Ja uz citam len to co ma zaujima, niekedy kliknem po prihlaseni a je tu cez 100 novych prispevkov, kym precitam tie co ma najviac zaujali, uz pribudlo napriklad dalsich 7.
Inac sa to stihat neda, raz som si dal jeden den cisto len klikanie na fore a vtedy to postacovalo, clovek cital vsetko, mal cas zaregovat. Ale kedze ja nemam az tolko casu, musim si uz vyberat.
Veď to, že pomaly týždenne je 1000 nových príspevkov, ja už ani tú tlač nesledujem celú. Sa mi zdá, že tie týždne idú akosi rýchlo, lebo vždy he utorok/streda, čo sa venujem na maximum cestnej sieti a ono už prakticky hneď v ten deň je tam halda nových príspevkov, nových otázok.
Ale je to presne ako hovoríš, ja kým niekedy napíšem dlhší príspevok, tak mi príde 10 IS a pribudne tu 10 príspevkov a to sa fakt nedá.
Raz som si dal námahu a spravil som zoznam hlasovacích otázok bez sekci OTF a OT a potom som všade zahlasoval. To je tu: dialnice.info/viewtopic.php?t=4166 a preto ja mám aj zoznamy tém v sekciách, ktoré moderujem, aby som sám rýchlejšie našiel, čo hľadám. Je to sebecké, ale čo už.
Citam kazdy den, sekcie ktore ma zaujimaju. Akonahle sa jeden den vynecha, je to horsie, lebo kazdy den je cez 100 prispevkov .
Ale na druhej strane sa tie prispevky vzdy prelievaju, to znamena ze jeden den je v “tych mojich”, ktore citam pravidelne a vsetky, zopar prispevkov, na druhy den zase velka kopa .
Cize niekedy stiham viac niekedy menej. Horsie to bude ked sa vratim o dva tyzdne z dovolenky
ostatne viac-menej pravidelne, aj ked si vyberam, ci si precitama co nie, ktore sekcie ano a ktore nie, a co aka tema… vecsinou si precitam o tych usekoch, ktore poznam, presiel som nimi alebo ktore sa ma nejakym sposobom dotykaju…
aaa, monitoring tlace.. ten necitam, vecsinou su tie prispevky pozanasane v spravnych temach, takze to citam iba prilinkovane, ked sa ma to nejako dotyka, alebo ma to zaujima…
je toho vela, denne je vela novych prispevkov, nedajboze aby somsiel na dovolenku, ako som bol v juni, to som jeden den iba cital..
Cele forum precitat nie je v mojich silach, musel by som tu byt od zaciatku.
Ale posledne dni-tyzdne tu naozaj pribuda viac ako 100 prispevkov za den a v niektorych temach cele strany novych prispevkov, takze je to narocne uz aj v bode cislo 2 pre mna.
Ja z kazdej sekcie citam par tem.
Obdivujem ludi, ktori to tu stacia aj citat a este sem aj prispievat vo vacsej miere, lebo ja k takym urcite nepatrim.
ja uz ani nestiham citat co ma zaujima, tak zuzujem okruh zaujmov
ale je to kusok problem, kedze ako admin nemam potom prehlad co sa deje. takze az niekto nieco chce, tak plz bud cez IS alebo na mail. lebo takto to nedokazem odsledovat
Mno doteraz som stihal, od teraz uz nebudem Ale myslim si ze pre normalne pracujuceho a baviaceho sa cloveka to nie je v jeho silach… Aj ked pre mna je to tu vzdy trochu relax a clovek si rozsiruje trocha znalosti…
Nečítam české diaľnice, možno z nich tak 10-20%.
Nečítam ani všetky témy k slovenskej diaľničnej sieti, možno tak 60%.
Inak čítam za nejaké obdobie postupne celé fórum.
Nečítam českú sekciu a stavebné firmy. Čítam len to, čo ma zaujíma a z MT občas len nadpisy. Ale odišiel som na týždeň a mal som 800 nových. Neuveriteľná rýchlosť.
Hmm, tak dnes som sa tu objavil po zhruba 60 hodinovej neprítomnosti a mám takmer 250 nových príspevkov, tzn. ja už prestávám tiež ako mnohí stíhať čítať všetko, pri tomto tempe to skrátka ani nie je možné Nu čož, veľa príspevkov je pre fórum OK…