Rakusko - Austria

BTW, ta vyssia cena PHM na dialniciach je aj nejako ekonomicky opodstatnena, alebo je to ciste zalezitost toho, ze tam vlastne nemas na vyber :slight_smile: ?
Aj PHM na M3ke z Miskolca do Bp su drahsie, a veru to nie su 2 centy ale minule to bolo cca 15%, co je uz teda hodne velky rozdiel.

Vyššie ceny PHM na diaľničných odpočívadlách sú vo väčšine krajín o niečo vyššie ako mimo diaľnic najmä kvôli vysokým nájmom za pozemky odpočívadiel. Zároveň tam je aj prirážka bleskovej dostupnosti komplexných služieb, ktoré sú hneď po ruke. Vždy môže človek za cenu straty času odbočiť z diaľnice a natankovať mimo tejto siete. Napr. v USA sa na diaľniciach okrem tzv. tollways alebo turnpikes (platené diaľnice) čerpacie stanice vôbec nenachádzajú, tieto služby sú takmer vždy poskytované mimo diaľničnej siete.

Na vychode sa dialnicny prechod Milhost o chvilu rozpadne aj sam. Skoda len, ze v sucasnosti je otazka casu, kedy co spadne na prechadzajuce auto.

vodici si ho rozbiju sami :slight_smile: inak ten podchod pre osobne auta je uz uzatvoreny

Je smutné, že Rakúsko nemá lepšie diaľnice, ktoré by odolali vode :arrow_right:

*neprejazdné sú úseky na diaľnici A1 v meste Nadelbach a v St. Pöltene, rovnako tak aj diaľnica A2 smerom na hlavné mesto Rakúska

tie useky boli docasne z bezpecnostynch dovodov uzavrete, ale uz su davno otvorene .. nehovoriac, ze tieto useky dialnic boli budovane ked u nas ani nevedeli co slovo dialnica znamena :wink:

však práve už na nich mohli vykonať isté protipovodňové opatrenia :slight_smile:

V nedelu este nebol.

Možno trochu offtopic otázka, ale neviem, kam ju lepšie položiť :slight_smile:
Zajtra cestujem po trase Bratislava - Viedeň - Štajerský Hradec - Maribor - Ľubľana - Postojna - Rijeka. Kde (v ktorom štáte a prípadne aj na ktorej pumpe, nemusí byť priamo na diaľnici) najvýhodnejšie natankovať. Prípadne, existujú stránky s cenami PHM pre AT, SI a HR? Zaujíma ma cena benzínu (95).
Dík

pre ceny benzinu v AT mas www.oemtc.at .. v rakusku sa ti na dialnici neoplati tankovat, je tam benzin skoro tak drahy ako u nas :wink: treba pockat do slovinska .. cim blizsie koperu, tym lacnejsi benzin .. najlacnejsie natankujes v rakusku hend za hranicami ale nei na dialnici .. je to tam miestami az o 15-20c lacnejsie ako na slovensku resp na dialnici..

a s trochou zachadzky su aj taketo ceny v rakusku :wink:

60 centov za liter? Pred mesiacom som tankoval v Kittsee, myslel som, ako výhodne…

Teraz prebieha “boj”, Hofer otvoril cerpacky pri svojich obchodoch, a pumpy v okoli tiez poznizovali ceny.
Tradicne najdrahsie pumpy na zapade Rakuska ( pri Svajciarsku a Nemecku) a juhu (pri Taliansku) su zrazu lacnejsie ako pumpy na vychode (Burgenland)
Priklad:
Korutansko - BP Pumpa Bodensee Diesel 0,706, S95 0,782 €
Vieden - Diskont pumpa Diesel 0,949, BP S95 1,049
Kvoli cenovemu boju sa znizili ceny aj 4 krat za jeden den na jednej pumpe
Zdroj: OAMTC

Ja som nakoniec tankoval 95-ku za 1,12 v Kittsee, potom niekde pri Pivke v Slovinsku za 1,10 a cestou späť pri Brucku nad Murom za 1,04 (najlacnejšia pumpa priamo pri ceste).

Dnes sa s výstavbou S10 oficiálne začalo. 22km úsek má stáť 739 mld. Euro, viac ako 40 % trasy má viesť v tuneloch. Je to momentálne najrozsiahlejší stavebný projekt ASFINAGu.

Pevne verím, že nejde o mld. ale o mil. :wink:

Jasne, je to 739 mil. Euro.
Tento úsek S10 je vlastne severo-južný obchvat Linzu. Smerom k hraniciam ČR sa ale stavia komplikovanejší, južnejší úsek, na úseku Freistadt-Wullowitz má byť len jeden tunel. Podľa článku z novembra pred odovzdaním južného úseku má byť hotová a odsúhlasená kompletná projektová dokumentácia severného úseku.

Europabrucke, resp. Most Európy, je 777m dlhý most, prekleňujúci údolie Wipp južne od Innsbrucku. Je súčasťou A13 Brennerskej diaľnice /Brenner Autobahn/. Bol postavený v rokoch 1959 - 1963 a viac ako 40 rokov bol najvyšším mostom Európy. V roku 2004 toto prvenstvo prevzal viadukt Millau.
Most je zaťažený najmä kamiónovou dopravou, ktorá tvorí až pätinu celkového dopravného objemu. Má tri jazdné pruhy v každom smere bez odstavného pruhu. Jeden pruh v každom smere je určený pre nákladnú dopravu. Prejazd je spoplatnený.

V smere Innsbruck má most 4,05 % klesanie. Pekný výhľad ponúka kaplnka na parkovisku v hornej časti. Pri jazde serpentínami paralelnej Brennerskej cesty je možné ho vidieť postupne v celej výške. Objavil sa dokonca na rakúskach poštových známkach.

Aktuálne zábery ponúka live webkamera ASFINAGu

A aký je vysoký ?

Prevýšenie je 192m, najvyšší pilier má 146m. Millau má, myslím, takmer dvojnásobnú výšku, nespomeniem si presne :slight_smile:.

ad millau: leviaducdemillau.com/english … -cles.html .

Ja som sa na to pýtal len preto, že tá fotka tohto mostu vyzerá desivo …