Neozvali sa, lebo v popredi boli skandaly ohladom vyberu vyberaca myta a ten vcas neinformoval o presnej vyske spoplatnenia a o spoplatnenych usekoch.
Ako sa mali ozvat, ked neprenikli ziadne relevantne informacie?
Legislatíva sa vedela vopred, ceny sa vedeli vopred a aj ostatné sa vedelo oveľa skôr.
Je to môj názor, mám na neho právo. Vy si pre mňa za mňa choďte štrajkovať s nimi.
Cize MDPT kona uplne bezchybne?
V tomto áno.
Aj SkyToll kona bezchybne?
SkyToll nie.
Ale MDTP su predsta objednavatelia SkyTollu, cez NDS.
Takže podľa tejto (učiteľskej logiky) ak sa v BA vykoľají električka, tak má odstúpiť minister dopravy. Rovnako tak, ak si do busu MHD v Prešove sadne primátor H. tak má odstúpiť minister dopravy.
Vieš čo Tomáš, k tebe ja sa vyjadrovať nebudem. Ty si pre mňa za mňa aj zjedz Drutarovského múry …
Netreba odstupovat, ale riesit problemy, ktore vznikli. Ked sa policia celosvetovo strapni, zasmejeme sa a ideme dalej, lebo chlieb drahsi nebude. Ale kvoli mytu bude.
Ale to sa vedelo, že bude drahšie. Takže ak si to ty nevedel, tvoj problém.
Predsa tých 165 mil. € sa musí niekde odraziť. Ten výnos má byť 2-2,5x vyšší ako doterajšie známky, už očistené od výnosu pre SkyToll a DPH.
Aspon mi je sudena kultura vyjadrovania. Na rozdiel od Teba
Cize kamionisti ked nesuhlasia, maju sa ist stazovat do sukromnej firmy, napriek tomu, ze firma kona iba tak, ako je prikazala vlada.
Svojim vyrokom si mi pripomenul stupidnu myslienku Vazneho, ze ked sa Ti nepaci platit za cestu, chod inokadial .
Je ti súdená blbosť a ak si nepochopil, bola to irónia: tak podľa teba všetci sú padnutí na hlavu, áno ? Tak potom teda keby si bol zjedol tie múry, mohli ste mať dávno stavbu NK hotovú, lebo chudák PO nemá ani KO. Pán urazený, mne je srdečne jedno, čo si ty myslíš …
Svojim vyrokom si mi pripomenul stupidnu myslienku Vazneho, ze ked sa Ti nepaci platit za cestu, chod inokadial
.
A čo je na tom stupidné ?
Kto nechce platiť, nemusí tadiaľ ísť.

Kto nechce platiť, nemusí tadiaľ ísť.
A co ma robit taky, co denne vozi nieco zo Secoviec do Michaloviec? Platit myto, ktore sa prezerie na splacanie PPP projektov? Ekonomicky efekt z postavenia dialnic na vychod mu moze byt ukradnuty, ked mu naklady rastu o 10-tky percent a kym sa tie dialnice postavia, on skrachuje.
Skrachuje, ak sa neprispôsobí cenami. Tak ako skrachovalo niekoľko desiatok dopravcov v ČR, resp. stoviek v Nemecku. Niektorí hold skrachujú a ľudia zaplatia viac. To je Ficova politika nezvyšovania cien diaľ. nálepiek pre os. autá.
No možno niektorí skrachujú, ale veľa je takých, ktorých životná úroveň je vysoko nadpriemerná, a štrajkujú len preto aby sa neznížila. A ich kamióny som tiež videl v štrajkujúcich kolónach. A keďže robím vo firme, ktorá si dopravu objednáva, viem o čom píšem.
A ešte k tomu tranzitu. Minulý týždeň som išiel trasou PO-Sk (trasa R4)
a aj keď bol večer na ceste plno poľských kamiónov. Asi im to mýto až tak nevadí.
No Presov-Svidnik je naozaj “uzasne kvalitna” cesta hodna spoplatnenia Ja som bol zase minuly tyzden v BJ a na ceste PO-BJ bolo viditelne viac kamionov. Ta cesta 2.triedy, co tam vedie, je miestami kvalitnejsia, ako I/73 medzi PO a SK.

V tomto áno.
Hééj ?
Mne sa nezdá v poriadku, že platíš za celý úsek, aj keď prejdeľ len časť… Teda v preklade, že ak idem po spoplatnenej ceste, odbočím a neskôr sa vrátim a pokračujem, platím dva krát. Popri tom, nás Vážny Fico kŕmi tým, že je to spravodlivé.
Tak Diaľničiar, je to pre teba OK, že si zaplatíš pohár džúsu, odpiješ si, zaplatíš za celý pohár a keĎ si odpiješ druhý krát, tak zase zaplatíš celý pohár…? A nevadí ti to, aj keď ti garantovali, že to je spravodlivé ?