Dialniciar … ano chem .. su to prve odhady .. ked sa SkyToll chvali kelo sme zarobili tak i ja mozem teoretizovat kolo prerobime … a kamiony jazdia sviatok ci piatok … piatok nakladka v doku v polsku a pondelok vykladka v turecku alebo grecku … jaky problem? … 4,5% nad predpokladom je nic .. keby boli 20% to je ine to uz asi nebude iba fluktuacia … ale aj ja som urobil v prepocte chybu lebo som zabudol ze v tych 9 dnoch boli 2 dni sviatky a 3!dni vikend … ale to aj tak vysledok bude iba kozmeticky … ak budeme na urovni 110mil. eur tak mozeme byt radi .. ale stale nevieme ci ide o vynos s balastom SkyTollu ale bo to budu ciste … no v konecnom dosledku mas pravdu ze to nie je vierohodne a vzhladom na to ze je myto pozastavene tak je to dalsia rana pre myto …
i15: Systém funguje podľa zadaných podmienok, to je viac menej nepokutovateľné, viz racto
random: však teoretizuj, ja ti nebránim, ja len že to nemá zmysel pre mňa za mňa vyvešti slovensku takú katastrofu, že tu bude jedna veľká čierna diera a pohltí sa tu celý vesmír
Dialniciar: posledne tyzdne vidim ze sa pustas do flameware na tomto fore… musim ta poprosit aby si s tym prestal ak zastavas svoj nazor je to ok ale ak osocujes ostatnych uzivatelov nie je to ok…
… nie vsetko musi kazdemu davat zmysel .. ludia robia veci ktore nedavaju zmysel … a i slovo cierna diera je produktom zjavne nezmyselneho snazenia ludi …
… ja to nevestim ja to hovorim ze myto je kopa hovna ktore tu padlo lebo sa chcel niekto nahrabat … a zaplatime si to my vsetci danovy poplatnici …
random: nikto ťa neosočuje … DrX je tu tolerovaný, rovnako kuko6969 tak som pritvrdil aj ja …
i15: ja len konštatujem fakty a stav zmluvy, nie to, či to je alebo nie je správne
keby som nemal info z prvej ruky mozno by som tomuto aj uveril
cele zavedenie myta od vyhlasenia tendra az po dnesny den je jedno obrovske fiasko ktore by si v kazdej normalnej republike odsral minimalne minister…ale u nas nie, minister je z tej spravnej strany a to staci
No ale ste jedna reakcia na F1C0 … na zaver svojho srdcervuceho prejavu si pan premier dovolil prikazovat slobodnym obcanom tohto statu co maju robit a co nemaju robit a poucovat ich o tom ci alebo ne ci porusuju zakon … pan predseda asi zabudol ze je tu 20 rokov demokraticke zriadenie a pravo na obciansku neposlusnost voci nespravedlnosti vid → sk.wikipedia.org/wiki/%C4%8C%C3%ADna) tak uz dvno maju okolo krku kravatu z konopneho lana …
Tvoja nevedomosť žiaľ vôbec nie je sranda.
Štrajovať sa proste nemôže tak, aby si obmedzoval iných ľudí.
Ja byť minister dopravy, nasadená bola technika HaZZ, technika PZ SR, technika MOSR a jednoducho by tých 500 kamiónov z BA bolo za 48h odtiahnutých. A pokiaľ viem, Fico jednal s ČESMAD-om.
Dialniciar: ja hovorim o obcianskej neposlusnosti nie o strajku to mozu robit zamestnanci a odbori ale nie fyzicke osoby podnikatelia ..oni sa mozu ist strajkovat na lamparen … a CESMAD je rovnaka fraska ako cele to myto
hehe … skodaze som sa nesiel pozret na ten hum buk v KE na osloboditeloch … riadne im to tam nandali … v telke to vyzeralo viac ako dobre …
.. presne o to ide pri ONP … blokadou nikoho neohrozuju … pri prejazdoch zahcannych sluzieb a zborov im uvolnuju miesto … a prave statna moc si pouzitim sily podpise ortiel smrti… ver mi ze keby pouzili MOSR, PZ SR (podotikam ze HaZZ sa k nim nemozu pripojit pretoze niesu odtahova sluzba a niesu pod velenim nejakeho debilka z vlady … este stastie …) tak do mesiaca tu mame predcasne volby … toto by si neuhral ani ty ako minister …
Zlacnie nafta, štát príde o 100 mil. € a karavána ide ďalej, random a spol. Uvidíte vo voľbách, … i keď šanca je, že by sa spojili: HZDS (ak sa tam vôbec dostanú) s SDKÚ+SMK+KDH+(Most+SaS), … a inak Packa pohrozil braním VP a kamionisti idú z Rožň. preč a v KE nech si kľudne štrajkujú.