Robim na juznej triede, ale mal som stastie, ze blokada bola pred mojou pracou. Inak by som sa nedostal nijak nikde.
Vyzeralo to takto: korzar.sme.sk/c/5186514/dopravco … okadu.html
Ale pravdepodobne to bude tak, že ak nebude mat nákladiak na ceste zapnutú jednotku (pretože ju nebude mať, keď bude mať tiket), zachytia ho ako neplatiča, takže ho skontrolujú…
nuz najvacsi to (znovu) posr@l. povedal ze tie zle-zle kamiony strasne poskodzuju cesty I. tr. (ked uz dialnic vela nie je) tak treba myto…uz vidim ako sa mytne prijmy pouziju na opravu ciest. namiesto vyradenia niektorych ciest zo spoplatnenia sa znizi spotrebna dan z nafty a “staneme sa absolutne konkurancieschopnymi” tj. budeme najlacnejsi - ale az po polsku…krajine odkial pochadza najviac zaregistrovanych kamionov. takze tankovat tu bude zopar ceskych, madarskych atd. kamionov ale to sekeru v rozpocte z vypadku domacich prijmov nevykompenzuje. hlavne ze skytoll neutrpi…
tie kamiony by fico mohol kludne dat odtiahnut…lenze on sa BOJI o svate preferencie.
Osobne s mýtom súhlasím, nech ho kamióny platia, ale treba si uvedomiť že tu ide o ľudí ktorí robia biznis, či už našich alebo cudzincov, ktorých čas a vozidlo niečo stojí či stojí na hraniciach v zápche alebo nie. Avšak preto sa zdôvodňoval taký mýtny systém aký sa vybral vládou, pretože mal byť :
rýchly (bez čakania na mýtniciach) - čo nebol lebo sa čakalo inde
Spravodlivý - čo nebol lebo niektoré úseky započítavalo viackrát, iné celou dĺžkou hoci sa prejazdilo len pár metrov
Prehľadný - zoznam a podrobná mapa spoplatnených úsekov s cenami neboli k dispozícií v dostatočnom predstihu aby dopravcovia mohli patrične reagovať - úplne v tom zlyhala osveta
Je pravda že návaly zažívajú aj štadióny, kultúrne akcie, hypermarkety… ale je rozdiel či ten nával vyvolá davová psychóza a histéria niekoho alebo to že je bežný pracovný deň a vozidlá jazdia. Vodiči úmyselne nezahltili hraničné prechody a pumpy pretože sa ich na cestu vybralo 30-krát viac ako bežne pod vplyvom nejakej histérie či reklamy ako do hypermarketu pri výpredajoch, systém mal byť nastavený tak aby registráciu a vydavanie jednotiek zvládol na úrovni aký je bežný prejazd daným miestom. Veď predsa keď otvorím obchod nebudem prvý deň každého zákazníka 45 minút registrovať do systému na 2 okienkach.
Preto tvrdím že systém mal vážne chyby. Ono napr. tie spoplatnené krátke úseky boli veľmi nešťastné z hľadiska konkurenčného boja, viacerí lokálni dopravcovia uvádzali že kvoli mýtu napr. prestalo byť zaujímavé zásobovať niektoré predajne v obciach len preto že do dotyčnej obce sa nedá dostať inak ako po spoplatnenom úseku.
Taktiež nesúhlasím ale s blokádou ciest, aj mňa osobne to veľmi zdržalo a utrpel som finančnú škodu keďže som nebol u klienta včas. Protest podľa mňa nemali vykonávať formou blokády verejných ciest ale napr. vjazdov k štátnym inštitúciam, NDS a pod. Samozrejme to čo dosiahli dosiahli takto pomerne rýchlo, takže účel to splnilo.
devil toto mu zabespecilo aspon 4-5% pokles preferencii…
dialniciar .. keby ti niekto chel odrezat ruky alebo vypichnut oci alebo zobrat rozum .. nebal by si sa toho ako budes dalezit, zarabat a HLAVNE platit dane! … nech si policia dobre rozmysli co spravi lebo aj s ich dani (a nie malych) zije … a ked zoberu zhruba 1000 kamionerom vodicaky tak to vy uz malo celkom slusny dopad vzhladom na ich pocet … aj tak si myslim ze ich pokutovat nikto nebude .. nic nespravili za co by mali byt perzekuovany …
random: ďalší príklad trošku od veci, keby mi to chcel niekto urobiť, budem sa brániť, ale som si nevšimol, že by to niekto chcel tým pár stovkám ľuďom urobiť … pokutovať ich budú min. v KE za to, že stáli tam, kde sa stáť nesmie
No len aby to mýto nepočítali pomocou kalkulačky, čo majú na oficiálnej stránke.
Ak ho zachytia ako neplatiča, tak ho ešte automaticky nemusia ísť skontrolovať - stačí pozrieť do systému, či také vozidlo zaplatilo a či bol odfotený na trase, ktorú uviedol. Ak nie, potom stačí vyslať mýtnu políciu. To by hádam systém za 26 mld. Sk mal zvládnuť…
skôr mi išlo o iné. Prvé dni museli mať vešetci spadajúci pod mýto zapnutú jednotku. Teda pre mýtnu políciu to bolo jasné. Buď má zapnutú jednotku, alebo nemá a sa vyhýba plateniu - stopli ho. Lenže teraz bude aj možnosť, že nemá zapnutú jednotku, lebo má tiket.
dobre Dialniciar … tak predpokladajme v teoretickej rovine ze dostanes sudny zakaz sa priblizovat k elektronickym zariadeniam (nie k elektrickym! takze zapnut svetlo alebo uvarit vodu na caj si mozes) a pracovat s nimi akymkolvek sposobom… predpokladam ze tak ako vacsina tunajsich uziov je tvoja praca aspon trosku spata z IT ci uz ide o maily aleboforum alebo cokolvek ine. A aby sme tomu nasadili korunu tak to vsetko dostanes len za to ze si na tom ci inom fore prejavoval svoj nazor a nesuhlas so sumou ktoru ti uctuje sukromna firma za DialUP. Tak to chcem teda vydiet ako by ta to nasralo.
… este doplnim ze ta na sud dala firma pre ktoru pracujes lebo si pouzil ich pc na cinnost ktoru ti zakazali - teda pisat na fora … proste uplny nonsens …
.. ak by si chcel namietat ze takyto zakaz ti nemozu dat tak si pozri pripad Kevina Mitnika… bol to precedens … samozrejme ze on pachal IT kriminalnu cinnost .. no vela ludi v SR ju pachaju tiez vid nelegalne kopie Windows … ked to pouzivas mal by si platit … to ze to stoji tolko penazi nikoho nezaujima a to moze byt jeden z dovodov buducich represii …
Tomáš, z teba musia mať univerzite radosť Vzdor za každú cenu, ale však to tak aj vo VŠ vyzerá.
rozkvet: Mýtna polícia ale bude presne vedieť, kto zaplatil a kto nie (systém zobrazí údaje auta) a navyše sa to týka len: tranzitu na vybraných 18 trasách do konca marca
random: a výsledok týchto tvojich príkladov má byť akože čo ? moje obesenie za to, že mám iný názor, než ten tvoj ktorý je akože geniálny a dokonalý ?