Situácia
picasaweb.google.com/dialnice.i … odPstrusa#
ak sa to bude raz stavať pridám tam aj foto zo stavby
pri useku Zvolen východ – Pstruša ani nie to je dolezite kedy sa zacne ci tento alebo zaciatkom roka, dolezite je ze ho chcu odovzdat spolu s usekom Pstruša - Kriváň…
Vie niekto blizsie info ohladne tendra? Kde to viazne?
tiež som zvedavý . . .
Cenové ponuky sa otvárajú 18.12.
Pekny datum pred Vianocami…
Len aby z balika nevyskocil cert! ![]()
To teraz myslis Skansku alebo DPS? ![]()
To teraz myslis Skansku alebo DPS?
Andrej v inom vlákne píše, že to bude Eurovia.
Ano cital som a naozaj by som sa nedivil, keby to bola Eurovia. Ta je “certom” najma v Cechach ![]()
Dnes by sa mali otvárať obálky s cenovými ponukami. Máte niekto info, ako to vyzerá ?
Ja predpokladam ze to sa dozvieme az v povecernych hodinach…ak sa to vobec dozvieme ![]()
Takže najnižšiu cenu ponúkla SKANKSA 88,6 mil €
viewtopic.php?f=35&t=18773
Celkom dobry rozdiel oproti predpokladanej. Neviem teraz ci ta predpokladana cena statom je dost neobjektivna alebo ta Skanska dokaze celkom dobre carovat. Snad nejdojde k nejakemu vyluceniu alebo pretahovaniu.
skanska dala ponuku 88,6 milióna eur. cize velmi dobra zlava 35%. 11,3 mil./km. doprastav, vahostav ani IS nie su prvej trojke. tretia ponuka bola takmer vo vyske expertizy, zrejme aj dalsie. je vobec mozne sa dostat do tejto fazy sutaze s cenou prekracujucou expertizu ?
Druhú najnižšiu ponuku v súťaži malo podať združenie firiem Corsan Corviam Construccion a Chemkostav. BRATISLAVA. Takmer osemkilometrový úsek rýchlostnej cesty R2 pri Zvolene by chcela najlacnejšie postaviť spoločnosť Skanska. Pri dnešnom otváraní ponúk na tento úsek cesty predložila podľa informácií, ktoré získala TASR, najnižšiu cenu, a to 88,6 milióna eur. Druhú najnižšiu ponuku v súťaži malo podať združenie firiem Corsan Corviam Construccion a Chemkostav v hodnote 98,8 milióna eur. Tre…
skoda ze to nedostane skanska ![]()
Skanska si to v poslednej dobe razí vpred!
Len škoda že to nedostane ![]()
skoda ze to nedostane skanska
Z coho usudzujes? Ved ked zilina-strazov-brodno zrejme dostane nechcem zarieknut ani predbiehat ale ista pravdepodobnost tam je.
Praveze tu ma Skanska najvacsiu sancu to dostat, kedze splnenie podmienok v sutazi sa uz vyhodnocovalo a teraz sa uz da vylucovat len na cene. Navyse dream-team je zda sa niekde hlboko vzadu.
Snad to aspon tu bude bez zbytocnych prietahov.