Tato diskusia jasne ilustruje, ake narocne bude pre stat urcit novu trasu. Kazda ma totiz nejakych odporcov a vacsine z nich len tazko ide vyvratit ich utkvele predstavy, ze ina trasa moze byt este narocnejsia a problematickejsia.
Pre zopakovanie vsak skusim este raz:
Akykolvek vyraznejsi posun severneho obchvatu blizsie k mestu je nemozny. Mozny je posun max. o niekolko 100 m za cenu mnohych opatreni a zrejme aj dlheho tunela.
Akekolvek riesenie RC cez mesto by bolo nakladne a priprava by trvala velmi dlho vzhladom na mnozstvo dotknutych stran/obcanov. Zatial to vsak vyzera ako jedna z moznych alternativ.
Juzny obchvat by bol aj nadalej najdrahsi variant (a vobec najnarocnejsia stavba v celej SR), pricom pri danych intenzitach a cene to bude neefektivna investicia.
Pepino si pobavil Mne kazes si pozriet mapu? Ty si pozri mapu s clenitostou terenu. Popod Bakovu jamu sa to inac ako tunelom riesit nebude, takze ak si neplanujes pod domom stavat atomovy kryt, tak neviem aky mas problem. Ta tvoja Sarvaska je od potencionalnej trasy vzdialena vyse kilometer sarvaska.eu/vizualizacie a ak je to taky kvalitny projekt ako Europa Shopping center a Retail park, tak to nebude ani o 50 rokov :mrgreen: A este jedna poznamka; oficialne sa to zamietlo kvoli Sliacskym pramenom, nie kvoli nejakej trapnej peticii a par domom.
Andrej, 2-3 km tunel na severe je stale lepsi ako 10 km tunelov na juhu.
ciastocne rozsirenie cesty tiez nemusi byt na skodu aby sa ziskal cas - k bucine, to je asi 1,5 km a vnutomestska lokalka by bola luxusne vyriesena. ak by sa malo rozsirit vsetko od zvolenskej slatiny po pusty hrad tj 10 km tak by to bol naozaj problem vyriesit k spokojnosti mesta a s moznostou normalnej paralelnej trasy. tam to je aj bude este dlho plynule takze je dost casu vyriesit trasu obchvatu.
Suhlas. Podla mna 2-3km tunel v osi C5-C2 podla predchadzajucej strany vobec nevyzera nemozny. A okrem ceny aj dopravne ide o lepsie riesenie ako juzny obchvat.
ANDi si ma zas pobavil ty, presne sa ukázalo, že len sedíš za počítačom a v živote si tam nebol. Úplne mi stačila tá tvoja mapka to čo si poslal a navrhol trasu rovno cez arboretum. Budeš kopať tunel pod arboretom??? To čo si si vygooglil je www.sarvaska.sk . Milujem takýchto odborníkov. O akom kilometri točíš. To je niekoľko stoviek ba dokonca desiatok metrov, ak by to bolo tam kde navrhuješ ty. Najlepšie by bolo sa zdvihnúť raz v živote od počítača a ísť sa tam pozrieť. Ved ty ani nevieš, kde to je, hlavne, že tu píšeš a posielaš mapky o nezastavanom území a nemáš ani šajnu o územnom pláne mesta a čo už reálne stojí a ktorým smerom sa má Zvolen rozvíjať.
Zijem vo ZV takmer 30 rokov, poznam tu kazdy kut. Vobec nechapem preco sem pleties 30 domov v milionarskej stvrti hore na kopci, ked sa tu bavime o tunelovom rieseni a este k tomu o vyse kilometer dalej. A preco by nemohol ist tunel aj popod arboretum??
Vysrafovana cast znamena tunel. Iba zapadny portal tunela je teoreticky mozne umiestnit na uzemi sirokom zhruba kilometer. Tak nech mi nikto netvrdi, ze severne od mesta je malo moznosti na trasovanie…
ANDi zas si sa “predviedol” ako miluješ svoje mesto. Vôbec sa nejedná o nejakých 30 domov, za tými domami majú byť ešte ďalšie rodinné domy a nielen to, ale aj bytové domy. Láskavo si už konečne pozri územný plán zóny a nekresli mapky v blízkosti územnej zóny. Mimochodom v tých domoch žijú ľudia a budú žiť ľudia a podľa teba majú tam trpieť diaľnicou? Či pre teba sú tí ľudia nepodstatní? Takéto postoje, že 30 domov mi je “ukradnutých” milujem. Ja žijem narozdiel od teba vo Zvolene 37 rokov, nie som nejaký prisťahovalec, narodil som sa tu a nie je mi ľahostajné, aby čo i len jednému Zvolenčanovi išla poza domy diaľnica. A podľa teba portál tunela pôjde cez arboretum? Videl si ty už v živote portál tunela aký je okolo hluk, prach a exhaláty? Bol si v živote v arborete aké je nádherné a kľudné? A to by si chcel zničiť portálom tunela??? Keby si Zvolen miloval a žil v ňom od narodenia, nikdy by si na to ani nemohol pomyslieť umiestniť portál tunela do arboreta a viesť obchvat Zvolenčanom poza domy!
Kedysi aj sidlisko Zapad malo byt 4x vacsie a kolko je tam toho? Jo, je mi uplne u prdele nejaky uzmeny plan ktory nemusi byt naplneny o 50, ale ani o 5 rokov… A ak tebe vadi RC vyse kilometer od domu, tak co chudaci na Kovacovej? Tam maju pozdlz dediny RC 200 metrov od domov a bez protihlukovych stien a nestazuju sa tolko co ty.
A ano, pretoze mam mesto rad, tak chcem aby ho RC obchadzala nezastavanym uzemim, narozdiel od prietahu cez mesto. Obytne stvrte sa daju postavit hocikde, ale na vhodne umiestnenie RC je tych moznosti ovela menej.
Presne tak, dialnica má ísť nezastavným územím teda južným obchvatom čo sa vyhne Zvolenu.Takýchto ľudí ako ty milujem, že majú územný plán citujem “u prdele” a obytné štvrte sa dajú postaviť hocikde. Veď Ty ani nevieš čo je to územný plán. Ty nepracuješ náhodou v NDS? Si sa vyfarbil. Sa idem popučiť od smiechu. Aj na zničení arboréta Ti nezáleží??? Čo niekto budoval predtým ako si cik.. do plienok? Odpovedz na priamu otázku!
Presne ako pises ANDi, absolutny suhlas. Pokial by sme ku vsetkym cestam pristupovali ako chce Pepino tak sa nikde stavat nebudu lebo vsade je nieco.
Co sa tyka portalu tunela a spiny ci prachu, staci sa ist pozriet do Bratislavskej ZOO kde je portal Sitiny, prach a spina tam vobec nie su. Hluk je uznavam horsi ale to sa da riesit pomocou lepsich PHS, pripadne potiahnutim portalu dalej a prekrytim tej casti tunela v okoli arboreta.
pristy27 presne tak, veď zničme arborétum jedinečnosť čo tu máme na úkor toho, aby sa ušetrili Eurá, keď sa dá Zvolenu elegantne vyhnúť južným obchvatom. To ako môže takto Zvolenčan rozmýšlať?
Pri oboch portaloch sitiny domy su. Spamataj sa s tvojimi nezmyslami o uzemnom plane. Keby sa postavi vsetko co je v uzemnom plane tak BA ma milion obyvatelov a vlastne by smw na SK mali byty a fabriky pre 20 a viac milionov ludi.
Pepino, prosim, bez urazok. Ja som v blizkosti portalu Sitiny pracoval cele roky a bol tam ovela cistejsi vzduch ako napr. v centre mesta. Urcite nesuhlasim, aby tunel vyustil priamo v arborete (ako som Andimu oponoval uz davnejsie), ale v jeho blizkosti v tom nevidim problem.
Ohladom juzneho obchvatu si skus precitat niekolko prispevkov dozadu a mozno pochopis, preco je nerealizovatelny. Alebo ak sa chces ohanat ZP ci ovzdusim, tak urcite je lepsi pod zem zapusteny prietah alebo severny obchvat o 10 rokov ako tunelovy juzny obchvat o 50 rokov
Andrej vravím postavte si v blízkosti Sitiny rovno domy. Ty si asi tiež z NDS že? To ako môže niekto tvrdiť, že v blízkosti portálu tunela je čistý vzduch? Tomu ani sám nemôžeš uveriť.
