R2 Zvolen, západ – Zvolen, východ (obchvat Zvolena)

Super promptne porovnanie. Rozdiely sú obrovské.

Tak toto je tu čistí portál propagandy a nie fórum. Ináč prevládajú severné vetry, čo ten všetok sajrajt budú fúkať krásne do Zvolena, super. Životné prostredie, kúpele, arborétum máme len jedno a nestoja za zničenie za žiadne peniaze. Ja si ochotne za diaľnicu priplatím a nevidím dôvod aby sme sa hnali, aby socky mohli byť o pár minút rýchlejšie na svojich čmudiacich Škodovkách doma za hlúpych 50 Eur ročne. Myslite na budúcnosť, také kúpele nikdy ničím nenahradíte, aroborétum detto. Budú tu žiť aj vaše deti. V Chorvátsku to išlo u nás nie? Idete po Chorvátskej diaľnici a mesto ani neuvidíte. Všetko ide v ťažkom teréne nezastavaným územím. Možno keby sa peniaze v tomto štáte nestrácali do nenávratna a neplytvalo sa časom nad takými nezmyslami ako trasovanie R2 cez aroborétum a kúpele, čo sa aj chvalabohu na moje prekvapenie aj v tomto štáte potvrdilo ako čistý nezmysel, ten južný obchvat už mohol aj stáť. Prečo nepoviete že v Považskej Bystrici bolo oveľa lepšie riešenie ako trasa cez mesto, ktoré sa nerealizovalo?

Andrej priznaj ako chlap si zamestanec NDS?

Este ten detail, ze na juhu to ma ist po hradzi VD Slatinka, ktore je dokonca v UP a tam tiez par obcanov protestuje proti VD samotnemu… Ale tam dom alebo pozemky nemas, tam ti to nevadi, ze?

Vieš v čom je zásadný rozdiel? Že vodné dielo Slatinka a trasa južného obchvatu bola plánovaná. A teraz niekto mirnix dirnix ide zmeniť všetky plány a dať diaľnicu do oblasti, kde nikdy nebola plánovaná. Pre tvoje info nemám tam žiadne pozemky. Nie je mi však ľahostajný ten kút zeme, do Sliačskej kotliny som chodieval od narodenia, deti tam chodia na branné cvičenia, množstvo Zvolenčanov na prechádzky a šup nejaký expert tam má na mape kúsok voľného miesta, tak čo s ním, hneď tam šup diaľnicu, to mi vadí rozumieš!

ANDi neodpovedáš na otázky. Tak čo, nevadí ti znehodnotenie arboréta čo naši otcovia budovali? Mimochodom bolo založené v roku 1965. Ani pred tým nemáš úctu? To som zvedavý ako to niekto chce vysvetliť Zvolenčanom, každý kto má rád Zvolen sa môže pri tom nápade chytať len za hlavu, dať cez neho tunel.

Pepino, nechcem ta urazit a urcite mas pravdu, ze nejake hodnoty chranit treba, ale urcite su na to vacsi odbornici aj na zivotne prostredie ako na ministerstve ZP a aj dopravy ci aj v NDS, ktori to maju na strarosti a chvalabohu nie ty. Pri tej Sitine domy a naozaj obytne aj su a je to uplne v pohode. Ked uz sa bavime o exhalatoch tak Bucina ako taka vypusti daleko horsie veci do ovzdusia ako tych x aut co tadial prejde. Juzny obchvat je absolutny nezmysel a je to nerealne tak ako bol aj juhovychodny okolo PB. Tak isto bol nerealny a ani sa nepostavil a nikdy nepostavi…

Podla tej hudroanalyzy ale kupele Sliac ako take ovplyvnene neboli ale nasli sa ine pramene v mieste trasy ak sa dobre pamatam. A to mozes najst aj na tvojom nezmyselnom juznom obchvate.

Ani ja a ani Andrej v NDS nemusime robit ale mame zdravy rozum :wink:

napriklad portal zeleznicneho tunela v Zürichu:
google.sk/maps/@47.394862,8 … a=!3m1!1e3
de.wikipedia.org/wiki/K%C3%A4fer … %B6ngg.jpg
priamo medzi domami.

