Vas nazor na vladu Smer, SNS, HZDS 2006+

Ja sa tu o politike bavit nebudem a uz dlhsie som nepisal nic ani do IS alebo mailov.
Ale vzdy sa tu dobre zabavim ( v tejto teme)
Moj nazor na Prokopovica je zverejneny tu:
dialnice.info/viewtopic.php?p=7284#7284
(23.7.2005)
Vsimni si prosim tie uvodzovky.

IS:
Urobil si ako si zvazil, ja nezverejnujem, co som si precital v IS a mailoch.
Aj ked su to velmi zaujimave veci.
tesim sa na stretnutia v inych temach, tu sa mi nechce.

Uprava:
kedze niekto pridal prispevky kym som pisal reagoval som na
Dialniciar, Zaslal: Pi 23. Mar 2007, 14:43

A toto mi vadí asi najviac. Ustúpiť jednému Grékovi len kvôli tomu, že on tam vidí “SS”, … to bol teda nápad. :bulb:

IS je napríklad skratka pre jednu stavebnú firmu v SR a dosť veľkú … našťastie, mne to nevadí.

To nie sú aliby, krom toho, mohli ste to zmazať. :bulb: Ak sa to tak niekoho dotklo: ospravedlňujem sa, ale akože, čo sa tu deje posledné dni, tak už je mi to asi aj jedno.

Hlavne, že má každý svoj štýl. Ano, samozrejme. :wink:

Začal Pozorovatel zverejňovať súkromné správy v téme D1 PB. :exclamation: A ešte mu premenejute nick. Čo dostal strach ? Z čoho ? Ale zverejniť niečo môže, on ano, ja nie ? Perfektné.

a co vsak sa to od roku 2004 dialo, tak co sa ti nepaci ? :slight_smile:

a) demagogia ciste zrna, ze polnohospodarstvo by skrachovalo. moja mama robila nepriamo v sektore polnohospodarstva (agrochemikalie, polnonakup) cca 30 rokov a viem to z prvej ruky ako to vyzera s nasim polnohospodarstvom.

tych 55% na dotacie boli kralovske. zvysenie na 70% je prachsproste vyhadzovanie penazi. sa len skladame aby polnohospodari boli strednou vrstvou.

kazdy jeden obcan slovenskej republiky ci uz batola alebo starec na smrtelnej posteli prispieva kazdemu jednemu polnohospodarovi mesacne asi 4500 korun ! tolko su fakty mily dialniciar

b) fico ubral z operacneho programu doprava vyse 300 milionov euro, povodne chcel ubrat 2,9 miliardy euro. cize o to ide

1. asi mas fakt stihomam, ja ta nesnazim presdvecit, ja len konstatujem, to si uz preboha konecne zapis za usi a skus sa to rozlisovat :slight_smile:

Tak hlavne tam nemusia byť dojičky s 9 tis. SKK, traktoristi s 14 tis. SKK. :wink: Alebo si to bez vyskúšať. Ja sa im skladám rád. :stuck_out_tongue:

To bude asi tým, že mám záhradu. A pozitívny vzťah ku krajine.

Mimochodom, tvoje milované Rakúsko ma taký dotačný systém, že by sa nikto nemusel hanbiť. Pri kúpe domáceho traktoru Steyr dostane poľnohospodár postupne 50% naspäť, resp. zaplatí len 50% a 50% štát.

My máme dotácie len na hotové produkty.

Dať 70% je pekné, oproti 100% pre Francúzsko. Ešte stále je to málo.

Fico ubral, ale zase pridal. Na opravy ciest v BA VÚC ide 400 mil. SKK, na ďalšie stavebné práce na školách, zdravotníctve, kultpúre a ŽP ďalšie stovky mil. SKK.

