Vas nazor na vladu Smer, SNS, HZDS 2006+

Po preštudovaní problému, … Jahnátek by mal odstúpiť a mali by ho preveriť orgány činné v trestnom konaní. :bulb: Takýto človek nemôže stáť na čele rezortu, ktorý dosádza svojich ľudí do podnikov s hodnotou stovky mld. SKK … :bulb:

a este aj ludi, co boli trestne stihani idu do energetickej regulacnej rady :wink:

To je ten úrad pre reguláciu :question:

ano je to regulacna rada URSO … teda ti co rozhoduju o cenach regulovanych energii …

ale to je v pohode, len dneska sa prevalili dve nominacie ludi co maju dokoncene uciiliste na plus minus vyznamne posty. napriklad poradkyna generalneho riaditela carga …

a to su zrejme len spicky ladovca … ale mna to uz vooobec neprekvapuje :wink: vsak ked moze byt kryptokomunista volf za predaj SDSS smeru v dozornej radu telekomu tak je mozne vsetko ..

vysvetlite mi prosim niekto, ako moze byt 40 % obyvatelstva ako stado oviec… :question:
ved to oci kole co tito robia… :unamused: :exclamation: :exclamation:

No, hlavne, že tí predtým boli čístí ako ľalie, však ?

a uz sme zase u toho znameho… vsak aj ti druhy kradli :unamused: takto sa fakt nikam nedostame…

ficova vlada je v politickej kulture posun o 8 rokov spat do meciarovych casov a to sa sudruh fico rozdrapval, ako bude ministrov odvolavat len ked spadne listok … hodl komunista, toho novym kuskom nenauci nikto :unamused:

Bol si to ty, kto by najradšej zatváral tých, čo riadili za Mečiara, tak sa najprv na seba pozri.

a vyluceje sa to snad ? na tom trvam, tie tunely sa mali vysetrit. tam SDKU zlyhali na celej ciare ..

a v com sa mam pozriet na seba zase preboha ? ze hovorim pravdu a ze hovorim co si myslim jedna aka je vlada ?

Tak teraz si sa ale krásne dostal. Chacha. :bulb:

Lebo na jednej strane môžeš bezbreho kritizovať Mečiara a jeho činy … ale ti vadí, keď ja spomeniem že čo robili za Dzurindu, tak to považuješ za vracanie sa napäť, ale zrazu ti nevadí, že by sa aj ich kauzičky išli prešetriť … veď ty si napitý, ty meníš vyjadrenia jedno za druhým a ešte mne pripisuješ, že pijem … :wink:

dialnicar: sorry, ale dostat si sa mohol akurat tak ty :slight_smile:

mily moj dialniciar, skus si precitat poriadne veci co pisem. nikde som ani len pol slovnkom nespomenul, ze nechcem presetrit dzurindove kauzy, skor naopak. sam to dobre vies :wink:

a preco by som mal byt napity ? ze nehudia smeracku pesnicku ? jezkove oci, sa spamataj :slight_smile: a kde som ti pisal ze pijem ?!? preboha citaj poriadne :wink:

Zlodej kričí, chyťte zlodeja. :bulb:

mily dialniciar, sorry, ale uz to fakt prehanas a spravas horsie ako decko :wink:

Nie, nepreháňam. To si ma ešte nevidel nahnevaného.

neboli cisti. a kym to budu prislusnici ludskej rasy, ani nebudu. je to zakladna povahova vlastnost isteho % ludi, tej skupiny, co sa vacsinou dostavaju na take pozicie… :frowning:

snazim sa triezvo pozerat na veci, lebo mi nie je laghostajne, aki ludia su na cele statu. lebo aki su tito, taki su aj ich nominanti, pripadne ovela horsi. a z toho hladiska si myslim, ze tato garnitura je krok spat.

tym nechcem povedat, ze schvalujem vsetko za minulej vlady, ludia ako Rusko, Prokopovic a este zopar tam nikdy nemalo co hladat…

To, že je dnešná vláda o krok späť si však myslíš len preto, že si nevolil žiadnu stranu z tejto vládnej vládnej koalície. :bulb:

dialniciar: neutoc, ono tato vlada je minimalne dva kroky spat aj oproti minulej. tolko skandalov tak rychlo nestihli urobit ani dzurindovci. takze je to len objektivne zhodnotenie reality

Taktiež si ich nevolil.

dialniciar, nie je sme v komunizme, ze ked niekto niekoho nevoli alebo ked vobec nevoli je spolocensky neprijatelny :slight_smile: to nie je argument :wink:

no skus nam povedat v com je terajsia vlada lepsia ako minula (a tym nemyslim viac skandalov na casovu jednotku a viac klamestiev a viac nesplnenych slubov :laughing: )

Ale ano, je to argument. Každý normálny človek vie, že keď niekto vôbec nebolí, tak nemá právo nič kritizovať. A mysli si, čo chceš. Mimochodom, predstav si, to že v niektorých západoeurópskych krajinách sú voľby povinné. :exclamation:

Táto vláda má na splnenie sľubov 4 roky. :bulb: