R2 Zvolen, východ – Pstruša

Vynimocne suhlasim. Skoda ze nikto z medii nezistuje, ako to vyzera s ponukami na R2 a tak sa tu nemame o com bavit

Najlepšie ponuky mohol dať Doprastav, Eurovia a Strabag, v okolí majú svoje lomy, obalovačky a závody,takže tipujem niekoho z týchto troch firiem :slight_smile:

A čo?
Neotváralo sa?

Neotvaralo, vsetkych 5 sutazi bolo napadnutych na UVO, takze opät vsetko stoji…

takze ponuky sa budu otvarat az po vyjadreni UVO? inac vcera bolo vo vestniku uvedene zacatie konania ku tomuto useku

uvo.gov.sk/evestnik/-/vestni … zknId=9016
uvo.gov.sk/evestnik/-/vestni … zknId=9029

Skoda slov :unamused:

Skorej by som sa divil, ak by celý tender prebehol bez problémov :smiley:

Fraska na pokracovanie. Myslite, ze tato vlada aj nieco realne zacne stavat?!

asi ano, tesne pred volbami budu poklepavat niekolko novych usekov, ktore sa samozrejme podari novej vlade pozastavit, pre netrensparentnost.

a tak stále dokola :slight_smile:

kupme si vsetci terenaky a podme jazdit kade-tade po cudzych pozemkoch, sak ked sa na cudzich pozemkoch mozu stavat domy a tie nasledne dostanu stavebne povolenia…bananova republika je slabe slovo.

Ohladne tohto useku nic nove?

Namietky 2 uchadzacov boli stiahnute koncom oktobra, cize je zvlastne, ze sa este neotvarali cenove ponuky. Ak sa neotvoria do konca novembra, zmluva sa bude zrejme podpisovat az v dalsom roku.
uvo.gov.sk/informovanie-o-na … tor%3Dtrue

Že vraj za podporu kandidáta Smeru na župana NR malo KDH nejakým spôsobom byť uspokojené pri “správnom” výbere na tento úsek. A keďže župan nebol v prvom kole zvolený, teraz sa dohadujú, či KDH už úlohu svojou podporou splnilo, alebo splní až keď dopadne “dobre” druhé kolo. Takto som to zachytil, či to je vôbec možné posúdiť neviem.

Máš dostatočne hodnoverný zdroj? Pri takýchto vyhláseniach by som bol opatrný, politický klientelizmus môže byť trestným činom a jeho neohlásenie taktiež…

Keď sa na to teraz pozerám, bude to blbosť.

Až taká blbost to nemusí byť,
ale je dosť nerozvážne pustit to len tak do éteru. . .
-by sa nám aj hlavy zatočili keby sme vedeli len polovicu zákulisných špinavostí. . .

Rád by som požiadal admina stránky, nech môj príspevok z 15.11.2013, čas 13:30 vymaže. Je to nehodnoverná informácia.

Tak,
SMER má kandidáta na správnom mieste. . .
môžme otvárať (správne) obálky. . .

Nitraks, mlieko je rozliate… Pstruša-kriváň je za vodou. Zvolenu-v držme palce ako zareagujú nominanti Smeru a pozostatky štandart. parlamentných strán na NDS, MD, UVO. R1 BB-RK pôjde k ľadu. Stavbári to však budú mať fajn. Nezmizne ani skrutka, ak hej, tak zlodej uvidí, ako s ním Kotleba so SP zatočí. Slovom, už sa nevzrušovať, len rehotať!

Prave som dostal informaciu o tom ze k tomuto useku mieria tisicky romov s krompacmi v rukach a Zvolen, vychod - Pstrusa bude postaveny v plnom profile so 4 odpocivadlami a estakadou ponad mesto za symbolicke euro!

JOKE

Ministerstvo dopravy zacina na svojom FB slusne odpovedat na otazky/komentare. Takze k ZV-Pstrusa
facebook.com/photo.php?fbid … hoto_reply
Huhu Lesný Aka je situacia na R2 Zvolen-Pstrua?
Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR Dobrý deň, nech sa páči: facebook.com/l.php?u=http%3A … =lAQEU2eC-
Huhu Lesný Vdaka za odpoved. Ale linka, ktoru ste mi dali, hovori o useku Pstrusa-Krivan. Ja sa pytam na “ZV-Pstrusa”. D.
Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR Rátame s tým, že do konca roka sa začne stavať nadväzujúci úsek Zvolen východ – Pstruša.