Že je južný obchvat drahší? A prečo by mal byť až o 50 rokov? To si ako vypočítal. Južný obchvat je natrasovaný a nič mu nebráni v stavbe. Že sú tam tunely a v čom je problém? Sa choď previesť do Chorvátska diaľnicou do Splitu a uvidíš čo sú to tunely. Nevidím jediný dôvod prečo by mal ísť obchvat cez stred Zvolena alebo severom Zvolena, keď môže ísť nezaľudneným územím.
Ako vidím toto je portál výhradne zamestnancov NDS alebo s mýlim?
Veď kto len preboha môže trasovať tunel v blízkosti kúpeľov alebo cez arborétum. To sa nedá ani vo sne takýto nonsense vymyslieť.
Prispievajucich zamestnancov NDS je na tomto fore naozaj minimum
Vidno, ze sa do problematiky prilis nevyznas, pretoze cistota vzduchu vobec nezalezi len od blizkosti k portalu, ale aj od smeru prevladajucich vetrov, okoliteho reliefu, zalesnenia a pod. V kazdom pripade je to znecistenie velmi zvelicovane. Chod sa opytat obyvatelov PB, o kolko maju v meste lepsi vzduch, hoci dialnica im ide priamo ponad hlavy a intenzity odvtedy este narastli
Ja za nonsense pokladam zase juzny obchvat. Ale tazko s tebou diskutovat, ked nie si ochotny prescrollovat par prispevkov vyssie a precitat si, preco je nerealizovatelny.
Prečo o 50 rokov? Lebo to bude stáť neskutočné peniaze. Už bez týchto komplikácii bol obchvat ZV plánovaný na rok 2019. A to je ešte predpokladám veeeeeľmi optimistický termín, tak ako 90% ďalších na stránke NDS. Na stránke 1 tejto témy pozerám, že variant D má štyri tunely o dĺžke celkovo viac ako 10 km. Netuším ako sú na tom mosty. Ale už podľa počtu a dĺžke tunelov môžem povedať, že je to sci-fi. Možno variant, aby sa nepovedalo, že to tlačili mestom a severom. Koľko trvalo, kým sa začalo stavať Višňové, je to jeden tunel a nemá ani 10 km.
Ďalším príkladom by mohol slúžiť Severný obchvat Prešova. Máme tam dva tunely, má vydané územné rozhodnutie, myslím, že na DSP aj majetkoprávnom vysporiadaní sa pracuje(bol dávno nejaký tender). Pochybujem že tento úsek pôjde do výstavby do roku 2020 a to príprava je na inej úrovni. Proste bude to stáť toľko peňazí, že štát to sám nezafinancuje určite a z eurofondov by vykrojil obrovský obnos peňazí. Teda je šanca, ak zasa sa doserie príprava a nebude čo stavať, viď ZA,Strážov - ZA,Brodno. Ale zopakujem sa, na naše pomery je južný obchvat naozaj nepravdepodobné riešenie postaviteľné tak možno o 50 rokov.
Môžme byť aj ako Chorvátsko, len potom ak budeš ochotný platiť iné peniažky a nie 50 euro na rok. Veľa ľudí rado porovnáva, keby prišlo platiť, už by nadávalo. Ale to je klasika…
Bez severného obchvatu je veľká pravdepodobnosť vzhľadom na financie(ale až vtedy, keď budete stáť v kolóne za každým rohom), že sa len urobí niečo s prejazdom mesta. A potom Vám to tam bude čmudiť, smradiť, tvoriť hluk a ešte neviem čo ďalších 30 rokov.
Južný obchvat by bol úžasná vec za horibilne peniaze - momentálne nezafinancovatelne.
Severný je aj logickým vyústením uz existujucich, resp. práve stavaných diaľnic. Viem je to tam dost na tesno: kúpele, zdroje liečivých prameňov, arboretum, plánovaná výstavba, … ale pri rozumnom prístupe sa to tam da elegantne vtesnať, a nebolo by to tam ani na tesno.
Pozrite si ako sú riešené takéto miesta v Alpách, pri stredozemnom mori, ale i inde; je toho veľa veľa, kde sú v oveľa stiesnenejsich pomeroch tunely, portály, obytné zóny, historické pamiatky, botanicke záhrady…
Ak chceme dostavať súvislú R2 az po Košice co najskôr - tak jedine nájdením konsenzu severného obchvatu.