R3 bude mat napojenie vyriesene uz len vdaka obchvatu siah
„Po obídení mesta Šahy sa napojíme na maďarskú diaľnicu, o spojnici sme už s maďarskou stranou rokovali,“ povedal Peter Muránsky z Národnej diaľničnej spoločnosti.
az na to ze skalite uz ma vybudovanu velku cast S1 a ma hned vedla konkurencny svrcinovec. 21-ka sa postupne buduje a R2 zatial konci len pri krivani. to ze nejake VUD ZA a pod predpokladaju narasty dopravy na skalitom a inde nie je ich nazor alebo tvoj nazor na kt. mas pravo…zatial mozeme konstatovat ze nepotrebna dialnica je akurat cez skalite.
to v globale nic nemeni na tom ze cez skalite suvisla 4pruhova komunikacia nevedie ani nebude viest vela rokov. a nic to nemeni na fakte ze madarska hranica je vybavena prechodmi pre ND uspokojivo aj teraz a ze podmienky sa budu dalej zlepsovat aj bez sturova.
no nehovor, daj si vyraz “mokry/e” do vyhladavania a uvidis kto vsetko ho pouziva…o.i. BoroZA, fh, i Vlados…a nevsimol som si ze by si voci tomu protestoval, mozno len opat dvojaky meter lebo naco by si protestoval voci prispievatelom s kt. suhlasis…