zase flame, zase ta ista otazka, zase ti isti akteri v kazdom vlakne o tom istom.. spojenie BA-KE, Regionalne rozdiely, D1 turany-hubova, D1 LL-HP, D1 LL-DS, D1 vseobecne, D3 vseobecne, D3 skalite-svrcinovec…
ak sem niekto zabludi a zisti, ze sa tu v 90% prispevkoch hada 5 ludi o tom istom uz 5 rokov, tak si teda musi pomysliet. ale asi je toto cielom niektorych trollov - aby klesla uroven fora.
no nehovor, keby si ty bol objektivny tak by si nemal o com pisat. ZA kraj 11,39 % hdp. schluss, finito. nie je o com, je to prijimatel vselijakych specialnych dotacii za nadmorske vysky, stimulov na priemysel, najvacsi prijimatel infrastrukturalnych dotacii. ale decentralizacia nie, myto platit tiez nie.
.
ano okorec budeme vam to vyhadzovat na oci, tunely, mosty, tunely. napokon aj tak sa tu toho az tak vela nedeje.
Kludne to donekonecna opakujte, ak vas to tak velmi uspokojuje a bavi, ale prosim zasierajte tym len jednu temu. Myslim, ze to je zelanie väcsiny uzivatelov fora.
presne tak, uz som to tu minule pisal ale skoncilo to v kosi, toto forum je absolutne necitalne kvoli dvom trollom ktori maju potrebu zakadit polovicu tem…zalozte im extra temu kde sa mozu odbavovat a inde nech je konecne prosim normalna diskusia…
Som rád, že nie len ja som znechutený správaním DRX a devila. Ja som už dávnejšie prestal prispievať práve pre tieto flame tých dvoch exotov. Fakt, keď chceme udržať trochu úroveň tohto fóra, a dozvedieť sa niečo aj o výstavbe a plánoch dialnic, poprípade sa dočkať zaujímavých fotiek od jednotlivých nadšencov. Chcem ešte raz doslova poprosiť drx a devila, nech nás ušetria od ich vyplakávaniu na tomto fóre, ako sa krivdí “vraňarom” . Je pravda, že na sk existujú rôzne lobistické skupiny, rôzne Gorily, a čo ja viem čo, ale na riešenie týchto problémov určite nie je vhodné toto fórum, a nič sa tým nezíska, len odradí veľa záujemcov o informácie okolo dialnic. Ináč fakt toto celkom zaujímave fórum je o ničom.
tak tak, osobne tiez nemusim zopar prispievatelov a tiez ma nezaujimaju nekonecne uvahy typu “preco spadol most” v teme janovce-jablonov nadavanie na media a mohol by som pokracovat. no tak som prestal tieto pre mna nezaujimave temy citat. tato tema nie je ziadnom konkretnom useku a zacala sa debatou ci TO da stihnut do 2010. vtipne, zenano. takze komu sa tema nepaci nech urobi to co ja.
Devil, dobre no, ale táto téma je o tom, kedy bude…, ale nie o tom ako Bratislava a Považie odrbáva Košice. Takže ak chceš, založ si tu tému a tam si píš tie Tvoje bludy do nekonečna, ale ver mi nik by to okrem DRx nečítal, ani nereagoval na to. Lenže bohu žiaľ vy sa naplienite do každéj témy, takže to v podstate ak človeka zaujíma, musí čítať tie Tvoje bludy. Takže pre trocha korektnosti, skús vždy reagovať k téme, a ak cítiš potrebu sa vyjadrovať k niečomu inému, založ si tému.
jeeej, tolko pripevkov. to muselo byt od blavy po |-|3ysl…cko riadne hnusne pocasie. Tu svietilo slniecko, takze mi ta konstruktivna diskusia usla. Ale beriem na vedomie:
blavaci mozu knucat, ako ich “vsetci ostatni okradaju” na daniach
|-|3ysl…ci mozu knucat, ako maju “styridsattisicove visnove intenzity” a nikto im nedopraje tych par desiatok km LACNYCH tunelov
este aj bystricania mozu knucat, ako velmi “by chceli” tunely do RK
ALE kosicania nemozu poukazovat na fakt, ze od vzniku tejto bananrepubliky minimalne do r 2007 tvorili druhy najvyssi HDP, a za to sa tu postvilo uzasnych 7km dialnice.
