Ja som tu v podstate týždeň-dva oveľa menej, až teraz na sviatky mám viac času a viem, že ako som sa sem párkrát prihlásil, tak tu bolo od 80 do 125 nových príspevkov a spolu to robilo cez 500 … ale mám fórum viac-menej prečítané. Nájdem si raz za čas a prebehnem si každú tému na fóre, už mám na to svoj systém.
Hmm, systém mám tiež, len už sa občas pristihnem, že niektoré témy úplne vynechávam. Začínám mať pocit že čítať toto fórum celé sa už vyrovná aj nejakej part-time job
mapman, ja som to uz pisal vyssie. ja uz nestiham dlhodobo citat ani tie veci co ma zaujimaju a to som admin, ktory by mal mat aky taky prehlad zuzujem zaujem
Uz som prisiel na to ako stihat forum, po prihlaseni ( mne funguje zasadne na druhy pokus az) ukazuje pocet pripevkov nula Rad by som Vam doprial pohodicku ako mam ja pri citani prispevkov, co si nejadete, nemate
PS> Blbne to len mne v Mozille??? Predtym v Maxthone to neblblo
OT: kokso, skus vymazat cookies a potom sa treba prihlasovat na dialnice.info , tak cookies mozu blbnut ..
Diky Skusim
Inac ja som ten Koksolam aj ked si ma prekrstil na koksoklam
Uf, nebol som tu 2 a potom dalsie 2 dni a zakazdym skoro 200 novych prispevkov. Neuveritelne sa to tu rozrasta, navyse uz mame temu s vyse 1000 prispevkami
.
Podľa mňa sa tu diskutije o kope zbytočností a potom je málo času na podstatné…
To preto, lebo je to zaujmove forum, nie odborne forum … ci su to zbytocnosti je potom tazko takto charakterizovat, ked sa tu stretnu ludia s roznou urovnou znalosti a zaujmu.
Urcite je tu aj nejaky balast, ale do velkej miery je to hodnotne forum plne kvalitnych informacii.
mel : ja som úroveň ani kvalitu tohoto fóra nespochybnil !
3.903 nových príspevkov
Vítame späť Diaľničiara
Dobre vidím??? dialničiar je späť ??? . . . aj ja sa pripájam…vitaj späť
len tošku nechápem čo napísal
Že od jeho poslednej návštevy pribudlo 3903 nových príspevkov…
aspon ze vieme, ze dialniciar zije a kronika sa zase raz ukazala ako vysoko doveryhodny zdroj
aha…fúha tak prečítať všetkých nových príspevkov by trvalo aj deň…
A Dialničiar ako sa tu plánuješ dlho zostať?
ja niekedy nestiham citat, ked nie som tu par dni. a to staci take vyjadrenie fica o tunely Visnove
dufam, Dialniciar, chvilu sa zdrzis
Vítam aj ja späť Diaľničiara!
Chve, 3800 a nieco prispevkov, to ste sa s prepacenim “posra..i v kine” ? A Inac vitaj Stefan nazad