R2 Trenčín - Žiar nad Hronom

I/… a E… asi nebude peáž …

II.1.1) Názov zákazky podľa verejného obstarávateľa:
Vypracovanie dokumentácie stavebného zámeru (DSZ) a dokumentácie pre územné rozhodnutie (DÚR) stavby Rýchlostná cesta R2 Mníchova Lehota - Ruskovce.
Vitazom je Dopravoprojekt, zmluva podpisana 4.3.2009.

Rýchlostnú R2 za Trenčínom začali projektovať
dialnice.info/viewtopic.php?t=11634

Tri úrovňové križovatky? To bude potom čo za rýchlostnú cestu?

Klasická :slight_smile: Na Rýchlostných cestách môžu byť urovňové križovatky. To je jeden z rozdielov medzi D a R.

No myslel som usek kt ma asi 8 km....od NOVAK po PD....Za NOVAKMI   sa zbiehaju totiz dve hlavne  1/64    a E50  asi tak ...

Kym POSTAVIA R2na komplet od TN po Novaky bude treba 3+3…

tak o tom dost vyrazne pochybujem, neuraz sa :slight_smile:

Ale kdeže … :smiling_imp:

FANUSIK, dovolim si ta opravit, na tej ceste sa zbiehaju I/50 (E572) a I/64, E50 ide od Trencina na Zilinu a dalej na vychod. a tvoj napad na 3+3 je celkom vtipny.

podla tohto clanku, dialnice.info/viewtopic.php?t=11634 ale aj inych clankov usek Novaky - PD neuvadzaju ako R2, pomenuju ho tak niekedy ?

Vkazdom pripade za NOVAKMI sa zbiehaju dve hlavne cesty prvej triedy…,a ratajme dostavbu trasy R2 po NOVAKY po roku 2020…tak 3+3 bude mozno aj realne ale upozornujem len 8 km usek NOVAKY -PRIEVIDZA…napad mozno dnes vtipny ale uvazujme nadcasovo.Keby tak uvazovali komunisti a rozmyslali dopredu nebol by sucasny dopravny kolaps na mnohych usekoch SLOVENSKA…

zober si aka je teraz situacia na D1 BA-TT, to si fakt myslis ze o nejakych 12 rokov to bude pri PD vyzerat rovnako? dost vyrazne pochybujem…a btw ani na BA-TT by nebolo treba 3 pruhy keby tam ludia nejazdili ako prasata…

pohodak, to mas do velkej miery pravdu.. podstatne viac by pomohlo 3+3 na obchvate ako na BA - TT .. tam to az take katastrofalne nie je ..

přesně tak, ale neměly by být, protože na 4 pruhu je úrovňová křižovatka mj. dost nebezpečná, ale dobře, že se už aspoň plánuje TT - PD je úsek s intenzitami blízko 10.000 aut/24 hod.

Skoda ze sa zacne az v roku 2015…od TN smerom na PD…15 km usek…

e-vestnik.sk/#EVestnik/Detail/6457
e-vestnik.sk/#EVestnik/Detail/6458

…informacie o vyhlaseni verejnej sutaze na DSZ a DUR na useky Pravotice - Dolne Vestenice a Dolne Vestenice - Novaky

Lehoty na predkladanie ponuk su v oboch pripadoch do 13.8.2009.

Este doplnim info o moznosti ziskat sutazne podklady - v oboch pripadoch Pravotice-Dolne Vestenice & Dolne Vestenice-Novaky je do 17.7.2009:

IV.3.3) Podmienky na získanie súťažných podkladov a doplňujúcich dokumentov alebo informatívnych dokumentov:
Lehota na prijímanie žiadostí o súťažné podklady alebo o prístup k dokumentom: 17.7.2009 - 11:00.
Spoplatnenie súťažných podkladov:
Cena: 7,00 EUR.

OT: zlozime sa? :slight_smile:

Mozem Vas poprosit, nemate dostupnu ortofotomapu ako by mala byt R-ka v okoli Trencina? Chcel by som stavat v niektorej dedine medzi TN a Banovcami a nerad by som mal o nejakych 10-15 rokov R-ku pod oknom. Dakujem.