Ak šetriť, tak na programoch sociálnych, rast zamestnanosti a podobne … tam sú stovky mil. EUR vyhodené von oknom ale to si nevšimneš … aby NÚP mali také recepcie a pohostenia, že nevedia, čo majú kupovať, to nie je normálne. Pred otvorením burze práce sú pozvané špičky regiónu, ale tam čo sa konzumuje, to sa na MZV hanbiť nemusia …

hovori sa tomu, ze clovek rad vyhovie a upravi veci aby boli spojny podla moznosti vsetci. a mne osobne bolo jedno ci to bude SS alebo IS a ci je to grek alebo bushman …

su to prachsproste aliby a co sa tyka mazania, poznas az prilis dobre moj postoj, ze ja nemazem temer nic a som silne proti mazaniu!

ad pozorovoatal, tak ako moze kazdy poziadat o zmenu nicku, tak poziadal, aj tvoj nick sa menil a sam to dobre vies, takze toto je normalny proces. dovody neboli kvoli tomu, ze by sa bal, nebud smiesny.

temu PB bohuzial uz isty cas nesledujem, lebo je to jedna z tem, ktora sa v poslednej dobe zvrhla do stylu donovalov.

“diskutuje” sa tam uplne o nicom. a bohuzial dianiciar, v tomto na 100% suhlasim s tu zverejnenym prispevkom, ze kopu tem v poslednom case devalvujes tym, ze tam omielas to iste a reagujes a aj na to ze tam niekto napise bodku…

Z toho si vyvodím záver ja, dovolíš ?

Ale neodpustím si: OK, nech si zmenil Pozorovatel nick. Ale zverejnil obsah IS v danej téme … takže nech ma tu nikto láskavo nepoúča.

A to odkedy ?

Že si dovolil zmazať tisíce príspevkov a sám si mazal stovky feroslavovi, to bolo v poriadku ? :question: :question: :question:

Tiež si sa zmenil až po nejakom dlhšom čase.

Malo to svoje dôvody, však ? Ale teraz to píšeš, ako keby odjakživa si ty ani 1 príspevok nezmazal.

tiez ta zverejnenie nepotesilo.
A ty si nezverejnil jeho IS ( mozno aj, ale aj ine!)
Co sa tyka nickov a IS ste si teda kvit.

Ked mi tu spinave pradlo plieska po nose musim ho zial upratat.
Aj ked ma to moc nebavi

volil som inu stranu, tiez kvoli urcitym ludom

extremistov typu sns nemusim
hzds vieme co robili sa svoju eru, takze nie
smer je kopia hzds, statostrany, strany 1 cloveka. mam prirodzeny odpor k ludom, co vsetkemu rozumeju, kvetnato rozpravaju presne to, co posluchacom vyhovuje. ked si vsak ich reci rozmenis na drobne…

ze su krokom spat si myslim kvoli stylu politiky - politickych dohod, kvoli zmeny postojov zped volieb a teraz, a hlavne kvoli hobby premiera : moc, % z prieskumov a zmenu retoriky podla potrieb.
jeho zahranico-politicka orientacia sa mi tiez velmi nepaci, ale na hodnotenie je este skoro

btw. Dialniciar, vobec nemam nic voci Tebe, naopak, vazim si Ta, aj Tvoje nazory. to vsak neznamena, ze s nimi musim suhlasit (hoci okrem tejto temy je to celkom casty jav :slight_smile: )
vol toho, koho uznas za vhodne, je to slobodne rozhodnutie kazdeho cloveka. nekritizujem Teba, ale vladu.
kritizoval som aj minule volebne obdobie, napriek tomu, ze vladla strana, ktoru som volil. a tiez sa nemozem zmierit (o. i.) s prokopovou (ne)cinnostou.. :unamused:

Ďakujem za tento názor, ja tak nejak podobne zmýšľam. A to, že okrem tejto témy sa väčšinou zhodnem s väčšinou, tak to je presne vystihnuté, že politika na Slovensku ešte dokáže ľudí rozhádať … :unamused:

dialniciar: rozhadat mozno teba, ja sa svojim sposobom ukrutne bavim :slight_smile: tema o mesik tu nechodi, tema o donovaloch uz tiez neni co byvala, tak co s nacatym dnom ? :slight_smile:

.

