R2 Ruskovce - Pravotice

pockat kto vyhra tender a mozno sa aj zacne…tento rok :slight_smile:

10.04.2013 vypršalo. Čo bude nasledovať a s akým dátumom to ma byt hotove?

žeby 852 dní od zadania zakázky? tzn.nebude to skôr ako 20.09.2015 :wink:

Pamatam, rok 2007…
Kto by bol povedal, ze po sietich rokoch budeme tam, kde vtedy…?
:smiley:

Ja si pamatam ked este vystavba usekov ZV-Krivan boli planovane na obdobie 2007-2009 :smiley: Kde sme teraz? :slight_smile: Inac kedy planuju zacat stavat tieto useky? Uz obalka bola otvorena ked si dobre pamatam.

zle som sa vyjadril.
Nemyslel som kedy bude hotovy obchvyt BnB, ale čo má nasledovat…teda napr. otvaranie obalok a vyhodnotenie sutaze a toto s akym je datumom, napr. 90 dni od otvorenia obalok.

dakujem.

Len pre zopakovanie, zaciatkom aprila sa otvarali len obalky so ziadostou o ucast - de facto prve kolo. Po preskumani ziadosti a splneni podmienok NDS vyzvala uspesnych uchadzacov o predlozenie ponuky, ktora bude obsahovat technicke riesenie aj cenu. Az po tomto procese zacne vyhodnocovanie ponuk.

Andej chcem sa opytat ako to ty vidis na zacatie tohto useku …??

Tazko u nas predvidat vyvoj bez vesteckej gule :slight_smile: Ale ak sa v juni budu otvarat obalky s ponukami a vyhodnotenie prebehne rychlo a bez problemov, v juli-auguste by mohol ist usek do vystavby.

Dakujem…pre nas z Prievidzkeho okresu je to najv zdrziavac na trase PD- ChoCholna D 1…

Ten jún, ako termín na otváranie obálok s ponukami, je tvoj tip Andrej? Alebo je to skutočný termín pre aktuálne prebiehajúce druhé kolo? Pretože podľa starých pravidiel verej. obstarávania sa vo vestníku UVO objavovali všetky termíny súvisiace s tendrom, teraz vieme akurát to, dokedy je možné požiadať o súťažné podklady a dátum dokedy je možné požiadať o účasť v súťaži. Iné (následné) termíny ako napr. spomenuté otváranie jednotl. ponúk som zatiaľ nevidel, ja síce vestník UVO nejak extra nesledujem, ale vždy tu na fórum niekto iný z Vás podával tieto dôležité info. Odvtedy, čo sa vyhlásilo 5 nových tendrov na D a RC už podľa nových pravidiel VO, sa tieto informácie akosi vytratili, takže teraz neviem či vo vestníku sú dostupné, ale sem ich nemal nikto čas zverejniť alebo sa už vôbec neobjavujú vo vestníku a zverejní sa tam až konečný výsledok, t.j. víťaz tendra :wink: .

Ano, je to len tip, kazdopadne este pri vyhlasovani sutazi hovorca NDS vyhlasil, ze pri bezproblemovom priebehu tendrov by sa zmluvy mohli podpisovat v juli-auguste.
viewtopic.php?f=35&t=17987

Lehota na predlozenie ponuk je najmenej 40 dni od odoslania vyzvy uchadzacom.

za tu cenu je kazdopadne velka skoda, ze sa to rovno nestavia na ply profil, najma ak maju problem s cerpanim eurofondov…

ERDF pre RC nebude problem vycerpat, pokial zbehnu tieto sutaze bez nekonecnych odvolavani. Balik zvysnych penazi je tak nizky, ze sa do neho nezmestila ani R3.

ndsas.sk/odbor-riadenia-proj … 606&prm2=0

otvaranie ponuk bude 6.8.

No konečne sa dačo dalo do pohybu. Vie niekto, kedy reálne by sa mohol začať tento úsek stavať?

Najskor koncom roka, realnejsie buduci rok. Keby nam unia nepredlzila cerpanie fondov do r. 2016, bol by tento usek horuci kandidat na fazovanie.

Nechapem preco trva tolko casu podanie a otvaranie ponuk. Neskutocna byrokracia. Napr. v Madarsku velmi malo pocut o odvolani uchadzacov a meskani dolezitych usekov atd. Tam stavuju po 30-50 km a nie smiesnych 10-20 km ktore sa aj tak diskutuju roky u nas.

Minule som videl v telke reklamu na operacny program a ze neviem kolko kilometrov postavili a prave stavia:) Bezni obcania mozno ze veria tomu ale su to smiesne hodnoty. Radsej tie peniaze by dali na stavbu alebo pripravu. Vobec nemaju sebaironiu? Fuj NDS.

Byrokracia je hlavne na UVO. Tam stoji len teraz vyse 28 km dialnic, ktore svojimi nekonecnymi procesmi zdrzuje uz viac ako rok. A radsej nech je na podanie ponuk dlhsia doba, ako by to malo dopadnut ako v tendri na D3 Svrcinovec-Skalite.

mozna se pletu, ale v tuto chvili se nestavi v HU v podstate nic. a hadam, ze delsi useky v minulosti vychazely asi z toho, ze byly PPP. a tipuji, ze nebyla odvolani, protoze byl kartel.