Praveze smer KE-Svidnik je pre Presov kriticky, prechadza stredom mesta a krizuje hlavnu dopravnu tepnu najvacsieho sidliska v PO zo zvyskom mesta. Preto v case spicky na poddimenzovanych uzkych ulickach a krizovatkach vznikaju zapchy typu “vsetky smery stoja”.
Tento smer by bol d KE vedeny tunelom na D1, a potom severo-zapadnym variantom az za Presov pred Kapusany, pricom by obsluzil aj smer od Sabinova/Starej Lubovne.
Dobre,. na rovinu, je tam nebezpecne podolovane uzemie, je to risk to tam stavat kde myslis, tam su 4 pruhy skoro vsade az na usek pri Zel stanici, cize kolaps robia semafory, ktore su v PO nastavene dost “kvalitne”, a Sekcov je specialitka
Svata pravda. Velmi jednoducho, za kratky cas a relativne male peniaze by sa tymto smerom dal spravit prietah mestom. To by bol stale iba prietah, nie obchvat.
Ono totiz nikto na 100 peercent nevie ako to tam vyzera, citujem jedneho znalca na stavebnictvo v PO, ze ta oblast je risk, sam by tam nepsotavil ani budu psovy. Ale poddolovane myslim skor vymyte kavity a tak a fakt sa viac nevie a kedze vies ako funguje Presov ani sa nikto nic nedozvie, lebo sak naco
Ono je rec stale o juhovychodnej vetve ktory tu spomenul spoludiskutujuci vyssie, severna je OK aby bolo jasne. Cize ja som reagoval vo vlakne k tej juhovychodnej alternative.
Inac sorry ze pisem ako eplilepticke prasiatko ale malo casu
…“Národná diaľničná spoločnosť (NDS) totiž začala s prípravnými prácami na výstavbe mimoúrovňovej križovatky. “Vyrastie tam takpovediac najväčšia mimoúrovňová križovatka v republike, vzhľadom na to, že sa tam bude napájať diaľnica D1 s rýchlostnou cestou R4 a ďalšími komunikáciami, aj tou, po ktorej sa momentálne jazdí, čo je cesta prvej triedy,” skonštatoval hovorca NDS Marcel Jánošík.”
myslim si ze ani nie … teraz nieje potrebna kryzovatka zo vsetkymi vetvami takze asi postavia iba tie ktore budu v prevadzke … co je podla mna sice spravne ale neskor to vytvori iste problemi …
vsak prave preto mi to nejako nejde do hlavy, co tym myslia .. aj ked bol by som len rad, keby sa to riesilo ala MUK dolny hricov, kde su vetvy a vsetko na D1 predpripravene, resp ako bol 20 rokov pristavny most pripraveny