aj na 12,5 dáš 2+1
Napríklad taká I/48 v ČR je celkom dobrý príklad. Tam je 2+2 bez stredného pásu a odstavných pruhov. Prirodzene, prechádza aj cez obce, ale často sú vybudované protihlukové steny. Takto by som si vedel predstaviť hocijakú preložku, RC alebo cestu I. triedy.
CR je zly priklad, co sa tyka ciest. tam si priklad neberme.
Rio13.zm daj nejake argumenty preco
Úprimne, myslím si, že ČR oveľa viac investuje a opravuje svoje cesty. Pár hrozných úsekov na hlavných diaľniciach postavených za komančov by som nevnímal ako smerodajné. Ich kvalita je už vyššia ako naša. Česko totiž nie je len D1 Praha-Brno.
Tiež by ma to zaujímalo…
isteze 12,5 je lepsie ako 11,5. ale kedze 12,5 sa zatial neda aj 11,5 je lepsie ako klukata 7,42 prehlasena za 9,5.
a rad by som si porovnal nehodovost 12,5 vs 11,5 na priblizne rovnako vytazenom tahu…
12,5m je napr. trojpruh pri Ožďanoch.
to je len v obmedzenej dlzke kvoli stupaniu.
nakoľko takú normu nemáme tak sa ukázať dlhý úsek nedá.
12,5 oproti 11,5 je minimálne navýšenie ceny a pri dobudovaní na plný profil minimálne plytvanie.
Nikde vo svete nie su tak bohati, aby mali vsetky cesty, ktore sa vyznamom podobaju na nase cesty I.triedy, 2+2. Riskantne predbiehanie ci jazda naraznik na naraznik je len prejav prislusneho maleho percenta nervakov na ceste a hlavny problem je, ze tresty a pokuty su prilis male na to, aby tuto situaciu ovplyvnili. Povazujem, za nenormalne, ze vodic iduci viac ako 100 km/h cez obec(kde je 50), ci vodic s viac ako 2 promile, si vobec v zivote moze sadnut za volant. Kedze za zavinene zabitie autom sa casto davaju velmi nizke dokonca podmienecne tresty, nemozeme sa divit, ze niektorim je uplne jedno ci niekoho zabiju, ked sanca, ze niekoho zabiju sa im zda mala a obvykle o 3 roky mozu znovu jazdit (a casto bez papierov jazdia este skor).