Ale Tunel nepojde cez Arboretum ale maximalne pod nim, to predsa nemozes mysliet vazne ze to bude mat na neho vplyv.

To je zeleznicny tunel, to ti neuzna mangernate :wink:

:slight_smile: no ale situacia je skoro rovnaka ako vo Zvolene. Rieka, cesta, dlha estakada a portal vsadeny medzi domami.

pristy27 nevrav mi, že tu neprispievajú aj zamestanci NDS. Prečo odpovedáš za Andreja? Nech odpovie on. Obchvat PB nebol nereálny, vyhrali mostári, nie stavitelia tunelov. To naozaj veríš tomu čo píšeš?

Zdravého rozumu mám dosť a určite sa zasadím za to, aby sa na základe chybných rozhodnutí nezničili hodnoty, ktoré naši otcovia budovali a majú sa uchovať aj pre ďalšie generácie, pochop tie pramene a arborétum nie sú tvoje, ani moje, ani tých čo pár rokov vládnu a po nich prídu zas iný. Sú náš všetkých a nielen tých čo sme tu teraz, ale aj budúcich generácií. To je zdravý rozum. O odborníkoch na životné prostredie mi nehovor, všetci vieme, že sú to viac politické záujmy a záujmy životného prostredia sú druhoradé.

A ten portál bude začínať akože kde? Či nie v arborete? Ty si bol niekedy v arborete??? Že nebude mať vplyv, asi padnem na zadok. A ten hluk a smrad? Vieš aká je to nádhera sa prejsť arboretom. To že si niekde nechajú portál tunela medzi domami, znamená, že to máme robiť všetci? Keď všetci skočia z mosta, skočíš za nimi aj ty? NIE SME OVCE!

Pepino, pises tu mnozstvo nezmyslov a zbytocnych urazok. Si ochotny priplatit aj stovky mil. e navyse, co stoji variant D oproti inym variantom?

Nie som zamestnanec NDS ani mindop. A keby som aj bol, co by to zmenilo na tom, ze cena variantov je taka rozdielna? V inych temach ma inak obvinuju, ze vsade presadzujem tunely :slight_smile:

Juzny obchvat nebol nikdy planovany, vzdy sa uvazovalo s prietahom mestom. Bez urazky, odporucam si prestudovat dokumenty v nasledujucom odkaze pred tym, ako sem napises takyto nezmysel.
enviroportal.sk/sk/eia/detai … len-vychod

Chorvatsko ma absolutne odlisnu geologiu, relief, rozmiestnenie obyv. a dialnica bola postavena na trosku iny ucel ako u nas. Napriek tomu tam nenajdes tak kratky usek s 10 km tunelov. Takze neporovnavaj neporovnatelne.

Ze mas vztah ku kopcom nad Arboretom, plne rozumiem. Je vsak totalne egoisticke pytat od statu variant drahsi mozno o 400 mil. e, ked aj tu je mozne elegantne riesenie. Napr. variant C5 a jeho modifikacie podchadza cele uzemie tunelom. Poskodenie mineralnych vod je tiez velmi precenovane, uz pred 75 rokmi sme vedeli vodu z tunela zachytit a vyuzit dokonca ako zdroj pitnej vody, bez akehokolvek znecistenia. Lenze toto samozrejme pocut nechces, tak sa tvaris, ze sa to neda, vsak?

Ten Zürich si vybral ako dobrý príklad.
Už to trochu unavuje od zarytých …“pepino”!!
Ako som pisal, severný obchvat je jediný v najbližších rokoch realizovateľný.
Len treba nájsť skutočne tú najlepšiu trasu, aby čo najmenej poškodzovala prírodu, vodné zdroje a obyvateľov. A to sa v tom priestore dá uskutočniť

Ten portál medzi domami ináč “super”. Zaujímala by ma reakcia tých ľudí čo tam bývajú. Ty by si iste napísal, že sú celí šťastní a každý deň pekne poďakujú akú peknú stavbu im tam postavili, aký majú kľud, ako sa im pekne dýcha, na záhradke si vypestujú zdravú zeleninku, veď keď to je vo Švajčiarsku čo slovač chce, určite je to super. Sa tam nasťahuj a za týždeň to tam nevydržíš.

