Stačíte čítať toto fórum ?

Sorry, zle vidim, 5800 a nieco… fakt .

300 prispevkov za dnesny den, neprehanate to trochu? :smiley: V praci som takmer nic nespravil :slight_smile: . Nechcem vediet to cislo, ked sa vratim z dovolenky :sunglasses:

Ja mám 3 mesiace voľno. Predtým som o fóre ani nevedel. :sunglasses: A na dovolenku idem aj ja ďalší týždeň, veď ja som bol šokovaný, že tu je fórum čisto k diaľniciam a je tu tak veľa príspevkov. To je fantázia. že vás to baví ľudia.

Kedze je tu na fore zopar odbornikov a zvysok slusni ludia, co sa zaujimaju o dialnice, tak pokial tu nie su hadky, diskusia je na pomerne slusnej urovni. Oproti ostatnym diskusiam napr. na sme.sk :unamused: . Iba preto to tu stale “fici” :slight_smile:

Súhlasím s tebou.

Od môjho posledného prihlásenia tu pribudlo 225 príspevkov a to je za pol dňa nejak veľa. :bulb: :unamused: … no nič idem čítať.

Teraz sú niektoré témy “hot” tak sa diskutuje o dušu :slight_smile:

a praca stoji… ach jaj :slight_smile:

jj :smiley:

nestiham, a to tak ze absolutne. vcera som iste thredy rovno odignoroval, lebo jednak tam bolo kopu balastu a jednak clovek ak chce byt trosicku produktivny v pracovnej dobe, tak sa to neda :wink:

súhlas :smiley:
ja ignorujem MT úplne a také kde je balast tak len “prebehnem”

..mi o tom porozpravajte… a to vacsinou iba citam, prispievat ani nestiham :slight_smile:

obcas ma celkom stve, ze je tu vela prispevkov OT a zvrhava sa to do osobnych konfliktov. kto to ma preskakovat a hladat co je k teme? :confused:

OOOOOOJJJ… 2032 nových príspevkov.. asi som trocha zaspal… Aspoň vidno ako to vypadá keď človek nemá čas :slight_smile:

Neviem kam to napisat, viac by sa hodilo o tomto fore. Neviem ci to uz niekto tu neriesil (zda sa mi ze som to niekde uz cital).

Takze :arrow_right: , prihlasim sa a vidim hned pocet novych prispevkov, pekne vyfarbene na oranzovo. Pridem pred temu, ktoru si chcem precitat, a mam dilemu. Vidim ze tema na napriklad podstranky (…7,8,9), neviem vsak kde je moj posledny precitany a prvy neprecitany prispevok. Ak kliknem na podstranku 9, moze byt ze som vynechal nejaky na stranke 8, ak vsak dodatocne na nu kliknem, vsetky prispevky su uz oznacene v danej teme ako precitane a potom uz mozem hladat iba podla datumu.
Funguje to dobre ak najprv kliknem na stranu 8. a potom 8. prip.9 ale to sa mi ako riesenie celkom nepozdava :wink:

Poradi niekto?

treba tuknut na tu malu oranzovu sipocku vedla nicku v poslednom stlpci :slight_smile: ta ta dovedie k poslednemu prispevku :slight_smile:

Stačíte čítať toto fórum ?

:laughing:

teraz som rad ked si prejdem narychlo par tem.

Ja práve teraz stíham. Ťukol som si na Prihlásiť ale neprihlásilo ma. A nové príspevky zmizli :laughing:

Aaa fakt, dakujem funguje :wink:

puff dady: dialnice.info/viewtopic.php?t=5718

bol som tyzden prec a mam tu 480 neprecitanych … asi si prejdem len zopar :slight_smile: