Alebo vieš čo, máš pravdu devil: my sme bezchybní všetci. Niet nad nás. Nado mňa. Ha ha ha … Višňové ano, R7 nie. Aj ťa rozrhať od zlosti môže aj s kaviaristom aj s celým redakčným tímom feroslava … presne pre tvoje zmýšľanie dnes je SDKÚ tam, kde je …
A ja ti to naozaj vrátim … pretože to si prehnal. Ale to je zase typické extrémnej pravici: urážať bezhlavo, lebo niet argumentov.
A nakoniec: ja som sa odtiaľto pre komunistov vysťahoval. Dnes je SR v EÚ, je to ľahšie: vysťahujte sa, lebo tu je to úplná katastrofa. Dodnes nebola, ale dnes je, lebo je tu Smer. SNS a HZDS. Úplná katastrofa. Rýchlo cestujte, lebo zajtra sa zatvárajú hranice. To ste nevedeli, no ja ano. Veď letisko sa neprivatizuje, železnice tiež nie … diaľnice sa stavajú pre všetkých, ale hlavne pre Slovensko.
Takéto demagógie píšu niektorí prispievatelia na www.sme.sk …
2 dialniciar: lebo slovaci su lahko manipulovatelny velka cast ludi co volila fica je na tom v konecnom dosledku velmi zle…
teraz to poviem vylgarne, ale inak sa to neda .. tak ako ich odrbaval meciar, tak ich odrbaval dzurinda, teraz ich odrbava fico a odrbe ich dalsi “spasitel”, ked ich fico prestane bavit a nebude im strkat pecene holubz aspon v sluboch …
a tunak nie je forum extremne pravice dialniciar, skus si najprv precitat SVOJE prispevky …
dialniciar, sam vies, ze dialnice by v tejto faze takto stavala kazda vlada a prave keby bol dzurinda vladaol, tak sa mozno stavia aj o 50% viac sam to dobre vies ze fico sa s tym malym pokrokom moze schovat
Vieš aquila, žiaľ, ja ti neviem. Keby tam bol Prokopovič, … veď to bola politika 4 ročných sľubov a to on pre Stropkov sľúbil aj železnicu (ti si nevedel, že ?) … tak aspoň tá varianta R4 …
Dnes nestavia žiadna vláda pre chabú prípravu. Rozostavia sa niečo dnes, niečo v ďalšom roku, ale zásadný posun bude v r. 2009-2010 a predpoklad pre ďalšie roky. Dnes aj keby si dal na diaľnice 50 mld. SKK, tak to neprestaviaš. Maximálne 22-26 mld. SKK na výstavbu, 1 mld. SKK na údržbu (opravy stredísk údržby ale pre nutnosť tendrov by to bola max. 1 mld. SKK aj s vozidlami), 3 mld. SKK na vozovku na D2 a väčšie opravy podložia by sa pre tendre riešiť nedali v tomto roku …
Na diaľnice by podľa môjho názoru tento štát mohol nájsť:
štátny rozpočet - 10 mld. SKK
eurofondy - 10 mld. SKK (už sa nedá do r. 2013)
PPP - spolu 2 úseky D1 a D4+NO v hodnote 160 mld. SKK na 6 rokov - ročne 27 mld. SKK
úvery pre NDS - bez problémov do r. 2010 ešte 20 mld. SKK
elektronické mýto - 5 mld. SKK ročne a celé dávať na úvery a PPP
Ročne: 45 mld. SKK
Ale to by sa nemohol zvýšiť rozpočet MPSVR v tomto roku o 10 mld. SKK, zo 40 v r. 2006 na 50 v r. 2007.
Program Veľkého a Milovaného Vodcu v Severnej Kórei bol čchu-čche, t.j.
sebestačnosť. Dnes je tam taký hlad, že je tam kanibalizmus, aj keď majú nejaké diaľnice, po ktorých nikto nejazdí.
Tzv. vodcovia nahlas delarovali ako milujú svoj štát, resp. chcú tomuto národu len dobre (ale najskôr sebe ) , takí boli aj Hitler aj Stalin a ďaľší, neváhali použiť armádu , alebo políciu voči ľuďom, lebo štát bol pre nich bohom a oni sa sním stotožňovali. A aj u nás je počuť reči typu “nech štát ukáže svoju silu”. Vždy to smrdí totalitou, či už červenou, alebo hnedou.
Sympatizovať človek môže na maximum len ak je člen nejakej strany a to ja nie som.
Sympatizoval som v minulej vláde s väčšinou programu ANO, nie však s jej hlavnými lídrami. Takisto som sympatizoval a sympatizujem s Bugárom z SMK. Takisto sympatizujem s Mikolajom ako s osobou. Takisto s Vážnym, ale už oveľa pomenej so stranou Smer či SNS. Mám vážne výhrady voči vedeniu lokálnej politiky strany Smer na Záhorí. Mám také isté výhrady voči SNS. Podobne som sympatizoval a sympatizujem s pani Radičovou, Kukanom a to pre ich osoby, nie pre ich stranu.
Nesympatizujem s HZDS, v podstate len prvé roky 1994-1995, potom už nie.
A mám zásadný odpor k stranám ako KDH či hnutiam Slovenská pospolitosť a podobne.
A KSS by som zakázal.
Volil som Smer, ja nemám problém to priznať, ale nie som ich bezhlavý sympatizant. Ja som volil HZDS (prvýkrát), SDKÚ (vtedy tuším SDK), ANO a teraz Smer. Nie pre strany a ich lídrov. Ale pre obsah programu, zliahnutie minulej vlády a niekoľko osobností.
Ideálne (pre mňa a SR) by bolo, keby tu 20 rokov vládli 2 strany, SDKÚ a Smer, každá po 30% hlasov. Reálne by mali v NR SR ústavnú väčšinu.
A s kým ešte sympatizujem a som ho 2x volil je: Gašparovič. A ešte sympatizujem aj s Figeľom. Beňovou atď.
Ale nie so stranami, to je silný omyl a často aj samotných lídrov jednotlivých strán, čo ma lákajú k vstupu.
Za posledných pár desiatok minút mi prišli 2 IS a 3 e-maily k tomu, že sa nemám rozčuľovať pre politické témy … môžem všetkých uspokojiť, že ja sa nerozčuľujem.
Sorry, ze som mrhal tvojim vzacnym casom.
Ale uz dlho som nic k politike na fore nepisal, takze urcite nejde o celu dobu.
Tak kto je demagogicky?
P.S. volit som bol, tak podla teba pravo na to mam.
A:
Ak mas problem, co som pisal tebe a inym uzivatelom cez IS to ine kafe.
Inak IS je skratka pre interne spravy a podla mna nie je celkom koser
to bez suhlasu zverejnovat - teraz myslim najma tvoj prieskum.
tak by som to neformuloval, kazdopadne su lahko manipulovatelny a este sa nedokazu postavit na vlastne nohy. hold deformaciu mysle po komunistoch bude treba napravat mozno aj 5 generacii
vedel ze slubil aj zeleznicu, cukrar toho nasluboval dost, od zelektrifikovani humenneho a zdvojkolajeni X trati a X obchvatov a ? co myslis, zboznujem ho ? nie
a to co vypisujes za fica nebude. za dzurindu by to bolo sam si pisal, ze SDKU chcelo na 2007 vyrazne navysit rozpocet a aj zlepsit pripravu len fico to blokuje a zobral z vystavby infrastruktury vyse 10 miliard korun a pridal to polnohospodarom, co sa rovna spalenie penazi v novakoch
dialniciar, bohuzial ty si nevsimas, ze my sa tu ozaj moc nevzrusujeme a nenahanem tu body pre ktorukolvek vladu ale robis to ty:) ale to som ti uz hovoril, ze nedokazes citat ani len cudzie prispevky nieto vlastne …
IS: Ja som zase zvážil, že som vynechal podpis, dokonca som upravil viaceré texty a zrovna ty si bol ochotný to aj rozvíjať. Kde je problém ? Ale problém nemám.
A k demagógii: popísali sme cez IS veľmi veľa, poznám tvoje politické názory, respektíve viem, čo si mi písal a tieto IS tu nezverejním. Tak si ich najprv prejdi. Nerob zo mňa blbca. Ty si až po dlhých diskusiách a mojich argumentoch uznal, že Prokopovič “nebola najlepšia voľba SDKÚ”. Ale nie každý je taký inteligentný ako ty a väčšina ho považuje sa dobrého ministra. A o tomto to je. O tom, že stále musím len niečo vyvracať a ešte sa to tu nepáči, ale nech.
Ja som túto tému nezaložil a ten, čo ano, definitívne odišiel. Realita.
dialniciar: problem je priam obrovsky, interne spravy sa pre nieco nazyvaju interne, inak to boli predtym SUKROMNE spravy.
to ze si vynechal podpis su prachsproste aliby, lebo kazdy ma svoj styl vies ?
a s tym prokopovicom a uznavani argumentov, preboha dialniciatr SPAMATAJ sa! tunak na cukrara nepadlo ani jedno dobre slovo od kedy toto forum existuje, tak co KLAMES!
nemyli si ze si zozral vsetku mudrost sveta, vies ?
taktiez NEKLAM, ze koksoklam definitivne odisiel! nie kazdy ma mrte casu prispievat 24/7 na forum…
Malo byť. Nebolo od r. 2004. Neveril som tomu, to je celé. NEVERIL.
a) dal poľnohospodárom a rezortu práce, ja to vidím. Ale súhlasím s tými poľnohospodármi. Ale to ty nepochopíš, pretože už som tu X krát vysvetľoval svoj názor, že najprv treba reformovať v EÚ politiku poľnohospodárstva a až potom jednotlivo, inak naše poľnohospodárstvo skrachuje. Inak teda zrovna Jureňa priviedol ku krachu ress aj družstvá.
b) Fico dal viac peňazí ako prestavia. To je fakt. Na čo mal dať 30 mld. SKK, keď neprestavia ani 18 mld. SKK.
Bohužiaľ, ty si ten posledný, čo ma tu môže poúčať.