ako moze byt D3 draha ked sa vyuzije “vela casti” sucasnej I/11. to sa predsa vylucuje uz len preto lebo I/11 ma pozadovanu sirku 11,5 m. mne je skor divne upravovat cestu 7,5 pri batke ktora ma realne 6 metrov a je to cesta z macacich hlav pokryta asfaltom na 9,5 metrov tym ze bude rovnako klukata. uhol pohladu.
lebo ludia z fora bezne nie su projektanti. ale npr. na rudno - zarnovica okolo voznice sa vyuzila aj pohronska cesta I/65. cize paralelna ostala len subezna cest III. tr. podobne su na tom dalsie casti. a to I/65 sa nedala porovnat s I/11.
StVO, koncepcnost je to ze neustale od 90´s sa opakuje priorita D1 a potom D3 s tym ze na tento level casom “povysili” R1 (bez BB-RK). a este to niektorym neuveritelne vadi. ze sa tam dopisali R7, R8 BB-RK je sice polutovaniahodne ale je to prakticky bez vplyvu pretoze z tohto sa nerealizuje nic resp. teraz mala casti pri BA. ale da sa tym slusne odvadzat pozornost z prvotnej priciny a to je megalomania D1 a D3. a ked to niekto spomenie tak okamzite nabehne zilinsko-kysucka uderka o udajnych zlych parametroch D3 a cize vlastne tunelova D26,5 je standart aj pre 10.000 aut denne. potom o com sa bavime ?
a k tym dalsim asi tolko ze:
na R2 sa realizovali prakticky len prelozky BN, ZH, tornala, ozdany a vlastne aj zvolen-krivan. nic z toho si neviem predstavit ako rekonstrukciu. prvy usek navyse bude obchvat KE a ciastocne mytna-tomasovce. navyse stale mame zavady ako soroska, batka a batka. takze co sa malo robit inac
na R3 sa urobili len prelozky v parametroch husekovej drahy 11,5 m. stale som napocital som min. 10 miest a obci kde cesta ide stredom dedin. hadam si nemyslis ze z tych 3 preloziek R11,5 by si vyriesil ostatne v parametroch C11,5 navyse min. z madarskej strany to bude M2 co pokial viem bude RC.
na R4 sa urobil kusok pri KE co bola tusim historicky najlacnejsia R dokonca uz ako 24,5. madarskej strany to bude RC, potom mame S19 co tiez raz bude RC. my mame zatial obchvat SK a stale “skvosty” typu stiavnik. tak neviem ci si prestavujes nejaku C9,5 co kopiruje kazdy pahorok v nadvaznosti na polske a madarske RC.
tie blaboly o utlmeni preloziek kvoli RC si nechaj, mame kopu ciest kde sa neplanuje RC a prelozky napriek tomu nepribudaju. ale ak zato moze obchvat tornale, svidnika alebo oravskeho podzamku a nie vyplieskanie miliard na plnoprofilovu suvislu D26,5 pre “brutalne” intenzity 10-15.000 aut denne ci skalite a brodno tak pardon…