z popola” a vrati sa so vztycenou hlavou, hrdy a silnejsi

Všetkým je jasné, že si Dialniciar, darmo si urobíš nový nick, tvoj štyl písania ťa vždy prezradí, neviem načo stále obmieňaš nicky a v tvojom prípade je to zbytočné.

Ja ťa v žiadnom prípade neurážam. Len človek slabšej povahy hľadá nekoho, kto ho nemá rád. :wink:

Ja viem, kto bol vták Fénix - predstav si, ale preto som si dovolil sem sa vrátiť. :wink:

Sme OT. Pokračuj cez IS, … :wink:

Ja aj chcem, aby to bolo všetkým jasné. Máš s tým problém ?

Žiadny nemám, ale nevidím význam v zakladaní nových nickov.

Mne osobne jeho navrat pomohol dozvediet sa vela noveho. Vy, ktori ste od fachu, vam to tak mozno nepride, ale ja som v uplne inom obore, cize pre mna je jedinym zdrojom informacii o cestnej sieti toto forum.

Navyse, predtym nehrozilo, ze 3-5 dni sa neobjavila ziadna sprava v Monitoringu tlace. Kolkokrat som len tak prisiel na forum, ci nahodou mi to len zle nerefreshuje, a ono nic tam nebolo - zdochol pes.

Zvláštne ako 1 človek dokáže víriť hladinu a dráždiť 700 ľudí … :bulb:
Že zrovna tu som taký kontroverzný … rozdeľujem vás tu :bulb:

Možno niekedy si dám tú námahu zrátať všetky svoje nicky a uvediem číslo. Ja som starý (ch)ujo, ktorý hold nepozná kritériá pre pôsobenie na diskusiách a preto mám veľa nickov, ale ZÁSADNE od 1. problémov s týmto druhom na tomto fóre mám aktívny len JEDEN a tie staršie už sa aktivizovať nedajú. :bulb: :bulb:

Budem pravdovravný: po čas, čo som tu “nebol”, tu bol nick D2. :wink:

.
.
.

Aj ja vás rád vítam. Radujme sa, veselme sa. :stuck_out_tongue:

To máš pravdu, bez Dialniciara, ako keby tu zdochol pes. :smiley:

zdochol pes, lebo sa nic nestavia a rozostavane stavby sa stavaju pomaly, terminy sa stale odsuvaju

zahltenie fora mnozstvom informacii nie je dobre, lebo potom tie dolezite zaniknu…

Ble

Ja si ani nemyslim, ze tu zdochol pes, denne tu bolo 20-50 prispevkov, obcas toho bolo menej, ale vzdy tu podstatne info bolo. Vcera tu bolo cez 100 novych prispevkov. Uz som nemal chut to cele citat. :unamused:

S ostatnymi nickmi si bol opatrnejsi, nepisal si vela.
Ale ako je uz hore uvedene, prezradza ta okrem sirokeho zaberu aj
styl pisania a specialny pohlad na svet/problemy

Este by som rad zadokumentoval pre buduce generacie diskusii, ked ze si sam raz trvdil, ze jedna osoba nie je fyzicky schopna napisat pocet prispevkov rovnych sume nickov tebe pripisovanych, ze tvoje skore je po dvoch dnoch 118 = 59 prispevkov na den.
a to bez Donovalov!!

Co pri dobe na fore od 11.02.2005 zaokruhlim nadol 1300 dni dava potencialne 76700 prispevkov. :bulb:

Som sa potesil, ze si sa rozhodol opat prispievat otvorene, nazval by som to “cestne”.
Nech ti to vydrzi!
vsetkym prijemny den

B;

Aby som to uzatvoril:

joe1024: kým budú takí ako ty, čo i len JEDEN, má zmysle pre takých ako ja tu prispievať … toto motto som si dal, keď som sem pristúpil 1. krát ako Diaľničiar :sunglasses:

konstrukt: som rád, že si rád :sunglasses:

i15, Andrej: predsa nie je vaša povinnosť čítať všetko; sú fóra ako ssc, forum.valka.cz , kde pribúda denne nad 100 príspevkov a sú tam stovky tém :bulb: … ja tu tiež už všetko nečítam :wink:

TomasPO: to sú 100% vzájomné sympatie :sunglasses:

B; *ako si správne poznamenal, mal som iné nicky a teda som mal prehľad čo sa na fóre deje, preto za 2 dni zavesiť po 60 príspevkov, nie je problém, cca. 20 ich bolo pripravených a ďalších 20 prenesených a upravených z tlače rovno do tém, *ak by platil tvoj vzorec, tak ja 1300 dní nejem, nepijem, nespím a de facto tu prispievam úplne sám cez 720 nickov :wink: *som rád, že si sa potešil :sunglasses:

Mozno by sa bolo treba zamysliet, preco tatto moja reakcia. Ked si sa tu opat objavil, napadlo ma ako prve ble. Napadli ma opat konflikty. A to je skoda, pretoze ked som prisiel na forum, Dialnicara som vzdy rad cital a ucil sa. Bol by som rad, keby to trvalo aj nadalej. Ked sa chce clovek hadat, ma moznost na diskusiach v smecku, novom case…

TomasPO: ty vieš, prečo medzi nami budú konflikty … :bulb: :arrow_right:

Zásadne ti prekáža rozšírenie BA-TT na 3+3 pruhy, kým nebude D1 v PO, pričom v KE uznávaš, že P-S mala byť na 2+2 a nie v miestach na 1+1 :bulb: … zásadne upozorňuješ na to, že Torontu nepostačujú množstá pruhov, lebo sa tam minimálne využívajú prostriedky MHD, pritom tam nežiješ a neplatíš tie prestavby. To sú spory, ktoré idú do mojej hĺbky duše, ty to potom zvrtneš na diskusiu západ-východ. Ozaj to nemá cenu. Ja za ten čas, čo som na tomto fóre si jednoducho s niektorými nerozumiem a s niektorými až nadmieru áno.

Si vzdelaný človek, pracuješ v high-tech SVK školstva, mal by si vedieť, že keď sa nechceš hádať, je lepšie si nezačínať a neupozorňovať neustále napr. na mňa. :bulb:

Ja som sa sem neprišiel hádať, keby áno, nechám adminov v tom, že je tu rovnaká IP a budem sa tváriť menej nápadne, čo bolo veľmi jednoduché. Prišiel som podopĺňať informácie do CS a čo nevidieť zmiznem. Popri tom mám čas na iné sekcie, ale tam sa trápte sami.

Kto si myslí, že mňa baví donekonečna vypisovať príspevky tohto typu, neustále sa dohadovať o rôznych veciach, tak je na veľkom omyle. :wink: … narozdiel od vás mám na to ale čas. :sunglasses:

Nehádam sa, radšej mlčím, keď s niekým nesúhlasím, už som sa tu “predčasne” 2x ospravedlnil, aby najmenšia nezhoda bola zažehnaná. :wink:

Prišiel som sem písať príspevky ala Kuvajt. :sunglasses:

ale přeci tu stojíš sám proti všem, čím to asi bude …

tým, že musíš mať posl. slovo :sunglasses:

nechapem, ja sa tu v mnohych veciach nezhodnem s kopec ludmi a nikdy z toho nejaka vyrazna hadka nie je :wink: