Zmeň bydlisko a budeš na druhej strane.
To je neuveriteľné, čo ty tu predvádzaš DrX. Keď analytici kritizovali obchvaty Prešova tak si bol HAPPY a keď kritizujú niečo iné, čo je bližšie k tebe zrazu zmena postoja.
Aj keď nie vždy súhlasím, čo vydá Denník N alebo analytici, vážim si ich názory a informácie, ktoré poskytujú, pretože z hľadiska celej spoločnosti sumárne je to myslím si pre ňu prínos.
Myslím, že tu ťa už aj tak neberie nikto vážne. Áno občas vieš priniesť zaujímavú informáciu, ktorá nás tu všetkých poteší, ale akonáhle si v niečom zainteresovaný, je okamzite vidieť ako sa nevieš odosobniť.
Skús ponúknuť nejaké argumenty a nie len bezbrehé kydanie na tých, ktorí majú iný názor než ty. Ešte dnes naviac do toho miešaš aj politiku, to je fakt nonsense.
Existuje taká stránka konspiratori.sk, kde sú ivedené weby, ktorým je dobré sa vyhnúť, lebo pravdepodobne zámerne neponúkajú pravdivé informácie. Ak by na tomto fóre bola vytvorená takáto skupina ľudí napr. s názvom (vymýšľam napr. Drístači), nepochybujem, že by si už do nej bol zaradený a možno aj jej nepísaný líder.
Dúfam, že som sa ťa nedotkol, nie je to osobné, ale môj názor na teba a v podstate mi vôbec nevadí, že sú tu aj takýto ľudia, len je škoda, že tu nie je každý nejako hodnotený napr. ratingom, ktorý by hovoril o tom, do akej miery sú jeho názory relevantné.