Nehnevajte sa na mna, aj za cenu rizika, ze sa dostanem na blacklist fora, musim sa ozvat. Tie vsetky prispevky, ktore su vam trnom v oku, su k teme, kedy bude spojenie BA-KE. Keby nebolo trasovanie zvolene podla chorej nacionalistickej koncepcie, tak by uz spojenie BA-KE davno bolo… Ved vsetci to tu vieme, akurat si zakryvate oci a dookola lestite ega pseudoargumentami… BA-NR-ZV-LC-RV-KE mohla byt suvisla dialnica uz v 2005.
neboj na blacklist sa nedostanes pokial sa nenadava a vyslovene neuraza, a su tu hociake argumenty, nie je dovod, kazda strana ma istu cast svojej pravdy..
ja si skor myslim, ze keby sa tolko nerozkradalo a robilo kontinualne, tak je juh aj sever uz davno porieseny ..
aquila: no ano, betonovoestakadovej lobby vyhovuje nacionalisticke trasovanie zvolenie pocas Meciarovych cias. Pozri si rozdelenie krajov, ktore bolo vyslovene ucelne vytvorene, aby za ziadnych okolnosti nemala v nejakom kraji nejaka mensina vacsinu (TT, NR…). Odbobne motivy boli aj pri trasovani D1, vsetky blaboly o priemysle su len zasterka. v 2014 bude chybat uz len Miskolc - Milhost, a mame plne dialnicne spojenie BA-KE Je to mimo hlavneho zaujmu Madarska, ale stavil by som sa, ze to bude skor ako tunel pri ZA alebo PO, teda bez nich nebude nikdy suvisle dialnicne spojenie BA-KE.
ja som sa sem registroval s tym, ze v roku 2013 by som snad mohol oslavit 30tku prejazdom po dialnici do BA, ale bohuzial ledva stiham R4 do madarskeho pola A za ten cas tak pokrocila vystavba dialnic a RC cez Slovensko, ze sa uz ani neoplati jazdit cez Madarsko
Sorgo, v ziadnom pripade nie som za to, aby si siel na akykolvek blacklist, aj ked s tvojim nazorom nesuhlasim. Ale uvedom si, ze tvoj nazor tu zdiela odhadom 10% ludi a donekonecna ho omielat (poväcsine zial s klamstvami a nezmyslami) skutocne len kazi diskusiu a uroven tohto fora. Obzvlast, ak sa internetovi trolli (ty do nich urcite nepatris) donekonecna vyjadruju k temam, kde ich jedinym cielom je robit skodu. Preto opakujem poziadavku - majme na tento flame len jednu temu a tam sa vsetci mozu vyzurit do sytosti. Temy o jednotlivych usekoch D a RC do toho prosim netahajme, mozete ich kritizovat v tej jednej teme.
Zvyčajne na tieto diskusie nereagujem . . . kazdy ma trochu pravdy.
Ale:
1.Prečo za socíku sa nestavali dialnice v horskom teréne pri Žiline? Lebo bolo lahšie stavať v nížine trnavskej tabule a v pahorkatine pri LM. Aj vtedy sa štát tomu vyhýbal. (Pričom aj vtedy plán bol cez Žilinu)
2. Objektívne je potrebné priznať, že dialnice sa stavajú predovšetkým tam, kde je hustota obyvateľstva a priemyslu . . . pozrite sa na to aká je hustota podľa krajov a je jasné, že sa najmenej oplatí dialnica v Banskobystrickom kraji .
3. Objektívne je jasné, že dialnica cez BB-kraj (LC,RS,RV) by bola omnoho lacnejšia ako cez Žilinu
4. A napokon za tých cca 35 rokov (od r.1980) už mohla byť minimálne 10 rokov D1 hotová, žiaľ zhluk rôznych okolností spôsobuje, že základná infraštruktúra stále nie je dokončená.
V podstate mas pravdu vo vacsine bodov. Doplnim svoje postrehy:
hlavne ZA, KE boli absolutne mimo zaujmu vtedajsieho CS, tak ako sa teraz z BA pozeraju na Stropkov, tak asi vnimala Praha Zilinu…
2+3. ano, ale sme v teme spojenie BA-KE, co si vyslovene pyta rebelsku myslienku spojenia tychto dvoch kutov najlacnejsie a najkratsie. Mne niekedy vysiel pomer tuneloestakad vs roviny cca 10:1, takze za 20 km bytcianskych fantazmagorii mohlo byt kludne tych zvysnych 150km.
“zhluk roznych okolnosti” nadherne slovne spojenie, ani radsej nekomentujem
Počuj sorgo, severná D1 bola nakreslená v 60-tych rokoch v Prahe, takže tvoje rečičky o nacionalizme, sú vedle jak ta jedle. Tiež také pojmy ako “fantazmagórie”, to nie je racionálna diskusia. Do tej by patril pohľad na cenu južnej R1 Pribina, ktorý sa ale do mýtu lacnej južnej trasy veľmi nehodí
keď už sme pri tom, layout slovenskej diaľničnej siete je čistá iracionalita, rovnako ako takmer všetko, čoho základ sme si do dnešnej doby preniesli zo socíku…
na druhej strane treba povedať, že čas na plánovanie sme už dávno premrhali, dnes treba stavať.