Andrej zas priama otázka. Išiel si niekedy diaľnicou do Splitu? Ja tam chodím každý rok, z tunela ideš rovno do tunela. Tak prosím nepíš nezmysly. V živote si tadiaľ nešiel. Ideš z tunela do tunela.

Neviem, v čom je toto čistý portál propagandy, možno že len viacerí sme si dovolili nesúhlasiť s Tvojím názorom. ALE treba si uvedomiť, že štát vyberal najlacnejší variant(a ak ho nevybral, tak vybral cenovo približný) a cca 9 miliárd verzus 35 miliárd je veľký rozdiel a nevidím, čo by ich tlačilo, aby išiel do prípravy južný obchvat. Výber trasy ešte môžu ovplyvniť dotknuté strany, tak ako sa práve deje. Ale či to skončí tak, ako si predstavuješ, teda južným variantom, to si dovolím zapochybovať. Stačí kuknúť predpokladané výdavky na výstavbu jednotlivých variantov a radšej sa na obchvat vykašlú. Potrebuje ho Zvolen a okolie… Diaľnice už aj tak predražuje množstvo kompenzačných opatrení. Takže keď budú tlačiť na oveľa nákladnejší južný variant, tak nebude NIČ. Neviem o ničom, čo by štát nútilo dať o 20 miliárd SKK viacej na nejakú stavbu. Už sme tu mali aj veci ako napojenie Prešova na hlavnú železničnú trať a skončilo to pri cene a teórii 10 kilometrov dlhého tunela. To sú varianty aby sa nepovedalo, že sa neuvažovalo aj s niečím iným, pričom je jasné(niekedy bohužiaľ, napr. napojiť Prešov by nebolo odveci ale nie tak megalomansky), že sa realizovať nebudú…
Nestál by doteraz, a ak, tak zrovna ten severný variant, ale príprava je dosť pozadu… Priority sú inde. Niektorí ma ukrižujú, ukameňujú, ale číslo jedna je D1, číslo dva je D3. Potom kdesi v diaľke ostatok. Raz som videl v nejakej tabuľke: D1,D3, R2,R4,R3…
K tým kúpeľom, arborétu, vetrom a pod. sa ja neviem vyjadriť, nepoznám to tam.
Inak napríklad diaľnica niekedy ide teoreticky aj stredom dediny, viď Sučany. Aj keď drvivá väčšina obyvateľov býva južne od diaľnice.

Zdravy rozum mozno mas, ale zaroven aj absolutne zle informacie a predstavy. Portal tunela urcite nebude v arborete. Vplyv sa da natolko eliminovat, ze ten, kto nebude vediet, ze severne odtial vedie dialnica, to nebude mat sancu ani zistit. Ale opakujem, tuto predstavu ti asi nevyvratim, budes si tvrdohlavo opakovat svoje.

Po Chorvatskej A1 som siel naposledy v septembri, podotykam ze az po Dubrovnik :wink: A ze tu spominas prave Chorvatsko a svedci len o tom, ze o planovani infrastruktury nemas ani ponatia :wink:

Ty vieš garantovať nepoškodenie mineralných vôd? Si všemocný? Ja od štátu nikdy nič nepýtam, celý život sa živím sám, naopak tomuto štátu nemálo prispievam na jeho chod. Áno ja by som si vybral ako občan drahšiu variantu, lebo nedoničím deťom kúsok peknej zeme, ktorý vybudovali naši otcovia. Tebe to nič nehovorí, nie si zo Zvolena.

Keď si šiel z vnútrozemia cez hory na morskú stranu išiel si z tunela do tunela, áno alebo nie? Či ti mám poslať mapu?

Len ten plánovač by mal občas vstať od stola a pozrieť sa do arboréta alebo kúpeľov.

Krásne miesto pre diaľnicu spa-sliac.sk/kupelna-liecba.php?lang=sk

Pekne sa tam bude hodiť. Neverím, že všetci rozmýšľajú ako vy. Už len čakám, kedy moje príspevky vymažú.