Ja som zverejnil IS, od tých,ktorí mi napísali, že to môžem zverejniť, ale nie zdroj. Tie IS som nedostal od Diaľničiara alias Dy alias Eminem alias Diaľničné Fakty alias Neviemčojetozavtáka :wink: ,ale od iných. Ďaľšie už zverejňovať nemienim, toto stačilo.
Ja som mal nick Pozorovatel a požiadal som o zmenu, kde som aj slušne vysvetlil prečo. Je tu veľký rozdiel. Ja som sa tu neskrýval naraz pod nickom Pozorovarel aj fh. Je to transparentná zmena a každý kto to tu číta jasne vidí, že som zmenil nick. To je celé.

Hádanie a hnev by som odlišoval. :bulb: Iste že sa hádam, ak nesúhlasím a stojím si za niečím. Keby som si za tým nestál, tak sa nehádam, len nesúhlasím, lebo môže ísť o môj pocit. :arrow_right:

Rok 2006 - pocit, že PPP nebude, že sľubov bude viac, príprava naďalej nulová. A preto som ja SDKÚ nevolil.

OT: Čo s načatým dňom ? Neviem, pred 3 dňami mi zdochol jeden z dvoch mojich psov, mal krásnych 12 rokov. Toho som si kúpil ako som sa sem vrátil. A prší vonku, je zamračené, leje, neprší … a je piatok, to je pre mňa ako sobota. :stuck_out_tongue: Takže ja mám času na toto fórum, ale večer idem na oslavu … tak si možno spomeniem na teba. aquila = aquil = druh zahraničného vína. :bulb:

Sorry, nevedel som presne , od koho bola ta IS.
Opravujem, nie ste si kvit.

To je v pohode :sunglasses: , ja by som si to ani nedovolil, keby mi títo ľudia jasne nenapísali, že to môžem bez uvedenia zdroja zverejniť. Takže nič som neporušil a tých, čo môžem zverejniť je oveľa viac než tento zlomok. Jeden nemenovaný užívateľ sa o ne zaujímal, ale tiež som mu poslal toho dovoleného len malé percento a bez zdroja. Pekne sa zosobotnilo, prajem všetkým príjemný víkend :sunglasses: .

tak nejak. mna nastve iba to, ked ma niekto silou-mocou chce presvedcit o svojej pravde.
ale taka prijemna diskusia? :smiley:

Zverejnil si IS, ktoré som ti poslal, aj keď cez iný nick. Aj keď bez zdroja, tak predsa si ich zverejnil. A jasne som ti napísal, že to robiť nemáš. Toto si zapamätám ešte na dlho. Takže sme si kvit B;, len to by si sa nemohol nechať ujsť. Dostal si IS k PB od: Diaľničiar, Antimander, Adoas, Alexander Velky a garantujem Ti, že okrem Diaľničiar si ju dostal ešte od jedného z týchto 4 a to znovu cezo mňa. Namiesto toho, aby si si vážil viac informácií, tak si ich vypustil von. Dohromady žiadna informácia, ale vypustil si ich von a ono v praxi nie je veľa ľudí, čo sa v tom vyznajú, takže si ma krásne zhovadil, ale to ty rád. … :wink:

Prajem aj ja pekný víkend. :bulb:

Je jasné, že neuvediem celú IS, ani zdroj, keď som bol o to požiadaný.
Ale jeden príklad: “Verim v diskretnost - mozes povedat komu chces, ale zdroj si nechaj pre seba.” a ďaľšie. A boli od rôznych prispievateľov, zdôrazňujem, že rôznych… , ďalej to nebudem rozmazávať. :sunglasses: , viem svoje. [/b]

:wink:

Bingo!

Ešte tak v pozadí Slota, ktorý si prepočítava chechtáky za provízie, keď sa dielo zdarilo :laughing: .